Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak norm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa boboyla ilgileniyormuş CNNTURkün haberine göre..
    bursa bobo yu alır bizde baba yı

turgay bahadır
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Romaric ortada değerlendirilirse Jaja kanat oynayabilir.

Oynar mı ki?

Yorum

• Klose'nin çocuklarına Almanca ders vermekten tut da onları her gün okula götürüp getirme de dahil her türlü fedakarlığı yapmaya aday pekçok TS taraftarı var, helal sizlere
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Jaja'nın cevabında bir tek ben mi sıkıntı görüyorum.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Çok yabancı oluyor kadroda. Avrupada yabancı sınırı olmaması iyi ama ligde sorun olur. Ozan'ı alabilseydik Turgay ile birlikte çok iyi olurdu ya.

Ve stoper. Kesinlikle stoper alınmalı ve Türk olmalı. Glowacki ŞL topçusu değil bence. Çok ağır.

Yorum

• Jaja'nın takımda kalması bu senenin en iyi transferi gözümde.
              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Klose işi yatmış gibi gözüküyor,bence başka bir futbolcuya yönelmeliyiz
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tuncay Bekiroğlu'nu tanımam etmem.Kimse ile bir yakınlığım da yok.Ama insanları karalamak için bu kadar çaba sarfetmeye gerek yok.

Cuma denmesindeki sebep anladığım kadarıyla Klose ile Cuma günü görüşülerek gayet iyi bir teklif sunulacak olmasıydı.Haliyle olaya kesin gözüyle bakılıyordu.Ama beklenmedik bir pürüz çıktı ve olmadı.Aslında beklendik bir pürüz ama bunu hesap edemediler.

Bence de direkt olarak bu şekilde beklentiye sokulması yanlış.Ama bunu dalga geçmekten ziyade hata olarak nitelendirmeliyiz.
                  Ben karalamiyorum..

Insan cikar twitterden duyurdugu icin twitterden, ben su oyuncu ilen görüstüm oldu olmadi veya erteledik der!!

Halen demin attigi sacma tweet ilen üste cikmaya calisiyor..

Artidan, baskanin aciklamasini paylasiyor.. Üstüne Romaric yok diyerek onunlan celisiyor..

Yorum

• Jaja devre arasında geç geldi, Alex erkenden gelip çalıştı. Arada uçurum var beyin olarak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Eğer Jaja takımda kalacaksa Turgay transferine burun kıvırmamak lazım. Turgay oyunu rakip yarı sahaya yıkmak için uygun oyuncu, ayrıca pas alış verişi kuvvetli, yüksek topları da indirme becerisi var. Eğer Jaja ile oynuyorsanız bu tip bir adamın onun önünde olması gerekiyor. Umut'un en büyük eksikliği bu oldu, takım oyunu içerisinde bu yapması gerekenleri bir türlü beceremedi.

Zokora'nın Colman'ın bölgesinde oynayacağını düşünürsek daha önde oynayan bir Colman; Jaja, Burak ve sol taraf transferiyle çok iş yapar. Selçuk falan aramayız. Zaten Selçuk içeriye hiç katederek oynamadığı için sıkıntı oluyordu. Jaja'nın orta saha gerisinden gelerek aldığı ve kaptırdığı topların sayısını herkes biliyor.

Yabancı sayısına göre kenar bekleri asist özelliği olan (İlk yarı Serkan performansı) oyuncular arasından seçilirse en azından keyifli bir futbol oynayacağımız garanti olur bence.

Yorum

• Ozan ve Hamdi konusu şimdi kesin olarak kapandı mı?

Yorum

• jaja:kac ara pas geliyor henrique :tamam abi
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam, dediklerine katılıyorumda, arkadaş bu adam zaten bizim sözleşmeli futbolcumuz değil mi? Neden yeni transfermiş gibi seviniyor millet?
                            gitmesini istemiyoruz ondan.gitmemesi mutlu etti şahsen benide. teo gibi olcak diye korktm biraz

Yorum

• Jaja'yı Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde izlemek istiyorum.
                              Vitrin için hırs yapıp, turları tek başına alabilir...

Yorum

• İlk olarak Volcano tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                faruk kanca..
                                Bu adamın ismini görünce gülesim geldi ççç Her transfer döneminde Brezilya'yı feth edip geri geliyordu. Deivid De Souza'yı alacaktık Faruk beyin zamanında

Yorum

Çalışıyor...
                                X