Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Diegonun gelecegine inanmam. Belki kiralama olabilir, cünkü Wolfsburg kesinlikle oynatmicak onu ve Diegoyu bonservisiyle alacak birini düsünmüyorum cünkü senelik aldigi para cok yüksek. Kiralama yoluyla verirlerse Wolfsburg maasinin bir miktarini karsilayabilir.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yerli ihtiyacımız had safhada...
      tekke+61 in gerçek sahibi neden olmasın...
      aman abi ya ne yapıyorsun tekke bu takımı sattı gitti,ayrıca 33 yaşına geldi onun futbol hayatı bitti deyip üzerine çullanırlar ama 32 yaşında ki klose için sabaha kadar uyumazlar..
      not:klose transferini ben de istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cale tamam da Piotr gitmeyebilir. Zaten solbek sıkıntısı çekiyoruz. Piotr icabında sağbek de oynayabileceğini gösterdi. Pawel'ın durumu da yedek yerli forvete bağlı. Yabancıyı yedek soyundurmak akıl karı değil. Glowacki bile gidebilir. Verim alamıyoruz ondan.

Bursa'dan İbrahim ve Ozan iyi olurdu.
        Aslinda Colman Jaja haric simdiki yabancilari hepsini yollarim.solbek Brozek belki kalir oda dedigin gibi Sol tarafin her tarafinda oynaya biliyor.Forvet olarak 1 yabanci daha alirsak Forvet Brozek yolcu.Türklerden Turgay ve Sahin Aygünes haric aklima gelen yok.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yönetimi en çok eleştiren isimlerin başında olarak şunu belirtmeliyim, Klose transferi gerçekleşir ise büyük iş yarparsınız, faydası olur olmaz, tartışılmaz, ama bu adamı alıp gelmekte büyük iştir.

Fakat, Zokora ve Klose'den sonra umarım eskisi gibi menejer oyunlarına kapılıp, aptal saptal transferlere imza atmayız. Çünkü en az ismi zikredilen oyuncuların kalitesi kadar da en az 2 stopere ihtiyacımız var....

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes bu adamı nasıl alacağız diyor ama kiralama denen bir olay da var.

Şampiyonlar Ligi,Diego Ribas #10
            zaten opsinoylu kiralık düşünüyorlarmış ki diego sorunlu potçu olduğundan wolsfburg elden çıkartmak içn yıllık maaşından cüzi bir miktınraı bile ödeyebilirmiş
            sanırım rdako dışıymışta

Yorum

• Arkadaslae Altay Altug un 10 numaradan kasdi bence Adrian kendisinin polonyada forma numarasi...

Klose yi almisken Satilmisehirden ayrilmasi söz konusu olan Batuhan a Türkiyedeki son sansi verilmeli dunyadaki en iyi forvetlerden birinle hemde muthis disziplinli bir forvetle belki kendine gelir, gelmezse Futbolcu lisansini yirtip Trabzonda eksik görulen bi disko acilir ve isletmei ona birakilir...

Yorum

• "Hayalim Trabzon'a dönmek..."

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alanzinho-Cale-piotr ve yabancı forvet 2 tane olacaksa pawel gönderilmeli. Boşuna yer kaplıyorlar...
                  piotr kalır sanırım cale gider piotr alternatifi yerli ferhat olur
                  Liverpool FC Trabzonspor
                  Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetimi en çok eleştiren isimlerin başında olarak şunu belirtmeliyim, Klose transferi gerçekleşir ise büyük iş yarparsınız, faydası olur olmaz, tartışılmaz, ama bu adamı alıp gelmekte büyük iştir.

Fakat, Zokora ve Klose'den sonra umarım eskisi gibi menejer oyunlarına kapılıp, aptal saptal transferlere imza atmayız. Çünkü en az ismi zikredilen oyuncuların kalitesi kadar da en az 2 stopere ihtiyacımız var....
                    Abi kimler gelir tam bilmiyorum ama uğraşıyorlar orası kesin. 2 yerlimizin ihanetinin de payı olduğunu düşünüyorum. Hem yönetim hem de Şenol hoca daha hırslı.

İnanıyorum ki dimdik çıkacağız bu süreçten.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Fucsh ile Tosic’den sonra bu kanat için Tunus Milli takımında da forma srtlayan Jamal Ammar gündeme geldi.
                      İsveçli Oskar Wendt’in de alternatifler arasında yer aldığı bu kanat için gündeme gelen Ammar hakkında edinilen bilgilere göre Trabzonspor’un futbolcu izleme komitesindeki iki teknik adamının olumlu raporu olduğu belirtildi. Son Afrika kupasında oynayan Tunus’un sol kanadını savunan futbolcuyu bu kupayı izleyen Özkan Sümer’in rapor ettiği de gelen bilgiler arasında.

Ammar aynı zamanda stoper de oynayabiliyor.
                      Kulübü ile 2014 de kadar sözleşmesi olan Ammar, 24 yaşında ve 23 kez Tunus Milli takımının formasını giyidi. Ammar İsveç’in Yong Boys takımında forma giyiyor..trabzonhaber

Yorum

• Klose ve Cenk Tosun ayni menejer sirketinde
                        En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 10:10.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ben hala Klose Trabzon'a gelir mi lan diyorum
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• cidden bu güzel haber olabilir klose&cenk tosun

Yorum

• Klose Polonya asıllı Almanlardandı değl mi?

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Klose Polonya asıllı Almanlardandı değl mi?

aynen öyle 4.polonyalımız geliyor inşallah...

adrian'da gelirse 5 oluyor polonezköy oluyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X