Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Emre Güngör'ü akla getiren bir tek sen oluyorsunBen de o zaman hatırlıyorum harbiden böyle bir adam vardı diye, bak cidden şu Emre'yi de Olcan-Cenk paketine dahil edip bir şekilde alalım al sana Forlan-Reyes-Ujfalusi etkisi
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak 61_hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tv izlemek için link verecek olan ?
Yorum
-
Ertuğrul da böyle bir zamanda bırakmamalı...Çok ayıp etmiş olur...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle? ? ? ? ?
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz yıldırımla m.ali aydınlar açıklama yapıyor...
Ne mutlu bize türk futbolunun ipleri tam anlamıyla fenerin eline geçti...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tv izlemek için link verecek olan ?
vereyim ben ama link derken pek anlamıyorum bendeki şu webtv bilmem işine yararmı?
Yorum
Yorum