Şu Jelle Vossen ilk 11 haftada 14 gol atmış. Ondan sonra çıktığı yaklaşık 25 maçta 6 gol atmış. Dönemsel bir patlama gibi duruyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela Vargas veya Noboa iyi oyuncular(Forumda isimleri gecmisti)alina bilinir.Veya paran varsa al Ansaldiyi su Polonyalilan ugrasma.
O sebeple , kendi adıma artık mümkün susup , taraftarın moralini dahada bozmamaya gayret ediyorum .
Yorum
-
İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamanında kamplara katılan bir isim degil mi engin bir belirsizlik yok onunla alakalı.küfür etmesi onun kişiliğiyle alakalı, bence haksız.kaldı ki insanlar hata yapabilirler.trabzonda kalmak istemeyen her fırsatta gidiyorum geri gelmicem diyen bir adamla aynı tutmam onu.küfür etmesi onunla teknik direktörü arasında olan mevzu sahada cıksın adam gibi top oynasın benim için önemlisi o.zaten bunu yapabilmesi içinde teknik direktörün hatasını affetmesi gerekiyor ki cıkarsın sahaya şans versin.şimdi küfrü yiyen adam şans verip affettikten sonra baskasına ne..
jaja saha disi karaktersiz; engin saha ici
acaba hangisi daha kötü bizim icin
Yorum
-
İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin hoca bu futbol camiasında eleştirilecek kızıcak tek kişidir...Suçu metin tekinde degil yönetimde arayın metin tekin bu ülkenin yetiştirdigi karakterli egitimli mükemmel bir insandır...Almanyada belki birileri bu oyuncuları ikna ediyor görüşüyor belkide oyuncular bir telefona bakıyor...Ancak yukarıda çok bilmiş yöneticiler bu transferleri engelliyor nedenmi çünkü oyuncu yıldız olucak dolayısıyla kim önerdi kim getirdi v.s sorular çıkıcak ondan sonra o adamdan övgüyle söz edilicek olay bundan ibarettir metin tekin mükemmel bir insandır..
ne anlatıyorsun...
Milli Takımdan neden kovuldu..
Futbolcularla konuş hepsinin ortak görüşü var bu adam hakkında....Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ben dönmeyeceğim dememiş miydi?
Colman da kaçıp gitmedi mi?
Neden bunlar hakkında Şenol Güneş'in SATILSINLAR diyebileceğine inanmıyoruz?
Bir disiplin derside veriliyor gibi geliyor bana... Mesajı ya da...
Bu adamların varsa yoksa tek şeyleri noel eğlenceleri neredeyse. Devre arası kampını bu oyuncuların gönlünü de ederek 2 gün sonra başlatman ne kaybettirirdi bize? 2-3 gün önce başlattın da ne kazandık hoca diye sormadan geçmek istemem. Hoca disiplin verecek diye biz kadromuzun en iyi adamını satıyorsak. Bence hocada da bazı sıkıntıların olduğu kesindir. Ki hocada olan sıkıntı sadece Jaja bile değildir. Diye düşünüyorum.En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 11:59.
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki sen Adrianın düz futbolcu olduğunu nerden biliyorsun.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep'te hangi yıl yerli bir topçunun sözleşmesi bitiyorsa alınsın yoksa akıllanmayacaklar çok para istiyor aç gözlüler. Bu yıl Elyasa'dan başlamak lâzım. Seneye de Murat Ceylan ve Serdar Kurtuluş transferleriyle bu olayı sürdürmek gerek. 2013'te de Olcan gelsin.
Abi Vleminckx bir takıma transfer olmuştu bile 3,3 Milyon Avro'ya, unuttum ama hangisi olduğunu.brugge......
poetricus
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik direktörüne tüm türkiyenin önünde küfür eden adam benim icin jajayala esit olmayi birak ondan dahada karaktersizdir
macta ne yapacagi belli olmayan her an kirmizi kart görebilen bir oyuncu
asil sen nasil bir tutamadigini anlat bana....uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
6 milyon tl stad tadilatı ulufesine, şimdilik hayali bir stad projesine ve bilmediğimiz başka şeyler uğruna 100 milyon tl şampiyonluk gelirini gözden çıkarırsan şimdi de para ararsın transfer için.
Maalesef bizim 5 sene geriye gitmelerimiz meşhurdur böyle yıkımların ardından.
Kasım ayı gibi olağan üstü genel kurul süreci ve hoca istifası yaşarsak şaşırmam.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Adrianin Youtube videolarina aldanmayin.Adam Düz oyuncu fazla birsey yapamaz bizde birde Fiyati zaten cok ucuk.Bosuna oyalanmasinlar Multitasking diyorum.Baskalari vardir.Git Hamburga bak Schalkeye bak,baya oyuncu satacaklar.2-5 Mio cok iyi oyuncular alirsin.Öbür Bl Kulüblerin kapisini cal ordanda birsey cikar.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKampa tam tamına 9 gün var ve bir klasik yaşayacağız
"Yeni transferler kampın son gününe yetişti"
yetisirse iyi gene
Yorum
-
Gitmek isteyen ve gönderilmesi gerekenler gitmesi iyi oldu.
Kalması iyi olurdu dediğim sadece Selçuk , kaybedilen bir şey yok. Süreç iyi işlemedi.
Fakat yönetim uzun süre dayanamayacaktır. Aralık ayı yönetim değişir.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa abi halen nasil TS icin calisiOr bilmiyorum...
Hatta TS den 5 bin lira maasi varmis ortalama almanyaki bi emekli maasin 2 kati, gez toz ye, Metin Tekin ine hayat güzel...
Bu sene en azindan Taner yad Tolgayi ikna etmesini ebkliyom yoksa ufacik bi hakkim varsa zehir zikkim olsun...
Sanki emekli devlet memuru, gezip tozmasi icin aylik 5 bin lira veriliyor...
Yorum
-
İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson maç fener sivas la oynadı,
uğur ankaragücünde,
hiç yoktan iyidir diye
Yorum
Yorum