İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurduğun cümlelere dikkat et. Sana mı sorucam neyi tartışıp neyi tartışmayacağımı.. Senden bir cacık olmayacağına bende katılıyorum.Önce okuduğunu anla da ondan sonra yorum yap bari..
Laf geldimi Klavyenize Burak,Onur,Tolga,colman vs vs adamları nasıl siliorsunuz defterden hayret bişey vallahi.
Senol Hocanın Bu adamı istemediğini cümle alem biliorda senmi bilmiorsun?
Herkez her kafasına eseni tartışırsa'ki tartışıor bizden Cacık Olmaz!
Çok biliorsan Tartışmayı Spor Programlarına gider yorumcu olursun,
5MİLYON £ dan fazla fiyata satarım Bu kulubude daha iyi yönetirim arkadaş diorsan Kongrede aday olursun.
Bana jajanın aldığı,kurtardığı maçları say,Her saydığın maça Kaybettirdiği 3 maç sayıcam sana hemde videolu bi şekilde!Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel gazeteler de dahil aynı hatayı yapıyor milli takıma alınan Paulo Henrique Santos'un Ganso lakaplı futbolcusu...
Tipi de bu...
Çok çirkinmiş bizimki daha yakışıklı- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış haber yapmışlar kardeş..
Yorum
-
İlk olarak Talha.YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın En Önemli Oyuncusu Jajamı?
Laf geldimi Klavyenize Burak,Onur,Tolga,colman vs vs adamları nasıl siliorsunuz defterden hayret bişey vallahi.
Senol Hocanın Bu adamı istemediğini cümle alem biliorda senmi bilmiorsun?
Herkez her kafasına eseni tartışırsa'ki tartışıor bizden Cacık Olmaz!
Çok biliorsan Tartışmayı Spor Programlarına gider yorumcu olursun,
5MİLYON £ dan fazla fiyata satarım Bu kulubude daha iyi yönetirim arkadaş diorsan Kongrede aday olursun.
Bana jajanın aldığı,kurtardığı maçları say,Her saydığın maça Kaybettirdiği 3 maç sayıcam sana hemde videolu bi şekilde!
Ayrıca Jaja'yı 5M €'ya satmak yönetim başarısıdır(!) Eğer bunu göremiyorsan zaten tartışmanın alemi yok. Trabzonspor'u konuşmak/tartışmak için spor yorumcusu olmak gerekmediğini anlatırdım ama boşa gider o yüzden hiç anlatmıyorum.
Benim tepkim Jaja'nın satılmasından çok satıldığı fiyat. Hâlâ gelip Şenol Hocanın istemediğini görmüyormusun diyorsun. Burda bir tek sen Jaja için 5M € yeter diyorsun.
Son olarak Burak,Onur,Tolga'yı sildiğimi nereden çıkardın anlamadım. Jaja takımın en önemli oyuncusu dediğim için mi? Eğer o cümleden onu çıkarttıysan pes vallahi.En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 09:52.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegünaydın millet
bugün girmeyecektim. pek havamda değilim. daha doğmamış kızımda sorun olabilir dediler.
ama gireyim dedim dayanamadım. öğlen kontrol var. inşallah bir sorun yoktur.
jaja nın gitmesi yazık oldu ama eğer biraz tekniği iyi olan takım oyuncusu alırsalar bence eksiğini hissetemeyiz.
ondan sonra da sağbek ve stoper diyorum hala.haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.
Yorum
-
oooo yönetim çoşmuş sadri baba çiiftliği satlığa çıkarmış komplen !
şaka bir yana hayırlısı olsun
giden futbolcuların çoğundan rahatsızlık vardı zaten takımda taraftarda ,
ancak yönetim sanki ne yapacağını biliyormuş gibi kararlı adımlarla gidiyor
özellikle de giden futbolcular konusunda
umarız gelecekler konusunda da kesin bir yol haritaları var ...
umarız gerçekten şenol hoca işin içindedir
ama o da baştan dememişmiydi ki ; ben egemenin selçuğun gitmesini istemedim diye ..
yani ne kadar içinde ,,bence değil yönetim sıkışınca hoca istedi haberi salıyor medyaya..
işimiz zor taraftar olarak
yönetim trabzonsporun bu ligde tavşan yapılmasına çanak tutuyor demektir
sadri baba yeniden yapılanma bahanesiyle 3 yıl daha klübün başında kalmayı garantiler
kurulacak yeni takımdan şampiyonluğa oynamasını beklemeyeceğiz ilk sezonda heralde ....
buna hazırlayın kendinizi derim
zaten yöneticilerimizin söylemlerinden göreceğiz
önce transferlerle! avrupa da başarı amaçladık diyecekler sezon başı
sonra avrupa da 2 bilemedin 4 maç sonra daa
ileriki yılların kadrosunu kurduk..
eee hani elindeki kadro.....
(onu sattık yedik) töbe töbe satamadılar ki telef oldu kadro bedavaya
bu giden topçuların karakterleriyle ilgili hep yakınıyoruz ya
merak ediyorum gelecekleri...sanki futbolcu değil adamlar rahip!
türkiyenin en iyi futbolcu listesinde ,,kaç tane çok iyi karakterli adam vardı onu da bilmiyorum..
Yorum
-
Jaja için 5 milyon çok iyi para bana göre,hocanın yönetimin eleştirlecek bir sürü işi var ama Jaja olayını tertemiz ve kısa sürede hallettikleri için 1 teşekkürü hak ediyorlar bana göre.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Aslinda Jaja'nin gitmesi bizim takim olma yolunda daha iyi olmamizi saglar. Jaja disiplinsiz bir oyuncu. takim oyunundan da uzak ayrica. Cani isteyince oynuyor istemeyince sahada dolasiyor... yerine Romaric alinirsa bence tam isabet olur. yani zokora romaric ve önlerinde colman. böylelikle colmandan da daha fazla faydalanabiliriz. hemde hucum arkasindada pres yapan bir oyuncumuz olmus olur.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anla miyorum alemci bir futbolcu arabistana gidiyor orda onu idam ederler ,alkol yasak ,alem yapmak yasak ne isi var onun orda anlamadim
Yorum
Yorum