İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'a giriyosun abi
ara bölümüne klose yazıyosun
klose ile ilgili gönderilen bütün Twetleri görürsün ...
üyeliğinin olması lazım amaGit dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım
Yorum
-
İSVEÇLİ GELİYOR MU?
Görüşmeler Olumsuz…
Trabzonspor’un sol kanat için düşündüğü iki numaralı isim, İsveçli sol bek Oscar Wendt’in transferi de olmuyor. Daha önce Avusturyalı Cristian Fuchs’u isteyen ama kulübünü ikna edemeyen Trabzonspor kurmayları, iki numaralı aday olarak gösterilen İsveç milli takım oyuncusu Oscar Wendt’ i ikna edemedi. Bonservisi elinde olan ve Kopenang takımında geçen sezon çok iyi bir performans çizen 25 yaşındaki İsveçli oyuncunun, Trabzonspor kurmaylarına teşekkür ederek ; ‘Kesinlikle Türkiye’de şu an için futbol oynamayı düşünmüyorum. Hedefimdeki lig İngiltere Preimear Ligi. Görüştüğüm takımlar da var. İngiltere’ye gideceğim’ dediği öğrenildi.
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazarken parmaklarım titriyor ama diyelimki Klose kabul etmedi kimi alacağız.Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
Yorum