Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hay Maşallah bu kalabalık nedir böyle hepimiz bekliyoruz 111.Hakkımızda İnşallah hayırlısı olur.

ALLAH'ım bu Şampiyonluk isteyen gururlu onurlu taraftara bu sene Şampiyonluk nasip eyle Amin
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Jem Karacan vardı Oğuzhan Özyakup vardı hani genç gurbetçi atağı başlatıyorduk. Hani Hoca Türkçü idi
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu Yunus Emre Sel resmen Matrix'i takip ediyor valla.
        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hay Maşallah bu kalabalık nedir böyle hepimiz bekliyoruz 111.Hakkımızda İnşallah hayırlısı olur.

ALLAH'ım bu Şampiyonluk isteyen gururlu onurlu taraftara bu sene Şampiyonluk nasip eyle Amin
          temenni ve dualarımız o yönde artık avrupada ses getirelim be abi
          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ugur bizimkiler Menejerlere kaniyormu , yoksa onlarla oynuyolarmi?

Insallah oynuyorlardir. Oynadiklarina inaniyorumda.

Ugur tüm Transferleri Senol Günes evtlemesi gerekiyo mu yoksa Izleme komitesinin ok yi yeterli mi?

Eger Senol Günes Transfer ediyosa 90% iyi oyuncudur.
            Kolaya kaçıyorlar
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Yunus Emre Sel resmen Matrix'i takip ediyor valla.
              Hayır....En azından bu kez değil...Ben şahidim değil
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Jacques Faty bu oyunucuyu yanlış hatırlamıyorsam Uğur Abi (‎matrix5782) de önermişti burda Sivas ilgileniyormuş....

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  temenni ve dualarımız o yönde artık avrupada ses getirelim be abi
                  Abi öyle diyorsunuz da herşeyin sırası zamanı var yaşım 17 şampiyonluk görmedim.Ama görmeyi kim istemez ki Birde bu var biz şampiyonluk için Trabzonsporlu değiliz İnşallah bu sene hak ettiğimiz Şampiyonluğa ulaşırız.Bende istiyorum Avrupa'da başarı o da zamanla gelecektir
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Dik not: Ya pazar akşamı Şampiyon olursak :? O zaman kim daha fazla uyan-ık olmak isteyecek düşünüyorum.
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• fuchs ve ozan ile gerçek bir otobana sahip olabiliriz..

Yorum

• Akın, Uğur...Ben sahiden bilmediğim için soruyorum mesela Sivas Kamil i Antep yabancılarını hatta Cenk i manajerler aracalığı ile bulmadı mı?....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yunus emre sel şak diye twittera selçuk haberini yazmış
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Yunus Emre Sel resmen Matrix'i takip ediyor valla.
                            bu sefer neyi haber yaptı.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır....En azından bu kez değil...Ben şahidim değil
                              Buradan kalıcağını çıkartıyorum ben Erdal abi.Şampiyon olursak hele 1'e 1.05 veriyorum.
                              Colmandante

Yorum

• Selçuk kaldı yani öyle mi?
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Çalışıyor...
                                X