İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsan'a 5 Milyon € çok Bjk Egemen'le cidden anlaştıysa demek ki Ersan'da sorun yaşamışlar bence fiyatını araşatırmak lazım benim çok beğendiğim bir stoper.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ambarabatla falan bız sampıyonlar lıgınde napcazo kdar abarttıgınız kadar ii değiller
''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
Yerlilerden ise Zafer, Sezer, Mehmet Cakir, Baris Atas'a yol verilecegini dusunuyorum. Umut Bulut ve Tayfun Cora'nin da bu listeye dahil olmasi gerektigini dusunuyorum.
Takviye konusunda bence Hamit, Halil, ve Mevlut opsiyonlari zorlanmali. Transfer donemi icin en buyuk hedefimiz bunlar olmali gerektigini dusunuyorum.
Forvet hattina Burak ve Pawel'in yanina bu oyuncular forvet hattimizi cozumler. Mustafa Pektemeg'i de baya begeniyorum.
Sol bek icin Gokhan Suzen, Hasan Ali Kaldirim, veya ligimizde parlamis diger yerli solbeklerden tercih edilebilir.
Orhan Sam defansta hem stoper hem de sagbek icin cok iyi bir alternatif olacaktir. Aykut Demir'de transfer icin dusunulebilecek oyunculardan.
Alper Potuk gelecek vaad eden bir yetenek olarak transfer edilmeli. Orta Sahamizda gelecekte cok is gorebilir. Soner Aydogdu, Manisa'li Yigit gibi oyuncularin ismi de geciyor fakat onlari izleme firsatim olmadi hic.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsan'ın Türk pasaportunu ve yaşını da dikkate alın derim ben.. Zira hepimiz buradayız görürüz, aşağı yukarı bu paralara gidecek..
Kaldı ki benim bu transferi yazmamın sebebi belirttiğim gibi psikolojik..
Transfer ve Egemen başlıklarında galeyana gelip yönetimi dahi yollamaya başlayan zihniyet bu transfer gelince susar..Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk önünde Burak çaprazında..
Guti önünde q7 çaprazında..
Kaldı ki Serdar Özkan'ı tokatladığı için kendisine ayar olan büyük bir kitle de mevcut Çarşı'da..
Paşa gönlü bilir..
Yorum
-
Amrabat Hollanda Liginde PSV'ye kadar yukselmis, Hollanda 21 yas alti milli takiminda yer almis bir oyuncu. Ayrica genc, topa hakim, suratli, ve tam anlamiylan kanat oyuncusu olan birisi. Daha ne isteriz.
Bu arada Burak, Onur, Ceyhun, Egemen, ve hatta Selcug'un da takimda kalacaklarina inaniyorum.En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 03.05.2011, 01:32.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdu, Selçuk'la iyi bir ikili olabilir diye düşünüyorum. Selçuk'un açıklarını kapatabileck bir oyuncu. Pas yapan takımlar için ideal bir orta alan oyuncusu kendisi, iyi top saklar, oyunu yavaşlatmaz, yeri geldiğinde ince paslar da atabilir çok fazla risk almasa da istediğinde bu işi de becerebiliyor kısaca tam bir görev adamı böyle disiplinli oyuncular özellikle Avrupa maçlarında işimize yarayacaktır.
Celtic'te ki Biram Kayal da çok iyi bir orta saha oyuncusu hatta İskoçya'da bu mevkide en iyisi o diyebilirim. Kupa finalinde ve derbide izlediğim maçlarda çok etkili olmuştu stili Emre'ye benziyor bitmek bilmeyen bir enerjisi var bu adamı alalım...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemenin ben BJK ya gidecegini sanmiyorum hic bir akil mantigi yok...Kendisinin aciklamasida var zaten...
Niye BJK ya gitsin ??
Egemenin kalacagini düsünüyorum...
Yorum
Yorum