Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja gelmeyecekse o rumen adam jaja nin sol bacagi olamaz... cok iyi bir adam olsaydi devre arasinda hagi alirdi onu kurtarici olarak misimovicin yerine.... su polonya romanya dan adam almak istemiyorum...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya hala Umut'u savunuyorlar kafayı yiyeceğim lan 3 yılda 2 şampiyonluğumuzu yedi bu adam neden bahsediyorsunuz çok seviyorsunuz bu işkenceyi Umut'la beraber sizde gidin yeter artık kalırsa bir protesto yürüyüşü yapalım çok ciddiyim,taraftarların %80'i olarak istemiyoruz,istemiyoruz!
      Aynen Emre.Umut gidecek!
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• - Romaric... Yahu Romaric o kadar iyi mi ki? :hııh

- Yok zaten Romaric gündemimizde yokmuş. Adrian'la ilgileniyormuşuz

- Yahu bu daha kötü sanki? İyi mi? Kötü mü?:hııh

- Yok yahu Adrian değil. Meteryalsky ile ilgileniyoruz.

- Abi o kim ya?:hııh

- Yeni Lokalov diyorlar

- Kim??

- Uzatma işte onların ünlü bir beyzbolcusu

- :hırr
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Umut gidecek..

Yorum

• Abraham.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya hala Umut'u savunuyorlar kafayı yiyeceğim lan 3 yılda 2 şampiyonluğumuzu yedi bu adam neden bahsediyorsunuz çok seviyorsunuz bu işkenceyi Umut'la beraber sizde gidin yeter artık kalırsa bir protesto yürüyüşü yapalım çok ciddiyim,taraftarların %80'i olarak istemiyoruz,istemiyoruz!
              işkence seviyorsak umutun yerini mehmet hilmi yılmazla dolduralım hiç değilse öz evlat turgay umuttan daha büyük işkence olur bu arada
              +halil
              !

Yorum

• Yine eskiye döndük gibi..
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadece koşmayla olsaydı orta okulda bizim sınıfta Melahat diye bi kız vardı Beden Eğitimi dersinde kimse yakalayamazdı onu.. Olsaydı o olurdu forvet
                  İşte sorun da burda şimdi bişey sölicem gidip çay demlemek zorunda kalıcan gece gece.

Senin mantığından gidicek olursam o zaman kardeşim git o Melehat'ı seyret onu yakalamaya çalış.

Sanane Trabzonspor'dan,Umut'tan.

Bak aynı senin gibi cevap verdim.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gördün mü ?

Şu an günaha girdiğinin farkında mısın . Hiç bir şeyden haberdar olmadan sallamak ne kadar kolay de mi ?

jaja ve romaricin ne alaksi var... veya adrian ve jaja veya yeni transfer edilecek bir orta saha oyuncusu ve jaja ne alaka ben anlayamadim.....

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sporx.com a göre

Klose 3 senelik, 2.5 milion euro garanti para arti 10 bin euro mac basi...
                      burada daha baroş da var. hem gelsin gelsin hep böyle egosuna dokundurmayacak adamlar gelsin. selçuk efendi onlara, umut'a burağa bağıramadığı gibi bağıramayınca görücem dünyasını.
                      ben bu sene sadece selçuk rezil olsun istiyorum.

servetin egosu.
                      terimin süper, hiper egosu
                      baroşun egosu
                      ayhanın fitneleri
                      ardanın egosu ( iyi arkadaşlar belki etkili olmaz )

işte o zaman sorucam ben topçuya dünya kaç bucakmış.
                      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Umut bencede gider,gitmeli,hem camia için hem kendi için...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işkence seviyorsak umutun yerini mehmet hilmi yılmazla dolduralım hiç değilse öz evlat turgay umuttan daha büyük işkence olur bu arada
                          +halil
                          Yemin ederim Mehmet Yılmaz bu Umut'tan daha iyiydi.

Yorum

• SEDAT abi sölüyor;

armağan foruma benim adımada yazarmasın Umut gidicek diye
                            görmek istemiyorum artık Umut felan
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eenes transfermarktan paylaşşana maçkolık nedır yahu.günaha mı sokacaksın bizi sen...

umut gidecek...

Yorum

• Umut Bulutun ilk geldiginde hayali Fatih Tekkelen yan yana oynamakdi belki onlan oynasaydi biraz son vurus ögrenirdi ama hic öyle bir Sansi olmadi ondan bencede gitsin cünkü son vuruslari yapamiyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X