Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1996 Kinkladze
    2005 Zurawski
    2011 ......
    "Tarih tekerrürden ibaret" değildir
    Sadece ahmaklık vardır

Yorum

• egemen 1 ay yok diyorlar..giray çok formsuz gözüküyor ama bence en büyük sorun glowacki de..çok ağır...mustafa yumlu ya güvenilmiyor hala 11 de çıkmıyor...tayfundan bahsetmeme gerek bile yok...
      o zaman geriye hızlı bir defans oyuncusu alınması gerekliliği ortaya çıkıyor..hem de acil...
      Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Hoca'ya sorulacakmış kimi istiyorsunuz.Paramız bu kadar ona göre 2 tane ünlü oyuncu gelecek dedi

Orhan Çavuşoğlu
        Eski başkana sorsun yeni başkan
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şuan transfer çalısması var ama stoper de yok dedi orhan çavuşoğlu

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şuan transfer çalısması var ama stoper de yok dedi orhan çavuşoğlu
            Nereye olduğu hakkında bilgi verdi mi ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Jozy Altidore bursaya geliyormuş
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Galiba bizim yöneticiler Şenol Güneş'i MacGyver sanıyorlar
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şuan transfer çalısması var ama stoper de yok dedi orhan çavuşoğlu
                  Nerde diyor bunları?

Yorum

• Cok kaliteli bi ortaha alinmali kesinlikle yerli olursa ayri bi güzel olurdu ama suan sampiyonluk baskisini kaldircak bi orta saha göremiyorum Türkiyede...

Suan orta sahamiz cok formsuz, 3-4 mac daha üzerlerinden atamicaklar gibi rekabet ortami olusmadigindan bu zaman dahada uziyabilir...

Yani bidahaki hafta sonu form olarak hazir bi oyuncu alinmali, yoksa hic alinmasin...
                    Bize suan takimi toparlicak biri lazim, suan takim maalesef piskolojik olarak cok etkilendi...

Yorum

• Akşam pazarı bir transfer patlatsak iyiydi.

Yorum

• Trabzonspor yönetimi....bir demet yasemen ! inleyen nağmeler ! şapur şupur öp beni ! çıtır çıtır ye beni !

Yorum

• Costum yine birden..
                          Edit:
                          Bundesliga'da transfer dönemi TSi ile saat 19:00'da kapaniyor..
                          Premier League'de ise gece 01:00'de..
                          Bizim ligi bilemiyorum
                          En son Chiko tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 17:09.
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• bu saatten sonra hazir futbolcu almak cok zor...
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ben bu filmi daha önce izlemiştim inşallah bu sefer sonu farklı biter..

Gerçi aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek ahmaklıktır
                              En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 17:24.

Yorum

• Transfer döneminin son günlerinde Avrupa'da yaşanan gelişmeleri tüm sıcaklığıyla sizlere aktardık.

Avrupadan saniye saniye transfer gelişmeleri. Son gün transfer yapılabiliyormuş yani.

Yorum

Çalışıyor...
                                X