Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Necati Galatasaray da Ali turanı antalya ya verdi serdar özkanı ikna çalışmaları devam ediyor
    kaynak: Ligtv

vay bee. GS ye gitmek uğruna bir yıl futbol oynamayan Ali Turan sonunda GS den kapıya konuldu. merak ediyorum. şimdi acaba hiç kafasını gördüğü duvarlara vuruyor mudur? istanbul takımlarına gitmek için bin defa düşünmek lazım. en taze örnek fenere gençlerden giden defans oyuncusu ilhan. daha 1 dk bile oynamadı galiba.

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Hoca muhtemelen Engin'e yaptığı gibi cezalandıracaktır Jaja'yı. 3-4 maç ilk onbiri unutsun yani. Bana kalsa Jaja takım için vazgeçilmesi zor bir oyuncu ama karar Şenol Hocanın ve ne yapsa haklıdır.

Bu başlıkta da artık bunları irdelememek gerek. Kahlenberg transferi bi olsa artık girmem zaten bu başlığa
      Vay be, 3-4 maç ilk onbir yok öyle mi ?

Ankaragücü, Fenerbahçe ve Antalya maçlarında oynamayacak yani en iyi ihtimal.

Bence bunu yapacağımıza listeye koyalım gitsin. Nasıl olsa Fener maçı bizim için en önemli maç gibi duruyor...

Adam harcaman bu kadar kolay olmamalı.

En disiplinsiz adam Teo bile, hala kazanılmaya çalışılıyorsa, Jaja'nın direkt ilk onbir oynaması lazım...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vizyonunuzu genişetin , Jaja yı kadro dışı bırakmak , takıma ve bizlere cezadır ama yüklü bir para cezası futbolcunun bizzat kendisine cezadır , kadro dışı bıraktığında eline ne geçeceke ğer ceza vermezsen sorun olur ama gelir paşalar gibi maksimum cezayı öder bize maç kazandırmaya devam edereğer altında personel çalıştırıyor olsaydın bu kadar kolay diyemezdin kadrı dışı bırakılsın eğer altında adam çalıştırıyor ve bu söylemi yapmışsan yöneticiliğini gözden geçirmeni öneririm,

Unutmamak lazım günümüzde kapitalist düzende birine vereceğiniz en büyük ceza , maddi olarak onu zarara sokan cezadır, kendinizde öyle değilmisiniz...
        bence de vizyonu genisletmek lazım daha önce de soyledigim gibi takımımızın bu kadar sahane bir yerli kadrosu varken Allahın izniyle hic bir yabancı oyuncuya yada olayı genisletirsek bu teknik kadro ve bu sistem varken hicbir oyuncuya baglı degiliz...

Hani ne oldu yana yakıla teo deniyordu..Cokmu aradık..Su kadar soyliyeyim her futbolcunun yeri dolar..Mesele aman su cok yetenekli azıcık kaprisini cekelim degil o zaman adalet ortadan kalakar ve isin suyu cıkar..

Bu arada beni ne kadar tanırsınız bilemem ama ben kapitalizme esir olmadım ve olmayı dusunmuyorum benim icin herzaman önce manevi degerler gelir.Cunku her zaman cift dunyalı oldugmu hatırlamaya calısırım...
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Başkan adını sakladığına göre iyi bir transfer yapacağız bence.Şoka hazır olun derim ben
          BÜLENT

Yorum

• Jaja ya Verilen Ceza Para Cezasını Geçmemelidir.Derbileri Bize Kim Kazandıracak? Beyler Benim Gözümde Takımdaki En İyi Topçu Jaja .En Çok Yarım Sezon Sıkın Dişinizi Bi Şampiyon Olalım Şampiyonlar Ligindede İş Yapsın Jaja Zaten 15 Milyon dan Havada Gider.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vay bee. GS ye gitmek uğruna bir yıl futbol oynamayan Ali Turan sonunda GS den kapıya konuldu. merak ediyorum. şimdi acaba hiç kafasını gördüğü duvarlara vuruyor mudur? istanbul takımlarına gitmek için bin defa düşünmek lazım. en taze örnek fenere gençlerden giden defans oyuncusu ilhan. daha 1 dk bile oynamadı galiba.
              Abi türk futbolcusunun en büyük sorunu mental. Kayseri gibi Türkiye de ortasınıfın biraz daha üstünde olan bir takımda oynuyorsun kaptanısın ama sen kalkıp takımı yarı yolda bırakıp hem de o takımın taraftarının ahını alıp İstanbula geliyorsun böyle futbolculara hiç üzülmüyorum bilakis beter olsunlar diyesim geliyor...
              Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan adını sakladığına göre iyi bir transfer yapacağız bence.Şoka hazır olun derim ben
                Aynı şekilde geçenlerde de böyle deniyordu , ben Cleo veya Jovanoviç beklerken , Pawel çıktı

