Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Young Boys'un orta sahasındaki Fildişi'li sezon içinde nasıl oynuyor? Doubai idi sanırım adı. Fener maçlarında dikkatimi çekmişti.
    Cizgisini bozmuyor.. Istikrarli.. Cok atletik bir ön libero..

Almanyaya gidebilir.. Alinirsa Edudan faydali olur..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Edu forvet oyuncusu değil
      Pardon pozisyonunu bilmiyordum zaten İngiltere deki bir arkadaşımın söyledikleri buydu. Forvet olduğunu bilmiyordum ilk öncelik forvete yapılır diye forvet sandım ben adamı çocuğa Edu yu tanıyormusun dedim oda çok güçlü ve dayanıklı dedi yani bi ön libero vasıflarını saydı bana bende forvet sandığım için böyle yazdım ön liberoya Mulumbu daha iyi olmazmı neden gidip bu adamı alıyoruz baba topçu bu mu ?
      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• dame n'doye bugün 2 gol ve 1 asistle maçı tamamladı
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Ben baba topçu diye bunlara derim

Sağ Bek : Dabo - Konko - Vander Wiel - Rafinha - Hutton - Torosidis - Castro - Zaccardo

Sol Bek : Monreal - Tremoulinas - Aogo - Wendt - Cristico - Fuchs

Göbek : Vertonghen - Rami - M'biwa - Carriço - Onuoha - Dante - Vorsah - Jorgensen - Sedar Taşçı

Ortasaha

Sağ Kanat : Jeremain Lens - David Bentley - Reus - Gebhart - Foggia - Albringhton - Molins - Vierinha - Lee Chung Yong - Giovani Dos Santos - Obasi

Sol Kanat : Babel - Bertolo - Tosic - Gaitan - Payet - N'zogbia - Piatti - Dembele

Ön Libero : Simao (panatinaykos) - Derick Boateng - Muamba - M'vila - Mohamed Sissoko - Moussa Sissoko - Mulumbu

Ortasaha : Emana - Davis (edu yerine bu gelsin rangerstan) - Dani Parejo - Noboa - Muntari - Sessegnon

Forvet : Cisse (freiburg) - Gameiro - Osvaldo - Jones (Stoke city) - N'doye - Djibril Cisse - Gyan Asamoah

Benim baba topçu anlayışım bu başkanınki ne bilemiyorum Rangers tan Edu yu görüyorda aynı takımdan Davis i göremiyorsa transfer felan yapmasın !!!
          bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Bu arada beğenmediğimiz Brozek kafa golü attı

Yorum

• Helb - Hernanes - Geromel - Diego Castro - Diego Capel - Romaric - Alexis - Giuliano - Ganso - Guardado - Kalu Uche - Montillo - Reto Ziegler - Kleber üsttekilere ilave bu kadar adam var ve 2 katını daha sayabilirim neden gidip Edu felan alıyoruz ?

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Helb - Hernanes - Geromel - Diego Castro - Diego Capel - Romaric - Alexis - Giuliano - Ganso - Guardado - Kalu Uche - Montillo - Reto Ziegler - Kleber üsttekilere ilave bu kadar adam var ve 2 katını daha sayabilirim neden gidip Edu felan alıyoruz ?
                Şaka mı yapıyorsun usta ?

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şaka mı yapıyorsun usta ?
                  Anlamadım ?

Yorum

• elbera fmci belli oldu
                    hernanese kadar okudum sonrasina gerek kalmadi
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      elbera fmci belli oldu
                      hernanese kadar okudum sonrasina gerek kalmadi
                      vallahi fm felan oynamıyorum bu adamlar izlediğim adamlar

Yorum

• Bu Edu Alınsa Sizce İyi Transfer Olurmu? Yoksa Sıradan Bir Oyuncumu.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vallahi fm felan oynamıyorum bu adamlar izlediğim adamlar
                          o zaman futbolu takip eden birisin, ganso nun 18 milyona milana gidecegini bilmiyormusun?
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Orta sahada ikili mücadeleleri kazanma oranı yüksek bir oyuncu almamız lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o büyük beklentileri yedek klübesinde oturarakmı verecek bıze ??????
                              Jaja'nı yedek kalmasını isteyen mi var
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orta sahada ikili mücadeleleri kazanma oranı yüksek bir oyuncu almamız lazım.
                                1 orta saha alacağız büyük ihtimal. Hücumcu orta sahaya gerek yok. Jaja gibisini veya ondan iyisini bulamayız. Defansif yönü iyi bir oyuncu almamız lazım. Bu oyuncuda yukarıda belirttiğin özelliklerde olmalı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X