Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    banko oynayan mı????

uzun süredir la liga izlemiyorsunuz herhalde.. yedek kendileri...
    Güncel performans bilgileri Didier Zokora (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Güncel performans bilgileri Romaric (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Brozek x2 belli degil mi durumlari ??? Glowacki kalsin kalmasin yabanci bir savunmaci daha almak zorundalar, haaa yabanci olmuyor mu, Serdar Aziz'den baskasi yalan o zaman, bana ne.....
      Brozek'ler gönderilecekmiş.

Valla dediklerim olmazsa bana yüklenmeyin sakın.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Merakımdan soruyorum, çok takip edemiyorum....

SAĞBEK arıyor muyuz?

Aklıma yıllar evvel ki SAĞBEK mevzuu geldi

Sahi var mı böyle bir hamle?

Eksik bence...

*Hem Serkan'ı içte kullanabiliriz alternatif olarak....

Yorum

• Anlamakta Güçlük Çekiyorum.

kayseride ve bursada kadroya giremeyecek kadar yeteneksiz olan turgayın bizim kulüple isminin anılmasından bile rahatsız oluyorum o kulüpte volkan şen gibi yetenekli birisi varken neden turgay.
          ya da ozan ipek, sercan ya da serdar aziz varken niye sadece turgayı istiyoruz.
          bas parayı al volkanı sağa, ozanı sola, sercanı forvete. burak ve sercan gibi iki süratli oyuncudan oluşan forveti bak bakalım türkiyede hangi defans durdurabiliyor. al sana yabancısız hücüm hattı. maliyeti diyelim ki 20 milyon tuttu sadece galibiyet primiyle verilen parayı çıkarırız.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stop'eri ve Sağbek benimde şuan önceliklerim mesela...

*

Erdal Mustafa'yla yola çıkmak risk tabi.... Mutlaka biri alınacak... Ama Gelecek adamı kesebilecek bir performans artışı bekliyorum Mustafa'dan.
            güzeldi olcay abi

Yorum

banko oynayan mı????

Kim yedek ne saçmalıyosun sen arkadaş..

Ezbere konuşuyorsunuz sen LA LİGA'yı nerenle izliyorsun..

Bu sezon Romaric 41 maçta oynadı ve bu 41 maçın 29unda ilk 11 başladı...

Aynı şekilde Zokora'yı ele alırsak adam 39 maçta oynadı ve bu 39 maçın 33 ünde ilk 11 başladı..

Yedekmiymiş bu adamlar ???
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

banko oynayan mı????

26'sı ligde 45 maç oynamış bu sezon..

Bu 26 lig maçının 7'sinde sonradan girmiş..

Yedek he mi??
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yerli stoper yok gibi , sol beke Gökhan Süzen'i almalıyız.Ferhat'ı verelim biraz da para verelim Abdullah Avcı kabul eder.

Yorum

• Laliga'nın stresi ve temposuyla ligimiz arasında %60'lık bir fark var o ligden kim gelse faydalı olur...
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Romariç te durum ne şu anda?
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tayfun stoperde nasıl olur Egemenin yerini dolduramaz ama sağ bekte sergilediği performansın üzerine çıkar diye düşünüyorum nitekim çıktığı bir çok maçta olmuştu stoper alternatifi olarak kadro da tutulamaz mı en azından?
                        Allah aşkına Tayfun demeyin ya. Hasan ve Hüseyinden farkı yok. Trabzonlu olmasa şuan ya süperligin vast bir kulübünde oynardı ya da bank asyada..

Yorum

• bu barış özbek olayı ne ya. ne yapcak bizim takımda niye alıyorlar onu. jajayla o takımı yoldan çıkarır ben diym size.

Yorum

• Allah'ımın izniyle en büyük transferimiz sen olacaksın !
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bence an itibariyle en önemli bölge stoper...Sonra sol bek ve ardından düşük profilli de olsa bir sağ bek....Romariç ya da Petroviç ya da Adrian dan biri ve Alper le Barış muadili birini aldığımızı varsayarak....Yani orta sahaya 4 transfer yapacağız....

Aksilik olmazsa geçen seneden daha iyi bir orta saha demek bu....Forvet için de Paulo ve gelecek her kimse biri alınacağına göre Pawel de Teo örneğinden yola çıkıp daha olacak diye ümid ediyorum

Artık geriyi halletme vakti...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                              X