Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görüşme Türkiye saatiyle 18:30 da olacak diyor Spor61
    Kac tane Klose var ya

Saat basi gorusme mi yapiyorlar ben anlamadim gitti
    1

Yorum

• Fm oyun fanları forumlarda Petrovic'in özelliklerini düşüren oyun scoutlarına sövüyor
      Adam heryerde fenomen olma yolunda...
      Ayrıca "Totenham" ve "Mançaster" olayları birçok ajansta geçiyor...
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kim olacak aziz yıldırım ve şakşakçıları
        Sanmam. Aziz misyonunu tamamladı artık.

Sıra Gs'li itlerde. Her transferde sırf yolumuza taş koymak amacıyla ortaya atlıyorlar. Elmander'i de öyle beğenip izleyip de almadılar. Selçuk da aynı şekilde.

Kısacası Fb bayrağı Gs'ye devretti.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kadar uzaması hayra alamet değil.
          biz uzun sürdü diyoruz twitterda YES de Aluğ Atalay da büyük bulusma icin geri sayım sürüyor diyor. Daha baslamadı bile anlasılan

Yorum

• Şampiyonluğu kaybedince bile bu kadar değişik hallere bürünmemiştim hayde klose geleceksen gel yav

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş'le Dünya üçüncüsü olduğumuz Dünya kupasında Almanyayla oynamışmıydık? Ve Kolse milli takımdamıydı?
              Hayır oynamadık. Almanya diğer eşleşme grubundan finale çıkıp Brezilya'nın rakibi olmuştu.

2002 kadrosunda da yer almış Klose, ilk zamanlarıydı
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Zokora transferinde burada bize bilgi veren bir abimiz vardı Haber61'den , yok sanırım bugün ?

Yorum

• Ne twitter'mış arkadaş.Her haber orada.

Yorum

• yeti gayri ayrılda gel klose

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şerefsizlik diz boyu. Tam görüşme vakitlerinde kafa karıştırma politikaları. Bunların haber servisinin başında kim var ya da patronları kim ? Kafada kimler var ?

aga en başlarında şerefsizlerin hası İLKER YASİN var... Nebil EVREN'i getirdiler.. Eski spor müdürleri Barış KUYUCU FB'ye yanlış yaptı diye işinden alındı gel de sağlam haber bekle onlardan )

Yorum

• selçuk milli kampta başkanın suratına nasıl baktı acaba..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Klose gelmeye yakın
                          Trabzonspor'un transfer teklifini sunduğu Miroslav Klose, menajerini Başkan Sadri Şener ile görüşmek üzere Belçuka'ya gönderdi.Trabzonspor yönetim kurulunun Bordo Mavili renklere kazandırmaya çalıştığı Miroslav Klose’nin Trabzonspor’a transferi an meselesi.

Alman futbolcunun menajeri ile dün Almanya’da bir araya gelen yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Trabzonspor yönetim kurulunun teklifini iletti. Menajerinin ön görüşme yaptığı teklifi sunduğu ve bonservisi elinde bulunan Klose’nin görüşmeden sonra menajerini Belçuka’ya gönderdiği belirtildi.

Başkan Sadri Şener ile Türkiye saati ile 18.30’da bir araya geleceği belirtilen Klose’nin menajerinin olumlu bir haberle Brüksel’e geldiği ve Alman futbolcunun teklife sıcak baktığı görüşü ağırlık kazandı.

twitter @hopeMit

Yorum

• Neyse bu is uzayacak belli ki, ben kacar...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Petrovici Manu istiyor diye biliyorum.

Yorum

• dünya tersine döndü eskiden başkanlar paraya kıyıp transfer yapmazdı ,taraftarlar kızardı.. şimdi...
                                Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X