Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi yunus emre sel inanmıorum önce edu bizde dedi sonra hamdoui bizde dedi ozan ipek turgay bizde dedi şimdide oğuzhan öncelik deil diomuş yönetim kim nederse desin inanmıorum ben
    Ne güzel dinliyorsun, okuyorsun insanları yahu.

Sadri Şener'in % 70 anlaştık dediği futbolculardan biri Edu dedi,
    El Hamdaoui'yi istiyorlar dedi,
    Turgay yüksek ihtimalle Trabzonspor'da dedi (-ki bunu diyen sadece kendisi değil)
    Ozan İpek'e teklif yapıldı dedi.

Ama size göre bir futbolcunun ismini söylemişse alınmış demek oluyor.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ozan ipeği alırsak tarihi kazık olur !

bu adam vasat bir oyuncu öyle bi ara parladı okadar.

Şampiyonlar liginde OZAN İPEK sahada dolaşıyordu.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Oguzhan Özyakup, Alper Potuk, Torric Jebrin mutlaka alinmali...
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bugün herkeste bir umutsuzluk ve gerginlik var hadi hayırlısı
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ozan ipeği alırsak tarihi kazık olur !

bu adam vasat bir oyuncu öyle bi ara parladı okadar.

Şampiyonlar liginde OZAN İPEK sahada dolaşıyordu.
            Onun yerine keske Dusan Tadic i alsak.
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Başladı eziyet sezonu.
              Seedorf'tan girdik Allah bilir kimden çıkıcaz transfer sezonunun bitişinde.
              Maalesef güven vermiyorlar bana.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Erdal Abi

Biz Hamdoui için 4.5 Milyon euro bonservis bedeli 1.7 kendisi için

De Bour: Hamdoui yi 5 Milyon euro satabiriz dedi.

Sorun bonservisinde değil oyuncuda

Türkiye Harici gittiği hangi takımdan alabilir ki bu parayı.....
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Peki sen olsan 3 milyon bonservis ile Mustafa yı alıp bedava da Baros u mu alırsın? Yoksa Hamdui yi mi?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Torric Jebrin 2-3 yıl içinde çok önemli bir futbolcu olacağı izlenimi yarattı bende.
                    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oguzhan Özyakup, Alper Potuk, Torric Jebrin mutlaka alinmali...

aynen 3 nü al 2-3 sene sonra madem üst düzey adam alamiyon gelecek vaadeden adamlari kaptirmadan alallim... kesin alinmalari lazim bu adamlarin...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki yöneticimiz yurt dışında...İçeride de ayrıca görüşmeler yapılıyor...Keza Selçuk için bana göre şu aşamada yapılabilecek en makul teklif yapıldı...Bence abartıyoruz....
                        Yok abi bence abartmıyoruz, katılmıyorum bu konuda sana.

Şu Avrupa seyahatlerinden 1 tane bile doğru düzgün transfer, hatta daha ileri gideyim 1 tane bile transfer çıkmayacağına eminim. Bunlar sadece kaçan şampiyonluk, kaçan Selçuk, kaçan Egemen, kaçan vesairelerin yaratacağı infialin gazını alma hareketleri.

Ben seneye tam bir başaltı takımı olacağımızı düşünüyorum, bu transfer sezonu gelenlerin değil gidenlerin konuşulduğu bir sezon olacak.
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

Peki sen olsan 3 milyon bonservis ile Mustafa yı alıp bedava da Baros u mu alırsın? Yoksa Hamdui yi mi?
                          Onları bedava verseler almam, gider 5'e El Hamdaoui'yi alıım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Forumu dışardan okusam ligi yedinci bitiren takımın forumu zannederim..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok abi bence abartmıyoruz, katılmıyorum bu konuda sana.

Şu Avrupa seyahatlerinden 1 tane bile doğru düzgün transfer, hatta daha ileri gideyim 1 tane bile transfer çıkmayacağına eminim. Bunlar sadece kaçan şampiyonluk, kaçan Selçuk, kaçan Egemen, kaçan vesairelerin yaratacağı infialin gazını alma hareketleri.

Ben seneye tam bir başaltı takımı olacağımızı düşünüyorum, bu transfer sezonu gelenlerin değil gidenlerin konuşulduğu bir sezon olacak.
                              çok güzel özetledin durumu olan bize oluyor yazık bu taraftara
                              diyorlar ki stad dolmuyor geçen serdar bali trt de bu takıma dedi 96 da 5 puan yetmedi bu sene 9 puan yetmedi taraftar ne yapsın dedi ben böyle söyleyince kızıyorlar dedi 96 da ünal sakatlandı ara transfer yapılmamıştı şampiyonluk gitti dedi bu sene forvet alınmadı 9 puan yetmedi dedi
                              bence durum tümden bundan ibaret hiçbir şey değil
                              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

Peki sen olsan 3 milyon bonservis ile Mustafa yı alıp bedava da Baros u mu alırsın? Yoksa Hamdui yi mi?
                                Ben Elmanderi Alırdım Bonservis parası vermeden.

Takas ile Mustafayı alırdım takas+ 1.5-2 milyon euro ile

Şaka Bir yana Elmander Transferi Bonservis parası verilmeden Yapılan Çok iyi bir transfer Vizyon Misyonu çok iyi olan bir futbolcu ligimize belli kalite getirecektir.

Bu Transferle Cincon un Forvet Hattı çok güçlü ve Kaliteli hale geldi.

İkinci Transferi Yine İngiltereden Reo-Coker Olabilir.

Elmander-Reo-Coker Bonservi 0

Bizde bıurada bir taraflarımız yırtalım

İşte Bu yüzdek kızıyotum Erdal Abi Yönetime

Bu 21 Oyuncununda ismini burada Defalarca yazdık ama anlaşılan bizimkiler bonservis parası vermeden transfer yapmayacak.
                                En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 19.05.2011, 21:18.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Çalışıyor...
                                X