Bursa'nın başkan yanlışlıkla Ergenekon'dan araya mı kaynamış yoksa zimmete para geçirmekten mi içeri alınmış ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
---------------------onur-------------------------
serkan----------giray-------heinze-----------fathi
---------------------zokora----------------------
------------colman---------------adrian----------
----------------------jaja-----------------------
----------burak----------------henrique---------
bu takim gecen seneki kadrodan cok daha iyi.
not: bence jaja gidecekSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'da ki gelişmelere ertelenmiş şeylerdi deniyor....Bakanın kardeşinin de ismi geçiyor dendi ayrıca, bakmak lazım.Kimseyi suçlamadan, suçlu ilan etmeden, takip etmek lazım...Ertuğrul büyük bir sınavdan geçiyor...Ona büyük iş düşüyor.İyi bir Bursa bu lige lazım.Denge unsurudur.Umarım kaos'dan çıkarlar...
Kaç penaltıları verilmedi,kaç golleri sayılmadı bilmiyorum ben
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gabric i begeniyorum..oynarkende cok faydaliydi ama adam sol acik diye alindi sag acik oynamak istediordada yigilma oldugundan gönderildi..bunu senol günes acikladi..gelirse takimda yerini alir..duygusallikla ne alakasi var bunun..
d` hane bence bize gelen bir cok yabanci oyuncudan daha faydaliydi..
Yorum
-
Topla olağanüstü iyi
Dikine oynuyor zaman kaybetmeden
ve kaleye gitmede çok başarılı
Böyle futbolcular dünya üzerinde çok fazla değil
Hem hızı hem tekniğiyle adam geçebilen
Bunu dünyada en iyi yapan oyuncu Messi
O da bir numara zaten
Muhtemelen gelecek sezonun en iyi transferini yaptık
6S nin üç atlısı dahil
Sadece bu videoya dayalı olarak değil bir kaç daha kapsamlı görüntülerde de izledim.
Stoper için Çağdaş Atan en güçlü adaylardan biri
Sadece bir tane değil iki savunma oyuncusu transfer edeceğimizi düşünüyorum
İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGanzilisTv'den Adrian Videosu
Düşünüyorum da Adrian youtube'da narsist bir arama yapıp kendisiyle ilgilili bu nefis videoyu izlediğinde ne kadar mutlu olur...
Bir kez daha teşekkürler ganzilis...
Trabzonsporumuzu ve oyuncularımızı onurlandırıyorsun.[/QUOTE]
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gabric i begeniyorum..oynarkende cok faydaliydi ama adam sol acik diye alindi sag acik oynamak istediordada yigilma oldugundan gönderildi..bunu senol günes acikladi..gelirse takimda yerini alir..duygusallikla ne alakasi var bunun..
d` hane bence bize gelen bir cok yabanci oyuncudan daha faydaliydi..
Karakterıne benım de lafım yok ayaga kalkar kalkmaz takımının formasını sırtına gecıren bır adam "adam " dır eyvallah da bizde iş yapacak adam deıl gabriç.....
D'hane de muhendıstı bu arada kafalı topcuydu ama yetenek olmayınca matematık bı yere kadar......
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'da ki gelişmelere ertelenmiş şeylerdi deniyor....Bakanın kardeşinin de ismi geçiyor dendi ayrıca, bakmak lazım.Kimseyi suçlamadan, suçlu ilan etmeden, takip etmek lazım...Ertuğrul büyük bir sınavdan geçiyor...Ona büyük iş düşüyor.İyi bir Bursa bu lige lazım.Denge unsurudur.Umarım kaos'dan çıkarlar...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın başkan yanlışlıkla Ergenekon'dan araya mı kaynamış yoksa zimmete para geçirmekten mi içeri alınmış ?Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın başkan yanlışlıkla Ergenekon'dan araya mı kaynamış yoksa zimmete para geçirmekten mi içeri alınmış ?
Zimmetine geçirdiği paradan dolayı alındı içeri ... ancak havale eft vs..şimdi öttürecekler malum yerdebazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Jaja gidecek .
Kalsa bile forma şansı bulma ihtimali bana göre düşük .
Gelecek yıl ki " takım olma " olgusunda yer bulması çok zor .
Çünkü oyun sistemi tamamen 11 kişi üzerine kurulacak .
Herkes birbirine yardım edecek .
Koşmayan , mücadele etmeyene forma yok .
Benim görüşüm bu yönde .
Şenol Güneş'in amacı " takım " oluşturmak ..
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten ben bu bahsi geçen 3 adamı da severim...
bi de Hakkı Daş vardı bak o bırakamadı işte manitayı...
Hakkı DAŞ? o kımdı ya?
Yorum
-
İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi gözün aydın yiğit , tebrik ederim...
Senin gibi uyanık adam işssiz kalmaz sıkma canını hiçbişey yapamazsan gider 3-5 topcu yakalarsın Yavuz Selim'den menajerlik yaparsın
İsimli yabancıya gelince valla Marcelinho'yu havaalanında omuzlarda gorunce nefesım kesılmıstı sevıncten ucuyodum ama adam futbolla ılgılı bıldıgı herseyı Avnı Aker cımlerıne gomup gıttı...
Ben tırsıyorum meshur adamdan.......Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Son Selcuk olayindan sonra en buyuk oz evlatci ben oldum..
Bu takimi sevmeyen adami transfer etmeyin kardesim.. Artik kulube anayasami yapiyorsunuz ne yaparsaniz yapin ama icinde Trabzonspor aski olmayan adami almayin kardesim..
NOT: Giray ve Onur uda oz evlat kontenjanina soktugumu belirtmek isterim..efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
Yorum