Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet ali aydinlar federasyon baskan adayi olmus..

artik fenerin onunde kimse duramaz..

sinir stres olucaktik gene..

kadroda dagildi artik fener bjk gs birbirleriyle didisirler..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Spor61- ÖZEL)- Geçtiğimiz sezon Ukrayna’nın Metalist Kharkiv kulübünden 4,5 milyon Avro’ya tramnsfer edilen Jaja 5 milyon Euro bonservis bedeli ve satışı halinde %20 opsiyonu Trabzonspor'da olmak koşulu ile satıldı.

Trabzonspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Egemen, Selçuk, Yattara ve Ceyhun derken Jaja ile de ipler koptu ve Brezilyalı futbolcu Al-Ahly kulübüne satıldı. Geçen sezon başında 4.5 milyon euro'ya transferin son gününde alınan ve İstanbul'daki Süper Kupa maçında transferi şova dönüştürülen Jaja dün menajerini Türkiye'ye gönderdi. Soluğu İstanbul'da alan Jaja'nın menajeri, başkan Sadri Şener ile Maslak'ta görüştü. Menajer, "Jaja için 5 milyon euro veriyorlar. Satmak ister misiniz?" diye sordu. Bunun üzerine Şener, teknik direktör Şenol Güneş ile görüştü.

Katar'ın Al-Ahly kulübünün talip olduğu Jaja ile ilgili olarak İstanbul'da Brezilyalı futbolcunun menajeri ve Katar kulübü yetkilileri ile bu akşam biraraya gelen Başkan Sadri Şener'in Teknik Direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmeden sonra onay alması ile transferin gerçekleştiği belirtildi.

Jaja'nın yeni kulübünden başka bir kulübe transfer olması halinde Trabzonspor bu transferden yüzde 20 pay alacak.
      HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duy da inanma..
        Şenol Hoca ne zaman takım kurabilmiş de bu sene kuracak..?

Bu sene ciddi rezillikler bekliyor bizi!
        İnsafsızlık yapma be renkdaş.. 96 takımı Hocamındır, eywallah 2004 takımı Samet hocanın takımıdır (ZİYA nın değil) ama; bu sefer Hocam çok daha tecrübeli...
        "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• adrian kaç jaja eder?
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• arkadaşlar biri bana özetleyebilir mi son gelişmeleri
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Jaja'nın Gitmesi İyi Oldu Ancak Fiyat Daha Yüksek oLabilirdi
              En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 01:10.
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• cok garip bir taraftar toplulugumuz var.jajanin gidecegi cok buyuk bir supriz degildiki..niye herkes bu kadar uzuluyor ve sasiriyor.
                bu adamin vizyonu bu iste..gencecik adam kariyerini hice sayip arap takimina gidiyor.
                futbolculuguna laf eden carpilir ama jaja uzun vadede guvenilmeyecek bir adam..zerre uzulmedim.hatta sevindim bile.

Yorum

• allahaskina birisi bana takim kurabilirmi? lutfen. ihtiyacim var... gidenler ve gelmeyenler yuzunden sinir icerisindeyim... tesekkurler...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de Vargas olacak diye tahmin ediyorum Adrian general değil o amaçla kullanmaz Hoca.
                    Futbalski şu Vargas'ı alalım yemeğimizi yiyelim hafiz
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu bahsedilen Vargas nasıl bir oyuncu ? Gelecek olan Belçika milli takımından demişti Erdal abi ?

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de Vargas olacak diye tahmin ediyorum Adrian general değil o amaçla kullanmaz Hoca.

Abi Vargas diyorsun iyi güzel de bizimle ilgili haber var mı??
                        Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah abi.
                          Vargas'ın özel hayatı nasıl bilemem ama çok yetenekli bir takım oyuncusu.
                          Dış basında bir haber varmı Vargas ile ilgili?
                          Net bilgi yok ama oyuncu ya Türkiye'ye ya da Portekiz'e gidecek menajeri açıkladı.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Millet jaja yokken en yakın takipçimizle 9 paun vardı ilk yarı bittiğinde.
                            Jajanın sihirli bir yönü yok yetenekli ve heran bir şekilde skora etkiedebilecek potansiyeli olan bir topçuydu kayıpsa kayıp değilse değil ama harbiden bu takıma ne zaman adam akıllı takviye yapılacak paso ortasaha alınıyor nerde forvet nerde defans..

Özellikle bu defansla olmazz yahuuu
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

• 4-3-3'e en uygun isimler Romariç ve Olcan ikilisidir. Defansa da çok iyi bir yabancı stoper.

Yorum

Çalışıyor...
                              X