Muhtemelen hafta sonuna kadar transfere doymuş olacağız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ediyorum.
10 orta açılsın , umut turgaydan fazla kafa topuna vursun ve o topları belirlenen noktalara atsın bileklerimi keserim.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ediyorum.
10 orta açılsın , umut turgaydan fazla kafa topuna vursun ve o topları belirlenen noktalara atsın bileklerimi keserim.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli değil abi estağfurullah. Burda Uğur abi bizi nasıl bilgilendiriyorsa, biz de Facebook'ta taraftarı bilgilendirmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.
O alınan yazı bizim sayfadandı neyse bu kadar uzamasına bile gerek yok.
başlığa bağlayım da anlam bulsun
sol beke malik olsun
sağ bek uğur uçar olsun
ortaya alper olsun
sola ozan ı isterim ama olmuyor demekki olcan olsun
ileriye turgay olsun...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Henrique'nin milli takima cagrilmadigini sandim, ama cagrilmis herhalde, dogru mu?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgay iyidir iyi .
Tam bir joker .
Her yer koy oynasın .
Şenol Güneş'in yerli alternatifi .
Bakınız ; Burak , Paulo , Turgay ..
Hepsi farklı yerlerde oynayabiliyor ."Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtemelen hafta sonuna kadar transfere doymuş olacağız
Şaka bir yana Ersun Yanal zamanı transfer dönemi gibisini bir daha görebilecek miyiz acaba?Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir fikrim yok ama benim bu danimarkalı stopere kanım ısındı.İki ayağınıda kullanıyormuş boyda iyi daha ne isterik alalım hemen bu uşağı...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Abinin de dün Söylediği gibi Olcan ı resmen istedik.
Cenk Tosundan Sonra........Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir fikrim yok ama benim bu danimarkalı stopere kanım ısındı.İki ayağınıda kullanıyormuş boyda iyi daha ne isterik alalım hemen bu uşağı...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
Yorum