Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece yorumların gecesi, ne bileyim, eleştiriler, beklentiler, alınması istenenler, pazartesi günü anlaşılacaklar, yeni öneriler falan gider geç vakitlere kadar.

Yorum

• yerli oyunculardan kimleri aliyoruz?

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet

En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 22:30.

Yorum

• Bu Muhammet'i ana babası avrupaya göndermiyor, Trabzon'a göndermiyor.Çocuk kucaklarında yaşlanacak.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Tartışma çıksın diye söylemiyorum ama bugüne kadar alt yaş kategorilerinde izlediğim en iyi adam Muhammet REİS'ti...
            şimdi konya torku şeker'de sıradan bir adam konumunda...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Trabcelona

2'li orta sahayla Avrupa'da puan almamız çok zor olur.
              Zaten Romariç Kesinleşirse 4-3-3 e dönüceğimiz kesin
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• Romaric - Zokora - Colman..
                Müthiş gerçekten..

Yorum

• icimden bir ses romaric olmayacak diyor..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Gabric'in sözleşmesi dondurulacak deniliyordu. Eğer öyle olursa;

Glowacki,Cale,Colman,Zokora,Romaric,Henrique,Jaja, Pawel,Piotr,Alanzinho

10 yabancı oluyor. Romaric ve Henrique'yi alıp bitireceğiz anlaşılan yabancı transferini ya da bazıları gönderilecek.

İnşallah Kanoute'yi de görürüz takımda..

Yorum

• Bir selçuk vakası daha yaşamamak adına Burak ile sözleşme yenilenmesi gerekmezmi ki? Ne bekliyoruz?

Yorum

• Muhammet DEMİR ise Abdullah Ercan'ın takımından beri takip ettiğim bir çocuk müthiş yetenekli ve fizik olarak çok iyi durumda bir kardeşimiz...Ancak tek sorunu var kendisine rol model olarak aldığı Fatih TEKKE'nin futbolculuğundan başka hallerini de taklit ediyor inşallah vazgeçer bu huyundan
                        Tolunay Hoca az cesur olup Cenk ile beraber oynatırsa kendisini porto-çelsi vs. 2 seneye kalmaz soluğu antep'te alır...
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yerli , oynayabilecek stoper kim kaldı ?

Yorum

• Danışmaz, peki.......
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Z O K O R A YI KARŞILIYORUZ !
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu arada Fatih Tekke'nin zamaninda Bernard Thijs'e tokat atip bana abi diyeceksin deme olayi gercek mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X