Yalnız Fatih geçenlerde Bobo Trabzon a diye de yazmamış mı idi?....Dediğim gibi başkandan haber alabilir Fatih....Ama başkanın sesli düşündüğünü varsayarsak.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Birtan
jajayıda sen söylemiştin dimi? doğrı çıkarsa şaşırmam)
Yorum
-
İlk olarak gluteus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk ersanı aldı. sormak lazım adan ersanı buldu biz niye böyle gençleri bulamıyoruz adanada daha iyi scout mu var
beşiktaş'ın 5 stoperi var bizim 2 buçuk
en önemli ihtiyacımız stoper@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortak özellikleri çok fazla : Güçlü,hızlı,teknik
paulo jaja ve burak karışımı bir oyuncu.emenike fiziği sayesinde oyun oynuyo.yani vücudu kalın.
ikisi çok farklı oyuncular"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Danışmaz, benim yazdığımla senin yazdığın arasında ne fark var?....Trabzon istedi mi? Evet....Şenol hoca bizzat ilgilendi mi? Evet...Antep i tercih etme gerekçesi oynamak mı? Evet....Kaldı ki ben olsam bende öyle yapardım....Ben sadece biz neden almadık sorusuna yani Cengiz e cevap verdim....Laf çevirme nerde burda?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut giderse cenk gelsin
Yerine birisi gelmese bile umutsuz bi sene gecirmek istiyorum
Yorum
Yorum