Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle bir zamanda Bursa dan topçu istemek olmaz...Hiç yakışık almaz...Bu durumda da Antep e gün doğar...Gerçi yeniden toparlanabilmeleri için bence kadroda kan değişikliğine gitmeleri lazım...Ama teklif onlarda gelmeli artık....
    Böyle bir ortamda , aylarca uğraşıp bir noktaya getirdiğimiz transferler ,bir gece operasyonu ile istanbul takımlarına gidebilir .

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben duyumcusun demedim ki zaten abi
      senin için demedim zaten sağolasın olayı sakin ve serinkanlı karşıladın...fikir yürüttün çemkirmedin...Eyvallah...

O laf sana değildi kesinlikle.... öyle ortaya söyledim
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak anıl.kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Szymek'e "şimek" diyorduk... Mzymek'e de; "Mijmek" mi diyeceğiz ki ?

Bence "Adrian" candır!
        Benim de aklıma ilk başta Adrian geldi ama onda da gol sevinçlerinde bir Rocky filmi durumuna düşebiliriz..
        Hani Rocky Balboa Rus devi Ivan Drago'yu Rusya'da yendiği zaman bağırıyo ya "Adriiyıııınnnnnnnnnnn!!" diye, biz de tribun olarak öyle mi bağırcaz şimdi ?
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          imza töreni NTVSporda....

kusura bakmayın lig tvimiş... özür

Yorum

• Umut gidecekse eğer yerine Kasımpaşadan Şahin Aygüneş en iyi tercih olur kanısındayım...
            Pawel ve Henrique varken o bölgeye yığınla para verip Cenk veya yabancı bir oyuncu almak anlamsız...
            Şahin iyi bir alternatif olur,kaldıki hücumun sağında ve solunda da oynayabiliyor,ayrıca Trabzonlu...
            O bölge için harcanacak para defansın sağına soluna ve ortasına harcanır...
            # BMN #

Yorum

• Şu aşamada Bursa'dan oyuncuları kimden isteyeceksin?

Yeni yönetimleri seçilene kadar kimse gidip gelmez Bursa'dan...

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                imza töreni NTVSporda....

Ntvspor'da birşey yok abi ?

Yorum

• Cenk 5 Milyon € Engin + Sezer Badur

Engin'i Şenol Hocanın ben pek kullanacağını düşünmüyorum..Antep kabul eder mi ama??

Yorum

• lig tv izlemek için link verecek olan ?

Yorum

• Serdar ben İstanbul takımlarının doyduğunu düşünüyorum. İsteselerdi Sercan ı çoktan almışlardı mesela bence...Keza Volkan ı da...Hatta Ozan ı da...Ben İbrahim in bizim aradığımız stoper olduğunu düşünmüyorum.
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• cele hırvatistana gönderilip ordan bir stoper alınabilir ..yoksa cale yi alacak takım yok gibi.

Yorum

Böyle bir zamanda Bursa dan topçu istemek olmaz...Hiç yakışık almaz...Bu durumda da Antep e gün doğar...Gerçi yeniden toparlanabilmeleri için bence kadroda kan değişikliğine gitmeleri lazım...Ama teklif onlarda gelmeli artık....
                          biz teklifimizi yapariz onlarda düsünürler..bursa nin düstügü duruma cok üzüldüm dogrusu..önce sacma sapan bir ceza sonrada bu olaylar..istanbul takimlarinida da incelensinler bakalim..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Ben hiç bir yerli stoperin işimizi göreceğini düşünmüyorum. Gerekirse mevcutlardan biri gitmeli stoper yabancı olmalı....
                            Abi tecrübe olarak mı yeterli görmüyorsun yoksa yetenek olarak mı (yerlileri)?
                            Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cenk'i istemiyorum ben açıkçası iyi futbolcu olabilir ama istemiyorum kardeşim

Bir stoper bir sağ veya sol bek,eğer Umut satılırsa yerine de bir forvetle bu iş tamamdır.
                              Herşey gönderilecek oyunculara bağlı desene
                              Mirosław Szymkowiak -7-
                              -BMN Bursa-

Yorum

• Premier League'deki bedava oyuncular

Thomas Cruise, Roarie Deacon, Mark Randall, Durrell Berry, John Carew, Ellis Deeney, Calum Flanagan, Harry Forrester, Arsenio Halfhuid, Isaiah Osbourne, Robert Pires, Nigel Reo-Coker, Moustapha Salifou, Marcus Bent, Lee Bowyer, Sebastian Larsson, James McFadden, Mitchell McPike, James O’Shea, Stuart Parnaby, Kevin Phillips, Daniel Preston, Luke Rowe, Robin Shroot, Maik Taylor, Jordan Bowen, Jason Brown, Benjani Mwaruwari, Michael Potts, Maceo Rigters, David Carney, Daniel Coid, Ishmel Demontagnac, Rob Edwards, Jason Euell, Marlon Harewood, Richard Kingson aka Faruk Gürsoy, Malaury Martin, Paul Rachubka, Andy Reid, Salaheddine Sbai, Tamir Cohen, Ricardo Gardner, Joey O’Brien, Jlloyd Samuel, Samuel Sheridan, Samuel Hutchinson, Carl Magnay, Danny Philliskirk, Jan Sebek, Michael Woods, Kieran Agard, Hope Akpan, Nathan Craig, Gerard Kinsella, Lee McArdle, Iain Turner, Zoltan Gera, Edward Johnson, Diomansy Kamara, John Pantsil, Matthew Saunders, Jason Banton, Deale Chamberlain, Douglas Cooper, Sean Highdale, Steven Irwin, Nikola Saric, Scott Kay, James Poole, Shaleum Logan, Andrew Tutte, Javan Vidal, Patrick Vieira, James Wood, Conor Devlin, Owen Hargreaves, Sol Campbell, Shefki Kuqi, Patrick McLaughlin, Abdoulaye Faye, Eidur Gudjohnsen, Ibrahima Sonko, Michael Kay, Nathan Luscombe, Daniel Madden, Robert Weir, Nathan Wilson, Mvoto Jean-Yves, Bolo Zenden, Jonathan Woodgate, Giles Barnes, Marcus Haber, Dean Kiely, Abdoulaye Méîté, Anthony Edgar, Holmar Eyjolfsson, Daniel Gabbidon, Lars Jacobsen, Filip Modelski, Jonathan Spector, Adam Street, Matthew Upson, Steven Caldwell, Daniel De Ridder, Joseph Holt, Jason Koumas, Thomas Lambert, Thomas Oakes, Francis Pollitt, Abian Serrano Davila, Adriano Basso, Jody Craddock, John Dunleavy, Marcus Hahnemann, David Jones, Nathan Rooney.
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Çalışıyor...
                                X