Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman 5 mılyona satılsa , o bolgede zokora ve romarıc oynatılsa

Onlerine JAJA koyulsa , JAJA nın onune de bır santrafor ama gelişme gösterecek cinsten deıl , gelişme işini çoktan halletmiş bır usta

Sagda burak solda paulo veya engın

Kaldı 2 yabancı kontenjanı bırı stoper bırı de sol bek olsa fena mı olur?

Brozek kardesler , alanzınho ve gabrıc gibi eskiden olsa mutlu olacagımız ama artık kadro kalıtesını ve hedeflerı ıyıce yukselttıgımız bır ortamda gıtmesı gerektıgını dusunuyorum.....

Colman konusunda benım gıbı dusunen cok kısı yoktur bılıyorum ama Colman futbolun beyınle oynanan bolumunde bır yıldız , sürat ve kuvvetın işin içine gırdıgı yerde vasat bır adam.....Romarıc ve zokora nın oldugu yerde forma bulamaz bence......
    Naptın aga yaa.. Colman gidermi hiç. Satalım desek ilk talibi Selçuk inan olur zaten

Colman beyin olacak. Zokora kalp ve Romaric atardamar Düz mantıkla dahi 2009daki 11 gol 14 asistlik performans verse daha ne istersin...

Yorum

• sistem kuralım samet,sistem sistem...

tıkır tıkır çalışsın,yıldız almayalım,yıldız yapıp satalım.
      Entropi İyidir.

Yorum

• Bordo61

Şenol Hoca sahda mı yoksa tribünde mi olmalı? Ünal Hoca sahada olması gibi bir durum yaşanabilir mi?

Yorum

• vay be turgay'ıma bak. kloseyi alsak bu kadar sevinmezdiniz... ne çok seveni varmış...

al o zaman bir de ersen martin, mehmet yıldız... aynı kalaslıktalar nasılsa.. koy oynasın..

Yorum

• Bence zokora romariç ve colman üçlüsü uyum sağladıkları taktirde Türkiyenin en kral orta sahası olur artı olarak zokora ve romaric ispanyada oynadıkları için ispanyolca biliyorlar tabi colmanda arjantinli olduğu için ispanyolca ana dili anlaşma konusunda sorun yok futbol olarak biribrilerine uydularmı yani tamamdır.
            Zokora defansif rolde romariç de iki yönlü colmanada atak oynamak kafi kalır bence.
            Güçlü dayanıklı bir orta sahamız olur oyunun iki yönüyle.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende bunu diyorum,şu anki tabloya göre Colmanın geçen seneki gibi oynayacağını düşünüyorum,İleriye yine fazla çıkamayacaktır
              Oyun içinde bunu bu sene göreceğiz bakalım.

Ama ben bir önceki verimli sezonu gibi olacağını tahmin ediyorum.

Yorum

• Turgay Bahadır için yorum yapmıyorum...
                Adem Büyük kardeşimizin tek suçu sanırım genç olması ve kariyer başlangıcında olması sanırım...

Barca:40 milyon euro + Eto'o karşılığında aldığı İbra'yı bir sene sonra 20 milyon'a sattı...Akabinde bir 40 milyon daha verip david villa'yı aldı sahi Villa'nın yedeği kimdi ?
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Arkadaşlar biz bu kulübün taraftarıyız.İyi günde ve kötü günde destek olacağız.Forumdaki bazı arkadaşlar bu kulübün futbolcuları ve yöneticileri hakkında küçük düşürücü ifadeler kullanıyorlar.Bu durumu kınıyorum.Herkes eleştirilir ama sözcükler iyi seçilerek ve düzeyli olarak.
                  Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Duran Toplari kim kullanacak? Selcuk gitti zaten hep kisa kesiyordu ortalari.Bence Jaja kullanmali veya Romaric.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• mynete göre vedat ibisevic ile bjk ve biz ilgileniyormuşuz...

Futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve daha pek daldan spor haberleri; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve tüm takımların son dakika transfer haberleri Mynet'te...
                      Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• KAc gundur belki transfer haberi yazar okuruz diye tuncay bekiroglu'nu twitterdan takip ediyorum.Sadri baskan Romarici alacagiz diyor Tuncay bekiroglu romaric yok diyor.Bence bizim transferlerden Baskan haric kimsenin haberi yok.
                        Tuncay Bekiroglu'da haberleri forumdan ordan burdan takip ediyordur.
                        Bir transfer haberinide senin agzindan duyalim arkadas, cikmisin oraya twit twit bos bos twitliyosun..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaaa kimsenin pek itiraz edemeyecigi isimler istiyoruz arkadas, çok mu ??

1. Paulo Henrique, bize yakin zaten
                          2. Vedad Ibiseviç
                          3. Sejad Salihoviç
                          4. Fuchs veya Wendt veya hiç kimse, Piotr ile idare...
                          5. Anele Ngongca (Serkan'in yerine de oynayabilir, ön libero da, stoper de)
                          6. Ozan Ipek
                          7. Petroviç
                          8. Granqvist veya Juhasz
                          9. Gökdeniz olabilir
                          10. Kemal Tokak veya Ibrahim Öztürk
                          11. Turgay Bahadir

Cale + 5-6m€ verip Ibiseviç Salihoviç ikilisini alalim
                          Umut gidiyor, büyük ihtimal 4m€'ya
                          Gabriç dondurulur sözlesmesi
                          Glowacki'yi verebiliriz belli olmaz,

ne etti , Zokora - Jaja - Alanzinho - Pawel Brozek - Piotr Brozek - Colman - Paulo Henrique - Salihoviç - Ibiseviç - Fuchs - Petroviç - Anele - Granqvist
                          13 yabanci etti
                          Fuchs falan iptal, Brozek idare, etti mi 12
                          o zaman Salihoviç fazla mi oluyor, hem Ozan hem Henrique hem Alanzinho hem de Engin, o zaman o da iptal, etti mi 11 ???
                          e 1 tane iptal etmek lazim, ya Paulo Henrique, ya da Petroviç, malesef ki malesef Petroviç olmayacak gibi, o iptal, etti mi 10 ..
                          Hesap tamaaamm

.................................................. .................Onur (Tolga)

Serkan Balci (Anele)............Giray Kaçar(Mustafa)(Anele)..............Granqvist(Kemal)............Piotr Brozek(Ozan)

...........................Didier Zokora(Baris Özbek)...............................Gustavo Colman(Tolga Cigerci)

...............................................Jackson Avelino Coelho Jajààààà(Alanzinho)(Colman)

Burak Yilmaz(Gökdeniz)........................................ .......Ozan Ipek(Paulo Henrique)(Engin)(Alanzinho)(hat ve hat E.Albayrak)

.................................................. .....Ibiseviç(El Hamdaoui)(Paulo Henrique)(Pawel)(Turgay)

kusura bakmada cacık etmişsin.. hiç adı geçmeyen 2 3 oyuncuyu transfer etmişsin forvete adam lazım dedik sen defanstan çok adamı forvete yazmışsın ibisevici alıp hamdiu alıp henrikeyi alıp hangisi yedeğe çekecn yedek kulübesine böyle yabancıları getirmek kolaymı bence fazla uçuk olmuş.. ha herkez bişe yapıyo bende yaptım diyosan o ayrı çoğu kişinin ki gerçekten uzak oluyo nasolsa ama fazla topçu zarar..

Yorum

• bu sezon anadoludan çok göze batan isim olmadı,benim aklıma performansıyla gelen tek isim olcan adın alınsa iyi olur gibime geliyor.stopere bursadan ibo alınırsa oda bu işin kaymağı olur.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Turgay transferine olumlu bakan bi ben varım sanırım..tamam tamam sustum.
                              Umut giderse bende olumlu baklıyorum abi.

Umut gitmezse forvete sadece Turgay'ı alırlarsa o da olmaz tabi

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ------------- Onur --------------
                                -Serkan--Giray--Glowacki--Piotr--
                                ------Zokora-----Romaric--------
                                --Burak------Jaja----Alanzinho---
                                ----------Henrique---------------

bu bölgelere en az 1 transfer daha gerekir.
                                son günlerde yazılan 11 lerde hep 7 yabancı oluyor. kural değişti de bizim mi haberimiz yok ?
                                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X