Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antalyaspor'da forma giyen Necati için nr düşünüyorsunuz ?
    Bir şey düşünmeye gerek yok. Necati'yi ne yapacaksın?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Elimizdeki kadroyu bozmamayi tercih ederim aslinda. Bir forvet, sag bek ve sol bek alinabilir.
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Necati'nin vakti geçti
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir şey düşünmeye gerek yok. Necati'yi ne yapacaksın?
          Forvet hattı için kaliteli bir futbolcu bence Kaan

Ama her ne olursa olsun çok kaliteli bir yabancı forvet şart
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Forvet hattı için kaliteli bir futbolcu bence Kaan

Ama her ne olursa olsun çok kaliteli bir yabancı forvet şart
            32 yaşına gelmiş bir futbolcuyu almam ben şahsen dünyada ismi çok duyulmayan biri olduğu sürece.

Yorum

Birtan kimsenin Jaja'yı sattığı yok daha iyisini yapabilir ondan beklentilerimiz büyük
              Arka sayfalarda kadroları iyi oku.

Yedek kalacak adam değil Jaja.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arka sayfalarda kadroları iyi oku.

Yedek kalacak adam değil Jaja.
                Yedek kalacak futbolcu değil haklısın ama daha da iyi olması lazım 1 maç oynuyor 1 maç oyunda yok sorun burda

Jaja'nın kalitesi de tartışılmaz klas futbolcu
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bu edu haberlerine sevindim, bursa maçlarında izlemiştim glasgow da gözüme batan tek oyuncuydu. tabi 2 maça göre konuşuyorum, bunun dışında izlemişliğim yok
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hazır bir Amerikalı geliyorken Amerikalı modasına devam etsek..

İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teal Bunbury

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/teal-bunbury/profil/spieler_141217.html

Mevkii: Santrafor
                    Boy: 1.88
                    Uyruk: Kanada
                    Kulüp: Sporting Kansas City (MLS)
                    Bonservis: 125.000 € (transfermarkt)
                    İstatistik: 4 maç, 3 gol, 2 asist

Öncelikle şunu söyleyeyim, Amerika ligi çok takip edilen bir lig değil ama bu sene bir oyuncu dikkatimi çekti; Teal Bunbury. Sporting Kansas'ın her hafta maçlarının özetine bakıyorum YouTube aracılığıyla. (Canlı olarak bir ara Eurosport yayınlıyordu sanırım) Daha önce yazmıştım buraya. Amerika kulüplerinin paraya ihtiyacı olmadığını düşünürsek, çok cüzzi bir miktara alınabilir benim görüşüm. Geçenlerde bir video hazırlanmış kendisi için, onu da ekleyeyim. Takip etmeye devam! Wijnaldum'u aldıramamıştım, bu adam değerini arttırmadan aldıracağım.

Yorum

• Edu dan cok takımın defanstaki bogası Boughera gelsin çok isterim

Yorum

• Bazi Taraftarlar Jaja gibi bir Oyuncuyu Kadrolara yazmiyor, Jaja gibi bir Oyuncu Zor gelir daha Trabzona.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.youtube.com/watch?v=NqwAeNi0G34

son dakika celtic'e de sıkıştırmış bi tane,artık daha da kanım ısındı
                          Videonun altina hemen bir Yorumda "Welcome to Trabzon" yazmis birisi

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            .................onur..................
                            lustig.....giray...egemen...fuchs
                            ......eremenko..tymoschuck....
                            gabric.........................grosicki
                            ...............burak..................
                            .............pektemek...............

Bu kadronun forveti yeni yetme pektemek olamaz, orada amauri olsaydı kadro süper derdim. forvet hariç kadro süper ama.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadronun forveti yeni yetme pektemek olamaz, orada amauri olsaydı kadro süper derdim. forvet hariç kadro süper ama.
                              Umut´an daha cok Gol atar o Kesin

Yorum

• yahu ne kadar taktınız siz bu adama, onun suçu ne yönetim adam gibi forvet alsaydı da yedeğe otursaydı. Varsa iyisi oynatsınlar yoksa umuta bel bağlıyoruz. Tam arkasındayız umutun
                                Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

Çalışıyor...
                                X