Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nihat boşta, yönetim ona da saldırabilir
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız bjk basladı bombaları patlatmaya. Dünyada en sevdigim forvetlerden birini aldılar yahu hala inanmıyorum.Bu lige ölüsü yeter Forlan'ın
      İnsallah Fernandes'i alamazlar
      Beşiktaş'a gelip hiçbir işe yaramıyorlar ama nedense.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Cenk Tosun haberi gercekmi

Yorum

• afrikalılara birde biz vuralım...sizim ocakta kupanız var..bu yüzden trabzon sizi alamaz...haydi brazilya ya...nasılsa alabileceğimiz oyuncuların milli olma şansı yok..

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uydurdunuz demedim.
            uydurulan saçmalığa inandınız demek istedim.
            içimizde bir değiliz ki.
            adam dışardan bizi birbirimize sokuyor.
            bişeyler yalanlanınca da zırt pırt yalanlama yapılır mı diyolar.
            bu işin sonu yok.
            transfer başlığın bunu yazdığınız için ben sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünüyorum...
            Sen inanma burada transfer konuş,kendini kandır, sonra sezon sonu şaibeli şampiyonu alkışla.Tıpkı başkanın gibi.

Ayrıca Benim niyetimi değerlendimek için de biraz erken daha sana...
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• selçuk haberi çok iyi oldu eğer yönetim 2 milyon euro ve üstü para veriyorsa ve selçuk buna rağmen giderse yazık eder
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emlakçıdan haber mi geldi ?
                emlakçı değil kapı komşusu

Yorum

• jimmy kebe ve jem karacan diorum

Yorum

• Winner, doğrusunu istersen ben de inanmadım bu diyaloğa...Üstelik duymamıştım da...Yalanlanmamasının nedeni yaygınlaşmaması olabilir...

Fener e yenilip geleceğiz diyen başkan bunu der mi? Diyebilir ama bunu diyen başkan da kulüpten o çok sert açıklamayı yaptırmaz...

Ayrıca "siz burda uyuyun" benzeri mesajlar sıklaştı bu ara...Sana değil sadece bu yazdığım...Böyle düşünen herkese...Bana yapabileceğimiz bir öneri sunun...Bunun olabileceğine ikna edin beni bunu diyen her kimse peşindeyim....Öneri ama...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      emlakçı değil kapı komşusu
                      Kapi komsusuysan renktas varsayimlar üzerine konusmiyalim direk kendisine yada hanimina sor ve gercekeleri ögrenelim derim, sen ne dersin...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Winner, doğrusunu istersen ben de inanmadım bu diyaloğa...Üstelik duymamıştım da...Yalanlanmamasının nedeni yaygınlaşmaması olabilir...

Fener e yenilip geleceğiz diyen başkan bunu der mi? Diyebilir ama bunu diyen başkan da kulüpten o çok sert açıklamayı yaptırmaz...

Ayrıca "siz burda uyuyun" benzeri mesajlar sıklaştı bu ara...Sana değil sadece bu yazdığım...Böyle düşünen herkese...Bana yapabileceğimiz bir öneri sunun...Bunun olabileceğine ikna edin beni bunu diyen her kimse peşindeyim....Öneri ama...
                        erdal abi senin transferlerle ilgili bi duyumun varmı matrix akşam bişiler olcak dedi ama gece yarısı oldu

Yorum

• Selçuk tutulacak yüksek meblağ verilecek eyvallah ama colman'a da yazık etmeyelim çocuk hakkını veriyor fazla fazla!

Ayrıca rol model olarak Porto diyoruz Young Boys diyoruz adamlar Romaric diyor Zokora diyor! Hadi tecrübe de lazım diyelim yahu paket halinde almak zorunda mıyız ? Oldu olacak 20 bin sevilla taraftarı da alalım!

Bu transfer işindeki yenecek parayı açıktan alsınlar lütfen şu işi izleme komitesine bıraksınlar.
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senden başka dikkate alan olmadı Akın

gereksiz yaa sende boş ver

Bu arada eğer bu yabancıları alırsak taraftarlarımız evine digitürk Harici Bir çanak daha taktırsın

Çünkü Ocak 2012 Africa Cup ta izleme şansı bulamayabilirler .
                            Ugur bizimkiler Menejerlere kaniyormu , yoksa onlarla oynuyolarmi?

Insallah oynuyorlardir. Oynadiklarina inaniyorumda.

Ugur tüm Transferleri Senol Günes evtlemesi gerekiyo mu yoksa Izleme komitesinin ok yi yeterli mi?

Eger Senol Günes Transfer ediyosa 90% iyi oyuncudur.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• 30 yaşındaki biri; ömründe Trabzonspor belkide 2. defa son anda şampiyonluk kaçıracak, 20 yaşındaki bana uyan diyor. hayırlısı...

Yorum

• arkadaş burayı okuyan transfer haberi yapıyor
                                Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

Çalışıyor...
                                X