cenk'i almasalar bari...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamlara zorla imzalatılmadı..araştırsaydı daha çok isteseydi..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Jaja'yı Colman'ı gelmeden önce kim tanıyordu.Bu kadar önyargılı olmayalım.Eğer yıldız yıldız diye tutturacaksak bizans taraftarlarından ne farkımız kalır.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren ALbayrak çokmu zayıf bacakları cılız banamı öyle geldi ne
Masallak 2 transfer'de iyi vucüda sahip.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSemih çok iyi olur .
Bence .Ben Semihi Takimimizda görmek istemem sahsen... bize yirtici forvet lazim Emenike türünde... Semih in Sutlarinda top okadar yavas ve hafif gidiyorki Karsi Takimin Kalecisi icin kolay lokma oluyor... Sahsen Ezikbahceden hicbir Oyuncuyu görmek istemem O güzelim BordoMavi Forma altinda...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Arkadaslar sunu unutmayin eger Selcuk kalsaydi colmanin yerine daha iyi bir orta saha alicaktik..
Colman muhtemelen yeni sezona yedek olarak giricekti..
Nezaman ki Selcuk gitti bizimde planlarimiz degisti.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Tokak NASIL DIR?????????????????????
sahane..Alıyormuyuz?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Tokak NASIL DIR?????????????????????
Gelecek vadediyor açıkcası.
Topa sert ve yeterince çevik bir oyuncu.
Yorum
-
1,1M € değildir o herhalde. Bu adam Belçika'da kaç para kazanıyormuş ki bizden o kadar para alacak olsun. 200-300 bin € falan alıyor olsa bizden de 500-600 bin € falan alır. Jaja-Colman bile 600 bin € alıyor diye biliyorum.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum