Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Klose'nin alternatifi Paulo..
    Bu nasıl iştir ?

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selim teber'le ilgilendiğimiz doğrumudur?
      Sanırım doğru bende aldım o haberi lakin ne Uğur'a ne de Erdal abi'ye bir türlü doğrulattıramadım
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bonservis'i cok merak ediyorum!

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne alakası var??

İdeal kadromuzdan Engin ve Selçuk'u çıkart,Henrique ve Zokora'yı ekle...

Zokora ve Henruque, Engin ve Selçuk'un yaptığı defansı yapamıyor mu?

Kaldı ki birçok maçta Engin yoktu Pawel ve Alanzinho vardı ama en az gol yiyen takımdık..

Bence çok saçma düşünüyorsun.
          4-3-3 oynayan bir takımın orta sahasındaki 3lüden biri Jaja olamaz. Geçen sene 4-3-3 oynamıyorduk.
          Més Que Un Club

Yorum

• Bu adam cok iyi
            18 in icinde top ona gelsin tabelaya gold diye yaz
            Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir

Yorum

• mantığa bak henrique yetenekliyse niye heenreven gönderdi...böyle bir yorumolamaz...önünde en büyük örnek duruyor...burak...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gelen oyuncunun bomba olması önemli değil.bize ne vereceği önemli.bence yeribde bir transfer..
                Gelen futbolcunun önemli olmadığını bizde biliyoruz ve söylüyoruz

Önemli olanında takımımıza verecek olacağı katkıdır
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu durumda orta sahada direk 11 oynayabilecek bir adama ihtiyacımız var. Bu adam Tolga olabilir. Jaja'yı kadrolara yazmayın derim ben. Zira Şenol Hoca silmiş Jaja'yı.
                  Evet var, bence Selim Teber ismi üzerinde durmak lazım.

Zokora derinde.

Selim ve Colman oyun kurucu.

Yorum

• Türkiyeye ne ''Bomba'' transferler geldi gördük.Dolayısıyla hemen ön yargılı olmayalım arkadaşlar ..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar ligtv.com da klose lazio takimiylan prensipte anlasmis yaziyor insallah bu haber dogru degilir
                      şu an başkan görüşme halinde birazdan belli olur...

Yorum

• Eleştiriler futbolcunun iyi yada kötülüğünden değil beklentinin yükselmiş olmasından kaynaklanıyor..

Klose bu kadar dillendirilmeseydi vuvv süper adam iyi topçu denirdiPaulo Henrique için..

Yabancılar birbir alınıyordu daha düzgün yerli futbolcu alamadık transfer tersten işliyor..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu herifi istiyorum arkadaş....Klose gelse de gelmese de
                          Abi peki Klose-Paulo ikilis alınırsa Pawel fazla değil mi?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekrar söylüyorumi YES ne diyorsa doğrudur diyemeceğim klose bitti. Bu saatten ve bu tekliften sonra dönerse kendi kendine yazık eder. Verdiğimiz parayı veren yok ikincisi burda lider olacak.
                            Belçika'dan da bir transferimiz olacak. Şimdilik bu kadar. Özelden mesaj atmayın..
                            Transfer formuna kamikaze dalış yapıp direkt son sayfadan ya da son iki sayfadan okumaya başlayan arkadaşlarım,kardeşlerim,size nacizane tavsiyem en az bi on-onbeş sayfa önceden okumaya başlayın,emin olun hem kendinizi yormazsınız(kızarak,üzülerek) hem de ikili polemikler minimum seviyeye iner.Yahu periyodik olarak bakıyorum sabahtan beri şu mesajı gören kullanıcı sayısı bir elin parmaklarını geçmemiş gibi postlar var hala panelde
                            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Aldığımız Paulo Henrique ''Ganso'' değil. Bu sezon Westerlo'da forma giyen Paulo Henrique.

Yorum

• 511 i de gördük hadi başkan hadi klose hadi bmn

Emekleri çaldın yine.
                                Günahkarsın Fenerbahçe !
                                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

Çalışıyor...
                                X