Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağolasın beni iyi niyetli gördüğün için nasip kısmet bakalım

Özer Hurmacı haberleri mi çıktı yoksa duyum mu var ?
    Fenerlilere göre Özeri istiyormusuz
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• umut gitmesin diye şöyle kaçırdıklarından bi video hazırlasam da tulus forumlarına göndersem
      fenerbahçe dünya pisliğidir..
      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Umut ve selçuk jaja bu sistemin en önemli futbolcularıydı umut un trabzonspor için yaptıkları tartışılmaz...umutun futbolculugunu tartışanın futbol bilgisinden şüphe duyarım gol yollarında sıkıntıları olabilir ama iyi niyetiyle sahada canını herzaman dişine takıyor umut bakacam bu senen şu henrigue nize yada gelicek forvetinize inşallah gitmez umut bulut gibi tekmeye kafa uzatan oyunculara ihtiyaç var...

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zaferler,Mehmet Yılmazlar,Rabson da Silvalar,Augustineler,Langeler gören bu camia Umutu beğenmiyor ya ona bin kere hayret ediyorum.
          Fatih tekke ve Sota gibi GOLCÜ gören bu camia Umutu begeniyor ona hayret ediyorum
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Özeri İsterim. Kimi Seçtiği Ne Yaptığı Önemli Değil. Ama Futbolcu Olarak Ben Özeri İsterim.

Bakalım Kimmiş Bu Bomba İsimler.( Can Karyağdının Dediği)
            Necmi Can Abi nerde dedi BOMBA isimler haberde mi geçti ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut kadar başınıza taş düşsün ya. Gelen adam Umut'un yarısı kadar top oynamayacak hepiniz deli olacaksınız bunu da yazın bir kenara. Teofilo'ya da çoğu maçta gol attıran, pozisyon hazırlayan Umut'du bunuda hatırlatayım. Umut'un bu takımda kalması lazım.
              bencede umut cok arayacagiz ama adamin ideali..ne dedi baskan futbolcunun ahini almamak lazim..önünü acmak gerekir artik..gitsin hayalini gerceklestirsin ve yoluda acik olsun..

gökdeniz ve fatih klübe para kazandirmalarina ragmen hicbir zaman geri dönmelerini istemedim..birde selcuk gibi adamlari gördük..

umut bir gün geri dönerse kapimiz acik ona..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                7 ye anlasirlar burdada kiyamet kopar..yönetim klübü batirmakla suclanir..isin kötü tarafi ayni parayi gs veripte alsada kiyamet kopar..o zamanda paraya kiyip almadigimiz icin..

sizcede garip degilmi?

aynen öyle.biz ucuza alırsak laf eden çıkar pahalıya alsak ç.ıkar pahalıya gs alsa bizde daha fazla verip neden almadık diye kızan çıkar emenikenin 9 mliyon euro ettiği yerde 7 ml euro eder ama gene de fazla tabi.üç ezikler mahvetti piyasayı

Yorum

• umut kalacak çok da iyi olacak......

Yorum

• Patlasa son bombalar da kurtulsak...

Yorum

• İlk olarak ibla6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      umut kalacak çok da iyi olacak......
                      x 1967 ...
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut ve selçuk jaja bu sistemin en önemli futbolcularıydı umut un trabzonspor için yaptıkları tartışılmaz...umutun futbolculugunu tartışanın futbol bilgisinden şüphe duyarım gol yollarında sıkıntıları olabilir ama iyi niyetiyle sahada canını herzaman dişine takıyor umut bakacam bu senen şu henrigue nize yada gelicek forvetinize inşallah gitmez umut bulut gibi tekmeye kafa uzatan oyunculara ihtiyaç var...

Tekmeye kafa uzatmaya kadar, o topun tekmeye gitmeden bizim takımda olmasını sağlayacak admalara ihtiyacımız var..yoksa hasan 3. den iyi kafa kimse atamaz duran krampona ..
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buraya yazabilirsiniz yanlız çok mesaj atılıyor. Fark edemem

Başına Tv Bordomavi soru yazın
                          linki atarmisin kardes

Yorum

• Arkadaslar Umutu burda tartismiyalim lütfen adam gitmek istiyorsa gider.
                            Kalirsada ondan iysini alamiyorsan oynar. Simdiye kadar oldugu gibi

Yorum

• Jaja giderse çok üzülürm valla. Biraz kendini takıma verebilse dünya çapında yıldız ama...
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih tekke ve Sota gibi GOLCÜ gören bu camia Umutu begeniyor ona hayret ediyorum
                                Umut Hakan Şükürden sonra Türkiyeye gelmiş türünün tek örneği.Umuttan Fatih ve Şotanın yaptığı işi beklemek anlamsız.Burada herkes ile iddaaya girerim umut gitsin burak 10 golü geçemez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X