İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
-
İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
28 yaşına gelmiş takımın en yaşlılarından biri olmuşsun...Kulübü en fazla sahiplenmesi gereken sen iken ne yapıyorsun...tedirginsin ,korkaksın, asosyalsin ve ezik duruyorsun sonra taraftar neden bana böyle davranıyor diyorsun...Neden kaptanlık için adım bile geçmiyor diye düşünmüyorsun kontenjandan oynadığını kabullenmiş gibisin...Yazık ettin kendine aslanım...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah bugun bu adamI ISTANBUL GECELERINE CIKARMAZLAR
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle birşey var Romaric ve ile bizim adımız bir tek bizim basınımızda geçiyor. İspanya'da böyle bir durum söz konusu değil sanki. Orta alana bir isim daha lazımsa yerli olmalı. Romaric'ide alırsak kontejan sorunu yaşayacağız. Ben İspanya'dan her hangi bir stoper dışında Uche isminede kendimi hazırlıyorum yavaştan.Bizim işimiz belli olmaz.
cale glo gitmeyecekmiki hatta brozekslerde gidebilir..... sanki cok kaliteli yabancilarimiz varda... yeni gelenelr haric jaja colman kalsin digerlerini satsinlar..... alanzinho dahil...
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 yaşına gelmiş takımın en yaşlılarından biri olmuşsun...Kulübü en fazla sahiplenmesi gereken sen iken ne yapıyorsun...tedirginsin ,korkaksın, asosyalsin ve ezik duruyorsun sonra taraftar neden bana böyle davranıyor diyorsun...Neden kaptanlık için adım bile geçmiyor diye düşünmüyorsun kontenjandan oynadığını kabullenmiş gibisin...Yazık ettin kendine aslanım...
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[B]
Biz mi yapmışız..Kaynak??
bonservis 4 mio. euro.
bu arada bayer leverkusen lucas biglia icin 8 mio. teklif yapmaya hazilaniyormus.
kaynak alman siteleri.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
Yorum