Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazen düşünüyorum da Trabzonspor u yönetmek sahiden kolay değil galiba...Yani burda biz bizeyiz...Hala birbirimizin samimiyetinden kuşku mu duyuyoruz...Haberin yoksa yazma denmiş...Haberim yoktu...Yazmadım...Çok da ahlaki ve olması gereken değil mi bu?....Ne zevk alabilirim ki bundan? Yani ben burdaki arkadaşların sıkıntısı geçsin ( kabul kendimin de) diye hayatta arayıp transfer sormayacağım insanlara sormuşumdur...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Halil Ünal: "Batuhan'ın Beşiktaş ile yaptığımız protokol gereği Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a transferi söz konusu değil."

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• standart liegeden olabilir mi alacağımız oyuncu...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Yahu ismi ne yapacaksınız isim düşerse 1 dk sonra medyaya düşüyor sonra transfer bozulunca veya kulüpten para çıkınca kıyameti kopartıyorsunuz. Kulübünüzü seviyorsanız ciddi ilgilenilen isimlerde daha ketum olmalıyız. Merak etmeyin beklentiyi karşılar
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Erdal abi yazmamam daha mantıklı diyorsa , daha mantıklıdır . Uzatmayın arkadaşlar bence , insanları zor duruma sokuyorsunuz .

Hem duyum istiyorsunuz hem her şeyi bilelim .
            Twitter Adresim

Yorum

• Transferin sağlığı açısından gizleniyor arkadaşlar ...

Burada yazılan herşey dakikasında internet sitelerine düşüyor biliyorsunuz ...

Abilerimizin kardeşlerimizin bir bildiği vardır deyip sabırla bekleyelim ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Hadi bizi geçtim de kimse yapmıyor sanki transfer.....Kimseleri imza atarken görmüyorum
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlız şunu söylemek istiyorum, Teofilo çok iyi bir golcü, çok. Şuana kadar Arjantin'de sergilediği performansı Kolombiya'da ki oyunun da üstüne koyduğunun göstergesidir..
                  Haklısın.Ben güçsüz diye istemiyordum ilklerde.Kamp döneminden sonra cok güçlendi.Ah teo ah

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• zamani gelince isim aciklanir ama bu kadar cok duyulmussa yönetim elini cabuk tutsun
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• insallah guzel haberler aliriz

Yorum

• Vargas Çok İyi Olur...
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferin sağlığı açısından gizleniyor arkadaşlar ...

Burada yazılan herşey dakikasında internet sitelerine düşüyor biliyorsunuz ...

Abilerimizin kardeşlerimizin bir bildiği vardır deyip sabırla bekleyelim ...
                          umarım beklediğimize değer..

Yorum

• olic-petric olayını ısrarla yazın da yarın günebakış'ta okuyalım..yağmasakta gürleyelim be...
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• hakikaten kaliteli olması kaydıyla, yabancı stoper düşünülmesi şenol hocanın bu seneyi de yılmadan mücadele içersinde geçirmeyi kafasına koyduğunu gösteriyor...
                              bu benim için gelecek sezon hakkında umutvar olmamı sağlıyor...

Yorum

• ASBAŞKAN Nevzat Şakar, Belçika'nın Standart Liege takımında forma giyen Axel Witsel transferinin hayal olduğunu söyledi. Bazı basın organlarında yer alan haberlerin doğru olmadığını belirten Şakar, "Avrupa'nın dev kulüpleri onun peşinde. Bizim bu oyuncuyla ilgili bir girişimimiz yok" diye konuştu.

Kaynak: Fotomaç
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Çalışıyor...
                                X