Bazen düşünüyorum da Trabzonspor u yönetmek sahiden kolay değil galiba...Yani burda biz bizeyiz...Hala birbirimizin samimiyetinden kuşku mu duyuyoruz...Haberin yoksa yazma denmiş...Haberim yoktu...Yazmadım...Çok da ahlaki ve olması gereken değil mi bu?....Ne zevk alabilirim ki bundan? Yani ben burdaki arkadaşların sıkıntısı geçsin ( kabul kendimin de) diye hayatta arayıp transfer sormayacağım insanlara sormuşumdur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yahu ismi ne yapacaksınız isim düşerse 1 dk sonra medyaya düşüyor sonra transfer bozulunca veya kulüpten para çıkınca kıyameti kopartıyorsunuz. Kulübünüzü seviyorsanız ciddi ilgilenilen isimlerde daha ketum olmalıyız. Merak etmeyin beklentiyi karşılarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Transferin sağlığı açısından gizleniyor arkadaşlar ...
Burada yazılan herşey dakikasında internet sitelerine düşüyor biliyorsunuz ...
Abilerimizin kardeşlerimizin bir bildiği vardır deyip sabırla bekleyelim ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Hadi bizi geçtim de kimse yapmıyor sanki transfer.....Kimseleri imza atarken görmüyorum2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız şunu söylemek istiyorum, Teofilo çok iyi bir golcü, çok. Şuana kadar Arjantin'de sergilediği performansı Kolombiya'da ki oyunun da üstüne koyduğunun göstergesidir..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferin sağlığı açısından gizleniyor arkadaşlar ...
Burada yazılan herşey dakikasında internet sitelerine düşüyor biliyorsunuz ...
Abilerimizin kardeşlerimizin bir bildiği vardır deyip sabırla bekleyelim ...
Yorum
-
ASBAŞKAN Nevzat Şakar, Belçika'nın Standart Liege takımında forma giyen Axel Witsel transferinin hayal olduğunu söyledi. Bazı basın organlarında yer alan haberlerin doğru olmadığını belirten Şakar, "Avrupa'nın dev kulüpleri onun peşinde. Bizim bu oyuncuyla ilgili bir girişimimiz yok" diye konuştu.
Kaynak: FotomaçTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
Yorum