Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem öyle Besiktas neden birakti, zira Egemen'e 1.5 Milyon Euro verecekler.
    ligin en ahmak takımı bjk..yabancı kontenjanından bıraktı boboyu. birazda adamlarda yeterince forvet var..egemeninde bonservisi elinde olduğundan o kadar verecekler.yoksa asla vermezler.
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bu takımın başkanı olmadığı günler vardı. Şimdi Sadri Şener'i eleştirmek akıl karı değil. Nerelerden, nerelere geldiğimizi unutmamak lazım...
      7

Yorum

• Yeni geldim, neler oldu? Baskan Ispanyadami? Romaricde durum nedir?
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maestrozokora Didier Zokora

Now in Istambul. See you tomorrow in Trabzon. Thanks a lot
          İyi olmadı bea.. Yarın gelir, geri dönermiş
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 28 yaşına gelmiş takımın en yaşlılarından biri olmuşsun...Kulübü en fazla sahiplenmesi gereken sen iken ne yapıyorsun...tedirginsin ,korkaksın, asosyalsin ve ezik duruyorsun sonra taraftar neden bana böyle davranıyor diyorsun...Neden kaptanlık için adım bile geçmiyor diye düşünmüyorsun kontenjandan oynadığını kabullenmiş gibisin...Yazık ettin kendine aslanım...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              insallah bugun bu adamI ISTANBUL GECELERINE CIKARMAZLAR
              Sen merak etme yenge zokoraya iyi bakar evden ayrilmaz

Yorum

• Kanoute nin facebook sayfasına yazdım.Gel bekliyoruz diye twitter adresi ne ki oraya da yazayım
                BÜLENT

Yorum

• bu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.
                  ozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Egemen adlı şerefsiz herif bjkden 1.5 değil 1.1 milyon euro alacak. Unutmayın, bu kadar ucuz bu adamlar.
                    7

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şöyle birşey var Romaric ve ile bizim adımız bir tek bizim basınımızda geçiyor. İspanya'da böyle bir durum söz konusu değil sanki. Orta alana bir isim daha lazımsa yerli olmalı. Romaric'ide alırsak kontejan sorunu yaşayacağız. Ben İspanya'dan her hangi bir stoper dışında Uche isminede kendimi hazırlıyorum yavaştan. Bizim işimiz belli olmaz.

cale glo gitmeyecekmiki hatta brozekslerde gidebilir..... sanki cok kaliteli yabancilarimiz varda... yeni gelenelr haric jaja colman kalsin digerlerini satsinlar..... alanzinho dahil...

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.
                        İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.
                        Biz mi yapmışız..Kaynak??
                        Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          28 yaşına gelmiş takımın en yaşlılarından biri olmuşsun...Kulübü en fazla sahiplenmesi gereken sen iken ne yapıyorsun...tedirginsin ,korkaksın, asosyalsin ve ezik duruyorsun sonra taraftar neden bana böyle davranıyor diyorsun...Neden kaptanlık için adım bile geçmiyor diye düşünmüyorsun kontenjandan oynadığını kabullenmiş gibisin...Yazık ettin kendine aslanım...
                          kimden bahsediyosun
                          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Geçen hafta bugün yine 00:00 civarlarında Zokora transferi açıklanmıştı bakalım..
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• hasan ahmet ve göksu artık onsekızde olmalı.bırazda içımızden transfer yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [B]

Biz mi yapmışız..Kaynak??
                                hayir benfica lisabon teklifi yapmis.
                                bonservis 4 mio. euro.
                                bu arada bayer leverkusen lucas biglia icin 8 mio. teklif yapmaya hazilaniyormus.
                                kaynak alman siteleri.
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X