Zokora'nın gelişini izleyebileceğimiz bir video var mı arkadaşlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
petrovic icin ortak bir sesten bahsedilip takımın onunla ilgilenmesini saglamalıyız ya bu kacmasın bu herif 2 yıl önce perisic vardı o kactı mesala adam dortmunda gitti ya . petrovici kacırmayalım yönetime bir şekilde ucurmamız lazım bu adamı ya .gercekten romaricten daha iyiBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdiklarinin arasinda ortanin ortasinda hakkiyla oynayabilicek bi colman var bide zokora..
Iyi bir 3. adam sart oraya..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora inşallah Trabzona gidince yenge yi bahane edip imzalama konusunda sıkıntı çıkarmaz...
Yorum
-
Kemal Tokak - Glowacki takasi yapilir, üzerine çok az bir para verilir belki
+yabanci bir savunmaci, Dante olsun, ah Dante beeee ^^^
Cale gönderilecek bunun baska olasiligi yok, öyle böyle gönderilecek
Gabriç dondurulur sözlesmesi herhalde......
Ozan Ipek alinir, ve bek te oynayabildigi için çok çok iyi olur, sol bek Piotr olur, Ferhat da yedek, Ozan da hem sol açik hem sol bek oynayabildigi için çok faydali bir oyuncu olur bize, ki ben begeniyorum oyununu tarzini falan, çok iyi olur ....
Zokora Romaric Colman Jajà Baris Özbek Baris Atas tam orta alan oyuncularimiz olur, Engin'i de ekleyebiliriz, Sezer Badur gider, Ceyhun da gider belki, takasta kullansak iyi olur, Tayfun da ayni sekilde
ileriye de Henrique aldik diyelim, tam golcü diyebilecegimiz bir isim de lazim bize, ya yerlilerden Cenk Tosun'u alacagiz ki sadece o var zaten, ya da ikna mikna bilmem ne ile El Hamdaoui veya Ibiseviç gibi oyunculari takimimiza kazandirmaliyiz kesinlikle.....
tut Trabzonspor'u tutabilirsen simdiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose halen aciklamadi nereye gidecegini
Hem ciddiyetimizi anlar hemde son bir defa onu etkilemek icin sansimiz olur.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Cenk Tosun işte birazda bunun için önemli...Olası bir 10 yabancı durumunda 5-6 milyon euro bonservis senelik ücreti 2 milyon euro'ya yakın adamları tribünde oturtacağıma...bu paranın tamamını Cenk Tosun'a verir hem bir santrafor kazanırım hem de olası bir isyan durumundan yırtarım
Yol yakınken dönsek
Zokora-Colman-Ozan
Burak---Jaja---Cenk
yapsak...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
zokora Karşılama Videosu http://www.acunn.com/spor/16757/zokora-istanbula-geldiTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
Yorum