İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umut ve selçuk jaja bu sistemin en önemli futbolcularıydı umut un trabzonspor için yaptıkları tartışılmaz...umutun futbolculugunu tartışanın futbol bilgisinden şüphe duyarım gol yollarında sıkıntıları olabilir ama iyi niyetiyle sahada canını herzaman dişine takıyor umut bakacam bu senen şu henrigue nize yada gelicek forvetinize inşallah gitmez umut bulut gibi tekmeye kafa uzatan oyunculara ihtiyaç var...
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaferler,Mehmet Yılmazlar,Rabson da Silvalar,Augustineler,Langeler gören bu camia Umutu beğenmiyor ya ona bin kere hayret ediyorum.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Özeri İsterim. Kimi Seçtiği Ne Yaptığı Önemli Değil. Ama Futbolcu Olarak Ben Özeri İsterim.
Bakalım Kimmiş Bu Bomba İsimler.( Can Karyağdının Dediği)
Yorum
-
İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut kadar başınıza taş düşsün ya. Gelen adam Umut'un yarısı kadar top oynamayacak hepiniz deli olacaksınız bunu da yazın bir kenara. Teofilo'ya da çoğu maçta gol attıran, pozisyon hazırlayan Umut'du bunuda hatırlatayım. Umut'un bu takımda kalması lazım.
gökdeniz ve fatih klübe para kazandirmalarina ragmen hicbir zaman geri dönmelerini istemedim..birde selcuk gibi adamlari gördük..
umut bir gün geri dönerse kapimiz acik ona..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 ye anlasirlarburdada kiyamet kopar..yönetim klübü batirmakla suclanir..isin kötü tarafi ayni parayi gs veripte alsada kiyamet kopar..o zamanda paraya kiyip almadigimiz icin..
sizcede garip degilmi?
aynen öyle.biz ucuza alırsak laf eden çıkar pahalıya alsak ç.ıkar pahalıya gs alsa bizde daha fazla verip neden almadık diye kızan çıkaremenikenin 9 mliyon euro ettiği yerde 7 ml euro eder ama gene de fazla tabi.üç ezikler mahvetti piyasayı
Yorum
-
İlk olarak ibla6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut kalacak çok da iyi olacak......x 1967 ...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut ve selçuk jaja bu sistemin en önemli futbolcularıydı umut un trabzonspor için yaptıkları tartışılmaz...umutun futbolculugunu tartışanın futbol bilgisinden şüphe duyarım gol yollarında sıkıntıları olabilir ama iyi niyetiyle sahada canını herzaman dişine takıyor umut bakacam bu senen şu henrigue nize yada gelicek forvetinize inşallah gitmez umut bulut gibi tekmeye kafa uzatan oyunculara ihtiyaç var...
Tekmeye kafa uzatmaya kadar, o topun tekmeye gitmeden bizim takımda olmasını sağlayacak admalara ihtiyacımız var..yoksa hasan 3. den iyi kafa kimse atamaz duran krampona ..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya yazabilirsiniz yanlız çok mesaj atılıyor. Fark edemem
Başına Tv Bordomavi soru yazın
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekke ve Sota gibi GOLCÜ gören bu camia Umutu begeniyor ona hayret ediyorum
Yorum
Yorum