Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrozek x2 belli degil mi durumlari ??? Glowacki kalsin kalmasin yabanci bir savunmaci daha almak zorundalar, haaa yabanci olmuyor mu, Serdar Aziz'den baskasi yalan o zaman, bana ne.....
Valla dediklerim olmazsa bana yüklenmeyin sakın.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Anlamakta Güçlük Çekiyorum.
kayseride ve bursada kadroya giremeyecek kadar yeteneksiz olan turgayın bizim kulüple isminin anılmasından bile rahatsız oluyorum o kulüpte volkan şen gibi yetenekli birisi varken neden turgay.
ya da ozan ipek, sercan ya da serdar aziz varken niye sadece turgayı istiyoruz.
bas parayı al volkanı sağa, ozanı sola, sercanı forvete. burak ve sercan gibi iki süratli oyuncudan oluşan forveti bak bakalım türkiyede hangi defans durdurabiliyor. al sana yabancısız hücüm hattı. maliyeti diyelim ki 20 milyon tuttu sadece galibiyet primiyle verilen parayı çıkarırız.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStop'eri ve Sağbek benimde şuan önceliklerim mesela...
*
Erdal Mustafa'yla yola çıkmak risk tabi.... Mutlaka biri alınacak... Ama Gelecek adamı kesebilecek bir performans artışı bekliyorum Mustafa'dan.
Yorum
-
İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanko oynayan mı????
uzun süredir la liga izlemiyorsunuz herhalde.. yedek kendileri...
Ezbere konuşuyorsunuz sen LA LİGA'yı nerenle izliyorsun..
Bu sezon Romaric 41 maçta oynadı ve bu 41 maçın 29unda ilk 11 başladı...
Aynı şekilde Zokora'yı ele alırsak adam 39 maçta oynadı ve bu 39 maçın 33 ünde ilk 11 başladı..
Yedekmiymiş bu adamlar ???"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanko oynayan mı????
uzun süredir la liga izlemiyorsunuz herhalde.. yedek kendileri...
Bu 26 lig maçının 7'sinde sonradan girmiş..
Yedek he mi??BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun stoperde nasıl olur Egemenin yerini dolduramaz ama sağ bekte sergilediği performansın üzerine çıkar diye düşünüyorum nitekim çıktığı bir çok maçta olmuştu stoper alternatifi olarak kadro da tutulamaz mı en azından?
Yorum
-
Bence an itibariyle en önemli bölge stoper...Sonra sol bek ve ardından düşük profilli de olsa bir sağ bek....Romariç ya da Petroviç ya da Adrian dan biri ve Alper le Barış muadili birini aldığımızı varsayarak....Yani orta sahaya 4 transfer yapacağız....
Aksilik olmazsa geçen seneden daha iyi bir orta saha demek bu....Forvet için de Paulo ve gelecek her kimse biri alınacağına göre Pawel de Teo örneğinden yola çıkıp daha olacak diye ümid ediyorum
Artık geriyi halletme vakti...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum