Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sinilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar merhaba,
    Yönetimin isteyip istemediğini bilmiyorum ama, takıma liderlik yapacak bir oyuncu lazım şu anda bize ve benim aklıma ilk gelen isim GÖKDENİZ KARADENİZ. yaşı en olgun çağında, Trabzonsporlu, süper bir oyuncu. Rubin Kazan da oynamasındansa Trabzonsporumuzda oynasa daha iyi olmaz mı ? ben trabzonlu değilim ama Trabzonsporumuzda da trabzonlu bir kaç iyi oyuncuya ihtiyaç var diye düşnüyorum. GÖKDENİZ KARADENİZ konusunda ses yükseltmeye ne dersiniz ?
    ayrıca onu da geçtim orta saha ve forvet için adımlar atılıyor ama bence Trabzsonsporumuzun güçlendirmesi gerektiği noktalardan en önemlisi defans hattı. Giray iyi bir oyuncu ama şampiyonlar ligi hedefleniyorsa gerçekten tecrübeli, sağlam defans oyuncularına ihtiyacımız var. bence ne brozek kardeşlerden ne de glowacki den bırakın şampiyonlar ligini Süper lig performansı bile beklenmez. komple yabancılarımızı değiştirmemiz gerekir diye düşünüyorum. kalırsa jaja ve colman belki. kalmak istiyorlarsa futbola kendini adayacaklarsa !
    başkan gökdeniz giderken arkasından bolca salladı .başkan istese bile gökdeniz gelirmi düşündürücü..

Yorum

• evet isde buyurun burdan yakin klase bile alamiyorlar yani neden alinamiyor verdinmi parayi alirsin olmayacak bir sey yok dünyada hepsi bence palavra benziyor böyle bizim gibi taraftari uyutuyorlar yinede bir sey olmaz bu takimdan yapilan transferlen yani kimsede yanlis anlamasin ama bize iyi ismi iyi futbolcu lazim arkadaslar

Yorum

• Avrupa maçlarında güçlü takımlara karşı Burak en uçta oynatılabilir. Bu sezon etkili performanslarını kendisini ortaya attığı anlarda gösterdi. Özellikle güçlü takımlara karşı deplasmanda oynanan maçlarda denenebilir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Başkanımız Yıldız oyuncu arıyor Gökdeniz Yıldız Bir oyuncu değil gelmez
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Fuchs'un Schalke'ye yakın olduğunu yazıyor Almanlar.

Yorum

• Yıldız isteyen gökyüzüne baksın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Wendt olmadı. Pouloa İzleme komitesinin önerisi diyorlar Çıkar ortaya yakında...

İlk defa duydum

Evet
                kaliteli bi forvete daha ihtiyacımız var paulo yeterli olmaz
                umut ta giderse turgayı aldık diyelim hangi biri 20 gol atacak ??

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet isde buyurun burdan yakin klase bile alamiyorlar yani neden alinamiyor verdinmi parayi alirsin olmayacak bir sey yok dünyada hepsi bence palavra benziyor böyle bizim gibi taraftari uyutuyorlar yinede bir sey olmaz bu takimdan yapilan transferlen yani kimsede yanlis anlamasin ama bize iyi ismi iyi futbolcu lazim arkadaslar
                  Abi bizim yönetimin suçu yok bence klose olayında.İyi para teklif ettiler ama adam ailesini çocuklarını da düşünmek zorunda.Trabzon şehri gelişmeden bize böyle oyuncular gelmez.Yabancı dilde eğitim veren okullar şart.

Yorum

• Kickere göre, Fuchs 5 milion euro yakin paraya Schalke 04 e transfer olacakmis.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupa maçlarında güçlü takımlara karşı Burak en uçta oynatılabilir. Bu sezon etkili performanslarını kendisini ortaya attığı anlarda gösterdi. Özellikle güçlü takımlara karşı deplasmanda oynanan maçlarda denenebilir.
                      Bu takımların bize karşı açık oynayacağını düşünürsek ve ortasaha Burak'ı yeterince beseleyebilirse Burak efsane olma yolunda daha ciddi işler yapabilir.

Hollanda maçında kaleye attığı bir şut vardı, kalitesinin göstergesi.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Ugur su emreciksin bizim gündemimizde mi?

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında şampiyonlar liginde 1 tur geçmemiz benim için kafi.
                          Bildiğim kadarıyla şampiyonlar liginde ilk turu geçip sonra elenirsek UEFA da gruplara katılıyoruz.. Eğer şampiyonlar liginde ilk turda elenirsek UEFA da 1 ön eleme oynayıp gruplara kalıyoruz. Doğru mudur?
                          Bildiğim kadarıyla direk gruplardan başlayamazsın. yine oynayacaksın eleme maçını. Avrupa ligine katılmış oluyorsun ama gruplara katılmamış oluyorsun Yani Play off değil Avrupa ligi maçı oynayacağız.

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet isde buyurun burdan yakin klase bile alamiyorlar yani neden alinamiyor verdinmi parayi alirsin olmayacak bir sey yok dünyada hepsi bence palavra benziyor böyle bizim gibi taraftari uyutuyorlar yinede bir sey olmaz bu takimdan yapilan transferlen yani kimsede yanlis anlamasin ama bize iyi ismi iyi futbolcu lazim arkadaslar
                            1-klose öyle kolay alınabilecek bir topcu değil,bazı oyunculara çok para versende alamazsın..

2-başkan elinden geleni yaptı kloseye çok iyi para verdiler ama olmadı.

3-olmadığına en çok sevinenlerdenim..

Yorum

• Henrique'yi kesinlikle kaçırmasınlar..adam topçu..belli..3 sene sonra inanılmaz seviyelere gelebilir..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Bana öyle geliyor ki sol beke Tosic alınacak.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Çalışıyor...
                                X