Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lisandro Lopez mi yoksa
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• dumanpub doğru söylersen tebrikler, Yunus Emre Sel armut topluyor herhal.

yalan çıkarsa?
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Lyon'dan bizim üst düzeyde bir oyuncu alma şansımız yok.Hiç kendinizi kasmayın gidin yatın aşağa
        Colmandante

Yorum

• Atila Turan konusunu yazan kişiye katılıyorum...Hazır fransa'da iken bir mesaj atılsın başkana...
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Arkadaslar bilmiyorum yazildimi bile ama Guy Demel ile ilgileniyoruz haberiniz olsun

Guy Demel (HSV): Der Abwehrspieler (Vertrag bis 2012) kann die Norddeutschen für eine akzeptable Ablösesumme (Marktwert 4 Mio) verlassen. Vereine aus der Türkei (u.a. Trabsonspor) sollen interessiert sein. – Wahrscheinlichkeit: 70%

Yorum

• Ya arkadaşlar etmeyin eylemeyin.Böyle kolpa haberlere mi inanıcaz.Saatlerce beklicez.Bende atayım ortaya bi isim.Olsun bitsin...
              BÜLENT

Yorum

• hangı mevkı

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lyon'dan bizim üst düzeyde bir oyuncu alma şansımız yok.Hiç kendinizi kasmayın gidin yatın aşağa
                  Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Görüsmeyi yapan kim dumanpub Tuncay beymi ?
                    Oyuncunun mevkisi ne ?

Yorum

• birisi haurdan arasın başkanıda sorsun nabaysın la sadri die
                      Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• faceye düştü 02.45 mevzusu...

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok artık lebron james
                          Niye işte , Umut'un alternatifi , koşar , pres yapar
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• dumanpub futbolcunun kim olduğunu biliyosun dimi???
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Erdal Abi nerede o derse o???
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Yükleniyor...
                              X