Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    jajayi belkide solda dusnuyordur bu da olabilir tabi?
    nedense her zaman jaja takim atakdayken ceza sahasinda veya cevresinde olmuyor nedenini bilmiyorum...... ama alex fenerin her ataginda kendisi baslatsa bile ceza sahasi ve cevresinde yerini aliyor.....????????

Yorum

• Valla takim iyi oynasinda isterse jaja oynasin ister hasan ucuncu
      Ha bi de boyle 4 lu bi ortasaha kurarasak bi de forvet yabanci defansa dsadece 1 yabanci kaliyor demek ki solda piotr oynarsa baska yabanci hakkimiz yok?

Yorum

• Hamdui konusunda çok ümitlenmeyin diye özel masaj attı Jester...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hamdui konusunda çok ümitlenmeyin diye özel masaj attı Jester...

erdal abi o ayarda biri olsunda fark etmez ismi... hamdi olur sadri olur

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nedense her zaman jaja takim atakdayken ceza sahasinda veya cevresinde olmuyor nedenini bilmiyorum...... ama alex fenerin her ataginda kendisi baslatsa bile ceza sahasi ve cevresinde yerini aliyor.....????????
            Jaja bzde serbest degil bi de topla bulusmaktan cok kend aagina alip birseer yapmak istiyor yani alacak pasi da sutu da kendi olusturdugu pozisyonlarda sonuca gitmek isteyen bi yapisi var...

Yorum

• Pwel kalacaksa Mustafa Pektemek e fit olabilirim...Burak ı da orda kullanabiliyoruz...Hasan Ahmet de var...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• El Hamdoui icin ümitlenmiyeceksek Mustafa Pektemek icin ümitlene bilir miyiz ? gerci Mustafa Hadaoui nin alternatifi mi bilmiyorum ama

Yorum

• Selçuk profosyonel futbolcuysa bende profosyonel taraftarım öyleyse.

Eğer İstanbul takımlarından birine giderse ilelebet kendisinden nefret edeceğim tıpkı fb li Emre'den, Lugono'dan gsli Kazım'dan bjkli Toraman'dan nefret ettiğim gibi.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Hamdui konusunda çok ümitlenmeyin diye özel masaj attı Jester...
                    Ben ki bu transfer konusunda sabirli adamimdir ben bile sasirdim,hele bugun umut verecek bi haber bile yok umut ta gidiyor ki hec umudumuz kalmadi

Yorum

• El Hamdaoui gelir
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu olmadi iste. Tam bize göre bir golcü bulmusken yine sorunlar cikiyor..
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Pwel kalacaksa Mustafa Pektemek e fit olabilirim...Burak ı da orda kullanabiliyoruz...Hasan Ahmet de var...

slecukdu egemendi zokoraydi romaricdi derken forvet transferi yine arada kaynıyacak sanirim....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zannediyorum transfer çalışmasını yürütenlerde , orta alanda öne hamle yapabilen ,dripling özelliği olan bir oyuncu ihtiyacını belirlemiş ki Romaric gündemde .

Şu an takımımızın temel problemlerinden biri bu .
                            Bu isi disiplinli akillanmis ve tek topda oynamasini ogrenmis bir Engin de yapamazmi.Yoksa cok seymi istiyorum.

Yorum

• erdal abi engin seneye kesin takimda kaliyormu ???????

Yorum

• Zaten bu forvet transferi bizi bu yaz zayiflatip forma sokar rahat olun...Allah yardimcimiz olsun..

Yorum

Çalışıyor...
                                X