arkadaşlar ne oluyor kloseden ümidi kestinizmi yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnele Ngcongca ile hiç ilgilendik mi şimdiye kadar?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldu klose yalanmı yani
başkalarımı gündemde
Yorum
-
İlk olarak vice tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu başlığa transferle ilgili bilgi almak için giriyorum ama konuşulanlar genelde geyik muhabbeti.başka bir yerlerde chat yapsanız daha iyi olmaz mı arkadaşlar.forum kullanma kültürüde gelişmeli taraftarın. Buyazıdan alınacak arkadaşlar kusura bakmayın ama düşüncem bu.
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ne oluyor kloseden ümidi kestinizmi yaa
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol forvet için Twente'den Bryan Ruiz çok sevindirir beni açıkçası. İlk senesi kadar göz önünde değil şu anda. Ancak en azından 7-8 milyon euro bonservisi vardır heralde.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Burak Gol atsin 2:1 yenilelim.
Belcika Ligi mi dedi Belcikada oynayan mi veya Belcika milli takimda oynayan mi?Ben Hollanda veya Almanya dan olabilir derim transfer.Stoperdir muhtemelen.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 15:30.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolonya asıllı Alman oyuncuyu Türkiye'ye getirmek için İtalyanlarla Belçika'da kapışıyoruz.
Başka işe katılmayan ülke kaldı mı?
Yorum
-
yahu şimdi bakıyorum.
bu ligde şampiyon fenev oldu.
ikinci Trabzonsporum oldu.
galatasaray 30 puan fark yedi. beşiktaş 25 puan fark yedi.
milli takıma bir bakıyorsun; göstermelik, süs olsun diye trabzonsporlu sayısı azıcık.
lan, ben neyse ya. illa beni küfre sokacaklar.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne yaaaaa !!!!!! ççççççççççççççç
başka videoları da var bir sürü
Bu komedi tam ya.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
Yorum