Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat Erdem (adini yanlis yazmis olabilirim) birilerini sattilar yoksa bukadar ucuk rakamlar cikmazdi demisti..

hakliymis
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bırakın transferi Mehmet Ali Aydınlar başkanlığa aday olmuş geçmiş olsun

Yorum

• Jaja'nın gidişi hayırlıdır. Kim ne derse desin, iyi paraya sattık. Adrian Mierzejewski, Ozan ve Turgay transferleri yakında biter.

twitter hesabı
        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu 4. lüğe oynarız falan diyenler , seneye şampiyonluğa oynadığımızda hangi yüzle karşımıza geçecek ?

Kaç senedir şampiyonluğa oynuyoruz abisi ben geçerim senin karşınada sen hangi yüzle çıkacaksın,bu adamı satmak akıllı işi diyenlerede kızıyorum arkadaş.Akşam akşam yine moralim sıfırlandı ya.Daha adam almadık ilk 11 den 4 kişi gitti.

Yorum

• Ya basarisiz olan takimlar yeniden takim kurarlar Ki bizim cok basarili bir takimimiz vardi Yada kucuk kulupler basarili bir sezon gecirince oyuncularini yuksek fiyatla satar yada elinde tutamaz Yadaa buyuk kulupsundur cok basarili bur sezonun ardindan futbolcularin avrupaya giderler
            Biz hangisiyiz ? Neden neredeyse yeniden takim kuruyoruz
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mehmet ali aydinlar federasyon baskan adayi olmus..

artik fenerin onunde kimse duramaz..

sinir stres olucaktik gene..

kadroda dagildi artik fener bjk gs birbirleriyle didisirler..
              ikna eden demirören sadri şener
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giden gitti , iyi de oldu bana göre . Yetenekli ama disiplinsizdi , kendisi seçti 25 yaşında arabistana gitmeyi bu adam bu düşünceyle kalsa bizde nasıl başarılı olurdu söylermisiniz ?
                Hocam bu adam vizyonsuz Yeteneklerinin farkında olmayan adam yoksa bu yaşında arabistana gider miydi?Ama bu adam kafasıan göre adam buluncada köpek oynuyor yalan degil.Tek Umudum Şenol Güneş adam edebilir diyordum ama adamı silmişlerde yapcak birşey yok.Lakin Jaja gibi yetenekli bir adam daha gelir mi?50 yılda bir ha daha fazla katı yapanı gelir gelmez tartışılır ama bir Jaja daha zor Giden gitti Lakin ismi gecen Adrian gelirse gelecek sene Düz sistem futbolu oynayacagız anlamına geliyor.Futbolun güzelligini Jaja gibi Yattara gibi adamlar gösteriyor her ne kadar yeteri kadar katkı yapamasalarda.Zaten bunların disiplinli olanları M. United' de Real Madrid de oynuyor...

Yorum

• para peşin ise çok iyi...sıcak para bir çok transferi kolaylaştıracak..
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnsafsızlık yapma be renkdaş.. 96 takımı Hocamındır, eywallah 2004 takımı Samet hocanın takımıdır (ZİYA nın değil) ama; bu sefer Hocam çok daha tecrübeli...
                    96 takımı Şenol hocanın falan değil...Şenol Güneş hiçbir zaman kadro kurmamıştır,hep hazır kadrolara konmuştur..bakacağım Ersun Yanal'ın takımı 3.olmuştu..bu takım kaçıncı olacak tüm adamlar gönderildi
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• fatih tekkeden sonra sahada izlemekten zevk aldığım yegane oyuncuyu da gönderdiler.zaten yanlışlıkla 40 yılda 1 topçu tutturdular onu da gönderiyorlar.kusura bakmayın bu kafa yıllardır hep aynı.82 puan toplayan takımın içine nasıl edilir hep beraber izledik.bu saatten sonra isterseler atom bombası patlatsınlar,zaten bunların bombası da umut bulut olur en iyi.bu kadar adam gitti siz daha ne diye duruyorsunuz ki,siz de gidin!inanılmaz sinirliyim,futboldan takımdan soğuttunuz beni vallahi.hiç boşuna umutlanmayın arkadaşlar,vizyonsuz kendini düşünen adamlarla bir halt olmaz...
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• Yahu vazgeçin şu romaric'ten daha ayık adamlar yazın şuraya yada bi sevilla forumlarına takılın adamlar ne diyo diye...
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Adrian'i alirsak Sadri bey,Adrian 4 Jaja eder aciklamasi bekliyorum.Gider 5 milyon euro verip birde siritirsa orda kalsin hep.

Yorum

• kaca gitti simdi jaja ?

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pardon ben yaşınıza bakmadım. öyle bir saygısızlık yapmak istemem. Ayrıca,cümlelere yok kelimesine kota mı geldi ?
                              lutfen bana birisi olumlu haber versin... yine dagildi takim dedigimiz sey... duygularimi anlatamam.... bir takim soyleyin ki izlemekten zevk alabilecegimi hayal ediyim bari...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru ifade edemedim ; bu tür oyuncuları Bank asyadan da buluruz , avrupa liglerinden de . Şenol hocanın faydalanmayı isteyeceği , dinamik , arzulu ve gelişmeye müsait oyunculardan bahsediyorum . Cenk , Ozan , Alper vs . bunlardan bahsetmiyorum .
                                Anladım.Ama izlenen transfer politikasına bakılınca bunlar hiç olacak gibi durmuyor.
                                Benim aklıma takılan 'yeniden yapılanma' diye herşey daha da karmaşık hale gelecek.Bu kadar yeni isim ve çoğu daha belli değil kamp döneminde nasıl takım kurulur filan bilmiyorum yine Şenol hocaya kaldı bütün iş.

İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadece futbalski'nin övgüsü nedeniyle biraz ılımanım ona karşı...
                                Yoksa akıbetini tahmin ediyorum

bkz.zaragoza daki 6 aylık Humberto Suazo performansı
                                Doğru söylüyorsun vallahi abi
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Çalışıyor...
                                X