Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Winner, doğrusunu istersen ben de inanmadım bu diyaloğa...Üstelik duymamıştım da...Yalanlanmamasının nedeni yaygınlaşmaması olabilir...

Fener e yenilip geleceğiz diyen başkan bunu der mi? Diyebilir ama bunu diyen başkan da kulüpten o çok sert açıklamayı yaptırmaz...

Ayrıca "siz burda uyuyun" benzeri mesajlar sıklaştı bu ara...Sana değil sadece bu yazdığım...Böyle düşünen herkese...Bana yapabileceğimiz bir öneri sunun...Bunun olabileceğine ikna edin beni bunu diyen her kimse peşindeyim....Öneri ama...
    "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener arasında ilginç bir diyalog yaşanmış…
    Mahmut Özgener, bordo mavili kulübün Başkanı Şener’e “Trabzonspor ligin ikinci yarısında hakem hatası nedeniyle hiç puan kaybetti mi? diye sormuş.
    Şener de, “yok..! demiş.
    Mahmut Özgener Başkan Şener’e,Fenerbahçe ikinci yarıda hiç hakemlerin sayesinde maç kazandı mı ? diye sormuş.
    Şener’de yine, “yok..!” demiş."

bu haber basında böyle yer aldı ve konunun iki muhatabı taafından da yalanlanmadı.Sadri Şener'in son 1 aydır fikri ve zikri dikkate alındığında akla çok aykırı değil.fb-ankaragüc maçından sonra "şunu çıkar bunu çıkar yine fb galip" lafı da onun.

Öneriyi burada yazamıyoruz. Bu şampiyonluğun gaspedilip fb'ye verilmesinden sorumlu görünen insanlara bunun faturasını kesmektir.İbret-i alem için.Yasal ve demokratik yollarrdan elbette.Bu camianın gücünü herkes anlamalı.

Yok umut, yok şenol hoca, yok 9 puan fark hepsi terane.fb'nin anormal şampiyonluğunun miladı bellidir.tepi koyup koymamak bu tartarının midesine kalmış bir şeydir.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk kaldı yani öyle mi?
      İhtimali yüksek diyelim Şenol abi.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Yunus konusunu açıklayayım...Dün Olcay abi "birileri İspanya ya mı ne gitmiş" dedi...Sonra Mehmet Said hava alanında Halil i gördüm dedi ben de Emre yi aradım Halil antrenmanda mı diye....

Bu gün ise akşam Yunus u aradım ne var ne yok diye...Selçuk dedim duyduğumu sormak için benzer şeyler söyledi...Yazmayacaktı ama benimkilerle benzerlik olunca yazdı.....Kimseyi haksız yere suçlamayalım....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel

bu akşam güzel ts taraftarlarına bir mutlu haber vermek ıstıyorum ve selcuk ınan dıyorum detaylar yarın

hadi bakalım

Yorum

• Herhalde boşuna bekliyoruz. Transfer haberi gelmeyecek bu saatten sonra Zokora'dan vs.

Ama Selçuk olayı çok sevindirici..

Yorum

Akın, Uğur...Ben sahiden bilmediğim için soruyorum mesela Sivas Kamil i Antep yabancılarını hatta Cenk i manajerler aracalığı ile bulmadı mı?....
              Sivası Bilmiyorum

Antep çalışmıyor Tolunay Hocaya Bağlı İzleme Komitesi var

Hoca der Başkan Alır
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener arasında ilginç bir diyalog yaşanmış…
                Mahmut Özgener, bordo mavili kulübün Başkanı Şener’e “Trabzonspor ligin ikinci yarısında hakem hatası nedeniyle hiç puan kaybetti mi? diye sormuş.
                Şener de, “yok..! demiş.
                Mahmut Özgener Başkan Şener’e,Fenerbahçe ikinci yarıda hiç hakemlerin sayesinde maç kazandı mı ? diye sormuş.
                Şener’de yine, “yok..!” demiş."

bu haber basında böyle yer aldı ve konunun iki muhatabı taafından da yalanlanmadı.Sadri Şener'in son 1 aydır fikri ve zikri dikkate alındığında akla çok aykırı değil.fb-ankaragüc maçından sonra "şunu çıkar bunu çıkar yine fb galip" lafı da onun.

Öneriyi burada yazamıyoruz. Bu şampiyonluğun gaspedilip fb'ye verilmesinden sorumlu görünen insanlara bunun faturasını kesmektir.İbret-i alem için.Yasal ve demokratik yollarrdan elbette.Bu camianın gücünü herkes anlamalı.

Yok umut, yok şenol hoca, yok 9 puan fark hepsi terane.fb'nin anormal şampiyonluğunun miladı bellidir.tepi koyup koymamak bu tartarının midesine kalmış bir şeydir.
                usta sen bu haberre cidden inanıyor musun ?
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yunus emre sel şak diye twittera selçuk haberini yazmış
                  Ne yazmışlar Selçuk ile ilgili ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Üstelik hala olmuş bitmiş bir şey yok...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• @Erdal abi

1+1 yurtdışı için belli bir bonservis şeklinde duymuş olabilir misin :?
                      bu 1 olayından kıllandım Burak'la beraber gitmeseler bari
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Akın, Uğur...Ben sahiden bilmediğim için soruyorum mesela Sivas Kamil i Antep yabancılarını hatta Cenk i manajerler aracalığı ile bulmadı mı?....
                        Cenk'i sanırım uzun süredir takip ediyorlardı. Bizde de izleme komitesi var ama oluşturulma amacı farklı sanırım fazla dikkate alınmıyorlar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          usta sen bu haberre cidden inanıyor musun ?
                          Yalanla kardeşim.

Ota böceğe resmi sitenden açıklam yapıyorsun.Tff başkanı ile hayali konuşmanı mı yalanlamıyorsun.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senden başka dikkate alan olmadı Akın

gereksiz yaa sende boş ver

Bu arada eğer bu yabancıları alırsak taraftarlarımız evine digitürk Harici Bir çanak daha taktırsın

Çünkü Ocak 2012 Africa Cup ta izleme şansı bulamayabilirler .
                            benim evimde dreambox var. yani dunyanin butun maclarini hd izleme olanagi var..cok cakmiyorum ama herkesle ayni anda izleyebilirim sifreli soylemeye calistim beceremedim sanirim
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Erdal abi

1+1 yurtdışı için belli bir bonservis şeklinde duymuş olabilir misin :?
                              bu 1 olayından kıllandım Burak'la beraber gitmeseler bari
                              ya burakla gitsinler seneye o 1 sene sonraki problemimiz

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalanla kardeşim.

Ota böceğe resmi sitenden açıklam yapıyorsun.Tff başkanı ile hayali konuşmanı mı yalanlamıyorsun.
                                Resmi sitenin benim için resmiliği yok, şöyle ki fotoğraf sergilemek için güzel oluyor evet onun dışında isteyen istediği gibi kullanıyor..o boş laf..sadri şenerin kameralar karşısında hakemlerden yakındıktan sonra, federasyon başkanıyla bu tür bir diyaloğa gireceğine hiç ihtimal vermiyorum..girerse bunun türkçedeki adını hepimiz biliyoruz..tamam yönetim tarzı iyi değil..kötü herşeyi kötü olabilir ama sayın başkan bu kadar alçalmaz..
                                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Çalışıyor...
                                X