Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu jaja 1 yıl içinde istanbul takımlarından birine gelmezse benimde adım mehmet değil.
    Iyi de ne alaka.Bizden ayrilinca Istanbul takimlarinda oynayamaz diye bir madde mi var sözlesmesinde.
    Isteyen simdi de alirdi.

Yorum

• Alanzinho'ya da güle güle diyebiliriz.
      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Şenol Hoca acaba Burak'a gösterdiği çabayı Jaja için de göstermiş midir?

Şenol Hocayla ilgili takıldığım tek konu burası. Jaja tipi oyuncular el üstünde tutulmak ister biraz, ki bunu hakederler de bence. Oysa bu sene nasıl oynarsa oynasın el üstünde tutulan başkaları oldu.
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Jaja nın Alternatifi Bulundu, Demek Bomba Buymuş. Adrian (!) Hem Baba Topçu, Hemde Dünyaca Tanınmış İsim.

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Saçma saçma konuşmayın adam devre arasında takımın içine etti , sezon sonu kactı gitti ne yani yine geri çağırıp hiçbirşey olmamış gibi mi davranacaktık . Trabzonspor yönetiminin zokoradan sonra yaptıgı en akılcı hamle .
            Kusura bakmayın ama Jaja'yı alan bu yönetim insan bir araştırır bu adam neyin nesi sorunlu mu Trabzona uyarmı izlersen 2 mac menejerde girdi mi araya ohh kebab transfer Jaja.Ee sonrası Jaja belkide dünyadaki birkac üstün yetenegi olan futbolcu ama disiplinsiz.Burda suclu Jaja'mı yoksa Jaja'yı alanlarda mı.Ve şuanki durum takımda oynayan 2 as futbolcun gitmiş zaten bide üstüne Barış gibi piyango bi adam gelmiş sorunlu da olsa takımın en önemli yetenegini takımı ileri cıkaran tek adamı satıyorsunuz...Yönetici olmak menejere danışıp oyuncu almak degil kamerlar önünde sırıtmak degildir.Klübü yönetebilmektir Kaos ortamından cıkabilmektir Futbolcuyu yönetebilmektir.Ee bunları yapamıyorsun nasıl yöneti oluyorsun hemde Trabzonspor gibi bir takımda!
            En son Sencer Bulut tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 00:54.

Yorum

• Jaja gitmeliydi ve gitti.Hayırlı olur inşallah.Boşuna tartışmaya gerek yok. Yeter ki yol geçen hanı gibi canı isteyen bedava gitmesin bu takımdan...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• şenol hocam umarım vardır kafanda birşeyler, umarım bilinçsiz hamlelerle bizide kendinide yakmazsın...

_________________onur________________

___serkan____giray_____????_______piotr

_____________colman____zokora

________burak______adrian______filho

__________________pawel

izleyip göreceğiz
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Jaja'yı 5'e sattığımızı bir tek mt söyledi. Bana rakam az geldi emin misiniz?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Jaja geldiğinde bu kim lan diyenler,giderken salya sümük.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• tabi canim egemenin yeri doldurulur selçujun yeri zaten doldu ceyhun ise yaramiyordu cale hiç katki yapmiyordu zaten jaja kaka zaten adrian 10 jaja yapar oh be dunya varmis seneye sampiyonuz
                      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• keske jaja nin yerine alanzinyo gitseydi

Yorum

• Jaja'nın yerine Adrian.
                          Vay be.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja'yı 5'e sattığımızı bir tek mt söyledi. Bana rakam az geldi emin misiniz?
                            Yes'de 5 diyor..

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Hoca acaba Burak'a gösterdiği çabayı Jaja için de göstermiş midir?

Şenol Hocayla ilgili takıldığım tek konu burası. Jaja tipi oyuncular el üstünde tutulmak ister biraz, ki bunu hakederler de bence. Oysa bu sene nasıl oynarsa oynasın el üstünde tutulan başkaları oldu.
                              Anlaşamadığın adama ne ilgi gösterebilirsin ki? Dilini bilmiyon huyunu bilmiyon ne desen o seni anlamıyo sen onu anlamıyon????
                              En son Hüseyin Hatırlı tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 00:56.

Yorum

• İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                olur tabi... oyle yapalim.... hem ornek futbolcu hemde ornek kisilik olsun... trabzonuda kendi sehri vatani gibi sevsin... baska??? yoksa gitsin!!! tamam canim sen bu kafayla Trabzonun her sene ilk 6 icinde yerini cok saglamlastirirsin o kadar... 70 ile 84 puan farkini olusturan adamlar bunlar... cikip 85 de bir pasla olayi bitiren adamlar bunlar... size iyi ruyalar...
                                Ben bundna bahsetmedim kardeşim.oyun disiplini oyun konsantrasyonu, vss.. vatan millet nerdn çıktı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X