İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak CaRPe_DieM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaşlar ayrıca lig tv alt yazıda klosenin trabzonda olduğunu geçmiş izleyenler varsa baksın???
Hocam sen daha demin kaynak belirtmedin, kaynagin kim?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelirse kaç numarayı giyer?
9-11-18?
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------.Onur-----------------
Serkan--------Giray------Ersan--------Fuchs
-------------.Zokora------Colman------------
Burak---------------Jaja---------Ozan İpek
--------------------.Klose---------------------
Bende böyle düsündün ama Fuchs olmadi ve Wendt de olmiyacak... Ingiltere ye gidecekmis... onun icin tomic i oynatacagima brozek iyi o oynasin dedimhemde polonyali... klose ve mierzejewski gibi
daha iyi kimya olur hem
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,sakin beklenti çok büyük olmasın.
Olacak gözüyle bakmayalım , olabilirde olmayabilirde.
Daha sonrasında bizim için yıkım olmasın.
herşeye hazırlık olun akdaşlar.1967' den beri olduğu gibi
SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!
Yorum
-
Sanırm bu transfer çalışmaları bilgi kirliliğinde zirve yaptırdı. Bir everton, bir lazio, bir westham, ama klose başkanla görüşüyor nasıl iş
( başkanla görüşmeye başlamış herhalde )
yunus emre selGit dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım
Yorum
-
Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
Yorum