Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian'ın alınmasını engellememiz lazım ...

Baştan aşağı menejer kazığı kokuyor ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cuma günü bomba patlayacak dendi, sizce patladı mı, patlamadı mı?

Sonra twitter'dan bunu eleştirenlere tarzınıza dikkat edin diye yazıyor sayın yöneticimiz.

Ben twitter'ci, bombacı yönetici istemiyorum, profesyonel yönetici istiyorum.

Hepimiz farkındayız ki o laf Klose düşünülerek söylenmiştir, ama bir daha görüşüleceğinden dolayı
      ''bomba'' Cuma günü patlamamıştır, belki yakın zamanda patlar, ama bir yöneticinin çıkıp
      böyle açıklamalar yapması hiç doğru değil. Hele sonra çıkıp herkesin kendisinden haber beklediği
      cuma günü ece erken'e sıradan mesaj atmalar, kendini yine de bir şekilde haklı çıkarmaya çalışmalar,
      eleştirenlerden ders çıkaracağına tarzlarını sorgulamalar.. hiç yakışmıyor. Umarım bu hatalarından
      ders çıkartır. Severim kendisini ve Trabzonspor için daha uzun yıllar hizmette bulunmasını isterim.
      Aynen katılıyorum ve kaç oldu aynı şeyi söylüyor yazıyorum. İşler olumlu gittiği müddetçe "kral" muammelesi görürsün ama rüzgar ters esmeye başlarsa alabora olursun. Hem kendine yazık hem bize...
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Daha delisi vardı Teofilo Delilerin takımda kalması bir lütuf sanki.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Jaja sadece Avrupa maçlarında kendi futbolunu oynasa bana yeter .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Direk Şenol hoca dan duymuş değilim ama forumda haber değeri vardır herhale...Jaja nın hocaya cevabı: Yaşananlardan sonra hala bana güveniyorsanız ordayım ve sizinleyim....
            Cevap iyiymiş yalnız, her ne kadar senin selçuğa attığın cevabın altında kalsada abi, Şenol Hocaya felsefe yapmış
            Entropi İyidir.

Yorum

• Romaric bizde.Ynus emre sel konusmus.Tuncay bey direk katilmadigi icin gorusmelere yazmis oyle.Bence Zokora-Colman-Romaric muthis bir ortasahamiz oldu.Engin-Jaja-Alan-Eren-Sercan ve insallah Ozan olursa kimse tutamaz bizi.

Yorum

• Jaja Fark yaratan oyuncu olduğundan dolayı kalması sevindirici. O yeteneklere sahip bir adamın sorunsuz olması beklenemez. Her güzelin bir kusuru vardır deyip bağrımıza basmalıyız.

Yorum

• Baska Takimin Taraftari sevinir,Romaric geliyor diye.Biz istemiyoruz cok egleniyormus diye
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk ben sorayım o zaman. Kaynak ?
                    faruk kanca..

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Baskan alacagim dediyse alir.Tuncay Bekiroglu bilmiyordur .
                      Adrian kim bizde olduk Wisla Trabzon.Romaric gelecek bence
                      Tuncay Bekiroğlu'nun bilmemesi gibi bir şey olabilir mi sence ?

Adam yönetimde, biz bileceğiz o bilmeyecek..

Kendi görüştüğü isimler arasında olmadığını kastetmiştir Yunus Emre Sel'in de değindiği gibi.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Jaja bana göre Türkiye'deki en etkili futbolcu.

Az da sorumluluk sahibi olsa Alex'i 4'le çarpar 8'e böler.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• -----------------------Onur------------------------
                          Serkan------------Giray----Kyrgiakos----piotr
                          ----------------Zokora----------Colman-------------
                          Burak--------------------Jaja------------------Eren
                          -----------------------Henrique--------------------

potansiyali ve genc sayilabilecek bi kadro.
                          romaric transferi bence fazlalik olur onun yerine tolga cigerci veya alper transferleri bitirilmeli.
                          umutun yerine turgay bahadir, ve hakan aslantas alinmali.
                          gökhan süzen alinip transfer dönemi kapanmali.
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• romariç oldu twet attı biraz önce yes yanlış anlama var

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tuncay Bekiroğlu'nun bilmemesi gibi bir şey olabilir mi sence ?

Adam yönetimde, biz bileceğiz o bilmeyecek..

Kendi görüştüğü isimler arasında olmadığını kastetmiştir Yunus Emre Sel'in de değindiği gibi.
                              Yok arkadaş, öyle olsa yazmazdı o şekilde, bana öyle geliyor ki bu yöneticilerin birbirlerinden haberleri yok. İletişim eksik.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jaja bana göre Türkiye'deki en etkili futbolcu.

Az da sorumluluk sahibi olsa Alex'i 4'le çarpar 8'e böler.
                                Alexteki profesyonellik ve yasanti Jajada olsa zaten Trabzonda olmazdi..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Çalışıyor...
                                X