Şu Serdar Aziz neden gündemimize gelmez arkadaş?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Enes sağolasın...Ciks sen de...Hayırlısı ne ise o olsun...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle" Hakiki Tosun Paşa benim! "
Herkese iyi akşamlar. Yarın mesai var malum.
İnşallah yeni bir Gökhan Ünal kazığı yemiyoruzdur..
Gökhan Ünal gol kralı tacıyla gelmişti en azından.There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
şu duyumcular bana geçen sezon kaç tane forma satıldığını, telekomla olan sponsorluk anlaşmasının kaç paraya yapıldığını bu gibi teknik konuları da öğrensinler bi zahmet...
tosunla bonserviste anlaşılırsa geleceğini 3 yaşındaki çocuk bile öğrendi..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak Selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'u beğenen ve normal şartlar altında kalmasını çok isteyecek biri olarak ben bile verdim. Maksat gidecekse de değeri artsın. Varın anlayın gayri
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBravo buldun kendi IQ'nda birini hadi elele tutuşun bakayım ...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak delpatino161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sanmıyorum bu kadar kolay olacağını..S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam kullandın mı oyunu?
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleglobal anketlerde türk aday olması gerçeği
@hamsi 61
12'den vurdun...
@fatih
sıkma canını kardeşim ...mevzunun aslını biliyorsan mesele yoktur...
Basit cümlelerle bir şey anlatmaya çalışıyor , meramını aktarıyorsun , adam kopernikten evrenden bahsediyor ...
İnsanın sinirleri zıplıyor gece gece ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
Yorum