Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fena diil gibi

ayrıca şarkı nın adını bilen varmı
    Hiçbir maçını canlı izlemedim yorum yapamıycam
    bu arada şarkı K'Naan: Take a minute

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiçbir maçını canlı izlemedim yorum yapamıycam
      bu arada şarkı K'Naan: Take a minute
      çok teşekkürler.

Yorum

• iyiki Jaja nin formasini almamisim
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• sezer,ferhat tayfun,M.Cakir bunlar la mi sampiyon olacagiz yada sampiyon liginde oyniyacagiz asil bu 4 lü basta gitmeliydi ama jaja ve diger gidenlerin ayarinda oyuncu alinmassa busene bizi felaket bekliyor bizi. Olan Bize ve Senol hocamiza olacak. Kötü gidiste ilk basta herkez sucu Senol Hoca ya atacak. Baskan 1-2 fikra anlatir kendini kurtarir.
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• arkadaslar kımsenın moralını bozmak ıstemem ama olay bıtmıstır seneye allah yardımcımız olsun gıdene kal denmez ama bızım yonetım o kadar basıretsız kı gıden bu admların yerıne adam falan alamaz kımse kımseyı kandırmasın jaja yetenegınde bır adam zaten senol hocanın ıstedıgı gıbı özel yasantısına dıkkat eden bı adam olsa nerelerde oynar bole yetenekler 5 yılda bır gelr bızde onları elımızde tutamayız bu yonetımın mıyadı dolmustur daha fazla zarar vermeden lutfen gıtsınler takımda ıkı kısı kaldı burakla onur onlarda seneye gıder bunların yuzunden

Yorum

• Bir duyumla dağıldıysak, bir duyumla geri geliriz herhalde.
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir duyumla dağıldıysak, bir duyumla geri geliriz herhalde.

Abicim bizim taraftarın negatif elektriği meşhur bilirsin.

Adamların gideceği belli olduğu halde yaygara kopardık, yerleri dolduğunda da takım oturmaz çok transfer yaptık diyeceğiz.

Daha fasıl fasıl gelecek bu.

Neyse ben zaten yatıyorum.Sıkıntı etmemek gerek.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Şu gidenler arasından en çok Gabriçe üzülürüm daha ayağa kalkmadan adamı yollayacaklar nerdeyse.İnşallah sadece sözleşmesi dondurulur

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu gidenler arasından en çok Gabriçe üzülürüm daha ayağa kalkmadan adamı yollayacaklar nerdeyse.İnşallah sadece sözleşmesi dondurulur

Kesinlikle. Kabul edilebilecek bir durum değil. Umarım böyle bir hata yapılmaz.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Her zaman söylüyorum, Jaja gibi futbolcuyu parayla Türkiye'ye getiremezsin. 20 yılda bir bulursun takımında öyle yetenekleri.. İstediği anda 15-20 dakikada maçı çevirebilecek yetenekte biriydi. Tabi bu yetenekte insanların karakterleri de aykırı oluyor, kontrol etmek güç oluyor. Üzüldüm, yerini adrian ile doldurmaya çalışanlara ise sadece güldüm..
                      Not Important..

Yorum

• Jaja nın takımda kalmasını isterdim. Hatta ligdeki en yetenekli oyuncu olduğunuda çok iyi biliyorum. Lakin adam Arabistana gitmiş. Demek ki futbolu kafa olarak bitirmiş hemde bu yaşta. Yazık etti kendine.Hemde çok yazık.

Bir daha Jaja kalitesinde adam gelirmi onu da bilemiyorum...

Yorum

• Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği ve bir süredir transfer görüşmelerini yaptığı orta alan oyuncusu Adrian Mierzejewski transferinde mutlu sona ulaştı.

bu adami begenmiyoruz yani takim kaptani..cok iyi bir oyuncu bu arkadaslar..yapmayin
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ceyhun efendi gitsin bakalım Fatih babasının takımına. Kankası Selçuk'la takılırlar beraber. Ne kadar şans bulabilecek hep birlikte göreceğiz. Jaja'ya da bu saatten sonra ahlanıp vahlanmaya lüzum yok. Yeteneklerine eyvallah ama bizi istemeyeni, biz hiç istemeyiz. Sonuçta yönetim adamdan habersiz kafasına göre satacak hali yok. Adamın derdi keyfi hedefleri falan hikaye. En azından artık kaptırdığı topa aval aval bakıp mücadele etmeyen ve bizi çılgına çevirmeyen bir oyuncumuz olmayacak. Ama şuraya yazıyorum. Sadri Şener'i az biraz tanıyorsak, Jaja'nın gidişiyle birlikte üst düzey bir hücum oyuncusu alacaktır. Jaja'nın alternatifinin Adrian olduğuna falan inanmıyorum. Büyük ihtimalle bir bomba patlatacak. Hatta yerli olursa da şaşırmam. Aksi takdirde başkanlığı döneminde sattığı kombine sayılarını bir daha rüyasında görür...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• daha once milyonlarca defa yazildi belki ama bu kafayla sampiyon olamayiz. sezer....zafer...m.cakir.baris.....
                              simdide hadi eren neysede sercan diye bi cocuk tam soru isareti b.ozbek. M.Cakirin yerine koyuyorum kendimi yada sezerin ,onlarin yerinde olsam kendi kendime sorarim bu takim beni niye transfer etti diye resmen ciddi ciddi kontejan doldurormak icinmi mesela bora hazirlik karsilasmasinda bile oynatilmadi oynamayan oyuncu adeta pas tutar.
                              bi kere su genis kadro lafina inanmiyorum genis kadro deyip kadroda 5 tane iser yaramaz yada oynatilmayan oyuncu bulundarmak mantikli kadro bence maksimum 21 olsun ama en azindan ilk 11 disindaki en az 10 oyuncu sezonda 15 macta forma giysin...
                              sakin olun...

Yorum

• Yeni Trabzon...... Jaja'sız...

-----------------Onur-----------------
                                --------------------------------------
                                Serkan-----Giray-----XXXXX-----XXXX
                                ---------------Zokora-----------------
                                --------Colman-------Biglia------------
                                Burak-------------------------Henrique
                                ------------Cenk Tosun---------------

Jaja'nın yerine Biglia ya da Ronald Vargas... Romaric veya Adrian değil... Cale gidecek büyük ihtimalle... Yerine Oscar Wendt.. İyi bir stoper takımın iskeleti için şartt... Dante diyorum hala...Bakalım neler göreceğiz önümüzdeki günlerde... Bide yedek kadroyu yazim ..

---------------Tolga------------------
                                Barış-----Mustafa----Glowacki----Piotr
                                --------------Barış Ataş---------------
                                ---------Engin---------Alan-----------
                                Turgay-------------------Ozan İpek--
                                ---------Pawel Brozek----------------
                                Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

Çalışıyor...