Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YES son mesajinda ne demek istedi?
    Her yerde değişik haberler çıkıyor ama sonuçta şu an başkanla görüşme halinde dedi en özet şekliyle.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Twitter'a giriyosun abi

ara bölümüne klose yazıyosun

klose ile ilgili gönderilen bütün Twetleri görürsün ...

üyeliğinin olması lazım ama
      sağol bakayım bi
      Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• ses ver Petroviç istiyor musun ??? kop da gel Petroviiiççç

9 numarali formasiylaaa
        Mouniiiiirrr
        El Hamdaouiiiiiiiii
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şenol Güneş'le Dünya üçüncüsü olduğumuz Dünya kupasında Almanyayla oynamışmıydık? Ve Kolse milli takımdamıydı?
          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Bu kadar uzaması hayra alamet değil.

Yorum

• Haber61 Haber61

Miroslav Klose Trabzonspor'da twitterdan yazmışlar doğrumu

Yorum

• İSVEÇLİ GELİYOR MU?

Görüşmeler Olumsuz…

Trabzonspor’un sol kanat için düşündüğü iki numaralı isim, İsveçli sol bek Oscar Wendt’in transferi de olmuyor. Daha önce Avusturyalı Cristian Fuchs’u isteyen ama kulübünü ikna edemeyen Trabzonspor kurmayları, iki numaralı aday olarak gösterilen İsveç milli takım oyuncusu Oscar Wendt’ i ikna edemedi. Bonservisi elinde olan ve Kopenang takımında geçen sezon çok iyi bir performans çizen 25 yaşındaki İsveçli oyuncunun, Trabzonspor kurmaylarına teşekkür ederek ; ‘Kesinlikle Türkiye’de şu an için futbol oynamayı düşünmüyorum. Hedefimdeki lig İngiltere Preimear Ligi. Görüştüğüm takımlar da var. İngiltere’ye gideceğim’ dediği öğrenildi.

OSCAR CARDOZO

Yorum

• klose işi uzamadı daha başlamadan öğrendik o yüzden bize uzun geliyor...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Klose gelirse ışığı gören gelir
                    Ondan sonraki yabancı transferimiz çok dhaa kolay olur
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber61 Haber61

Miroslav Klose Trabzonspor'da twitterdan yazmışlar doğrumu

tam bende bunu yazıcaktım...

Yorum

• Görüşme Türkiye saatiyle 18:30 da olacak diyor Spor61
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• ooof hadi artık sadri başkan ! patladuk ha burda

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazarken parmaklarım titriyor ama diyelimki Klose kabul etmedi kimi alacağız.
                            zokoranın takım arkadaşı malili kanoute
                            Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Erdal abi.. Sol beke Tosic kesinlikle alinmamali..

Hadi abi parmaklarina kuvvet

Yorum

• Bence akşam maçı izlerken başkanla Klose'yi görürüz. Yakışır başkana.
                                Més Que Un Club

Yorum

Çalışıyor...
                                X