Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Romaric fenaa

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bunlar gitmek zorunda: Sezer,Baris,Ceyhun,Ferhat,Tayfun

gelenler: Zokora,Henrique,Romaric,Tolga, bir forvet,bir sol bek ve bir stoper

Yorum

• Herkese hayırlı geceler.Umarım yarın güzel haberler alırız.Zokora-Colman-Romaric bu orta saha üçlüsü ile sezona gireceğiz inşallah.Hayde Allah utandırmasın
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aklıma Şevki Pehlivan geldi Adam yazık bir topçu satamadı bize...

Erdal Abi sana Söylediğim 2.İzleme komitesinde Yani Başkanın oluşturduğu.....

Yiyici Takımı Bana Göre
          tolga ciğerci konusunda gelısme var mı...bide sezer özmen nasıl birisi ben rize de izledim gyt ii bebe..

Yorum

• ____________Zokora

______Colman________Romaric

Süper bir ortasaha olur. Hem ofansif hem defansif yönden
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Alanzinho,jaja,colman,gabriç,glo,piotr,pawel,zokor a,cale,henrique..

Bunlardan hangisi kalmalı şimdi.?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eger yerli kalitesini artirirsak yani ozan ve Alper gibi veya Ibrahim Akin Avrupa'da basari hayal degil.Zokora-Colman-Romaric-Jaja gibi ortasaha muthis.
                ya ligin tozunu atacağız uyum saglarsa bu dörtlü tabi.ya da tamçökeceğiz.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1.20 deki gol sevincinde 2 kişi ancak sarabildi herifi İnsan değil o kesin ... bizim köydeki gürgen ağaçlarını andırıyor herif
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yani evet videolara bakınca bu adama mı gelse de olur gelmese de mi diyorsun oğlum Erdal diyorum kendi kendime ama
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu arada sadece bir duyum,Raul Albiol ile masaya oturmuşuz.

Benden başka duyan var mı?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birisi şimdiye kadar aldığımız yerli ve yabancı isimleri özet geçebilir mi,ama kesinleşenleri.... Bie de bugün her hangi bi haber yok dimi
                        Tekrarlasam biri cevap verir mi
                        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet Demir ara transfer doneminde Gaziantepspor'a gitti. Senol hoca'nin israrla istemesine ragmen.

Cem Sultan Kayserispor ile anlasti diye biliyorum...
                          Muhammedi Gaziantep'ten cemi de Kayseri'den alamazmiyiz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya abi anlamdıgım su 14 tutturdum 525 lıra para verdı..bu kadar mı sans olur yahu...kafayı yıcem valla..
                            Ben 14 felan annamamda ama sükret 14 tutturdugna ve 525 lira kaptigina

Baziler Onu bile tutturamiyor

neyse transfer konusalim

Yorum

• Yanlız bu romaric asistleri hep fabiano ya yapmış kanoute diyoruzda diğerine mi baksak...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bu seneki Bjk gibi olmayalım da..Şampiyonluk falan geçtim
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X