Pawel'e kötü demiyorum , haddime değil ancak umduğumuzdan farklı olabiliyor
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi ezdin geçtin umutlarımızı Hiç mi ihtimal vermiyorsun bu transfere ?
                  Kahlenberg Wolfsburg'da sürekli oynayan bir oyuncu değil istatistiklere göre. Bu transfer de olmayacak bir transfer değil. Ama haber çok saçma. Öyle bir anlaşma olsa ajanslara düşerdi zaten...

Yorum

• Valla bu sene şampiyon olalım da yemişim disiplini...27 yıldır canıma tak dedi...Jaja'ymış Alan'mış...Adam gibi topunu oynasın da şampiyon olalım.Gerekiyorsa bu futbolcuları sezon sonunda topun ağzına koyarız.Ama şimdi değil...
                    BÜLENT

Yorum

• Başkan Öyle Dediyse Kahlenberg Felan Yalandır Günlerce Cleo Haberleri Çıktı Herkes Kesin Gözüyle Baktı Ama Olmadı Başkan Sağ Gösterip Sol Vuracak İnşallah Kaliteli Birini Alırız..
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kahlenberg Wolfsburg'da sürekli oynayan bir oyuncu değil istatistiklere göre. Bu transfer de olmayacak bir transfer değil. Ama haber çok saçma. Öyle bir anlaşma olsa ajanslara düşerdi zaten...
                        Bu oyuncu bize katkı yapar mı sence ? Wolsburgta da oynatmıyorlarmış ?
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Başkanın açıklamasından sonra her şey muallak oldu iyice...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamların gelmemesi profesyonelce değil ama onları sorgusuz sualsiz asıp kesmek profesyonelce. Bakış açısı işte...

Kes cezasını, durumu iyiyse koy sahaya oynat.Bitti...
                            Arkadaşım ne diyorsun sen ? Biraz açıklar mısın ?

Ben profesyonellikten bahsetmiyorum, bahsetmedim de.

Bakın, Türkiye'de yılbaşı kutlanır mı, kutlanması gerekir mi ?

Değişen adetler ile kutlanır oldu, tatiller arttı. Türkiye gibi yerde bile bazı takımlarda türk yabancı ayırt etmeden oyunculara izinler veriliyor 2-3 gün civarında. Biz ne yapıyoruz, bu işin piri olan ülkelerin oyuncularına (Brezilya - Arjantin) 29'unda buraya gel diyoruz. Diğer takımlar ne yapıyor, 11 gün izin, 2 Ocak iş başı diyor sorun çıkmıyor.

Sende bunu yap arkadaş. Sadece 3 gün fazla çalışma ile ne yakaladın ? Neyi başardın. Sadece 3 gün takımında çıkan kaos'a değdi mi ?

NE oldu, tüm huzurun kaçtı, Alanzinyo takasa gitti, Colman gönderildi, Jaja kadro dışı kaldı, lider takımın taraftarı keyif sürüp arkadaşları ile dalga geçeceğine forumlarda oyuncuların durumlarını tartışır hale geldi.

Ne için ? Sadece 3 gün için....

Disiplin iyidir, fakat fazlası sıkar, ters teper. Şampiyonluğa gidilen bu yolda biraz şımarıklık çekilmelidir...

(Cezası mukabilinde)

Yorum

• jajanın eğer kabul edilebilir bir açıklaması yoksa yaptığı çok büyük terbiyesizlik,ama asmanın kesmenin alemi yok,ben hocanın onu yedek bırakacağını maçların durumuna göre oynatacağını düşünüyorum..inşallah maçlarda çok büyük sorunlar yaşamayıp rahat galip geliriz de hiç oynamaz..
                              burda asıl konuşulması gereken ise yönetimin hocanın istediği orta sahaya takviyesini hala yapmaması ve birbirini tutmayan açıklamaları......

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay be, 3-4 maç ilk onbir yok öyle mi ?

Ankaragücü, Fenerbahçe ve Antalya maçlarında oynamayacak yani en iyi ihtimal.

Bence bunu yapacağımıza listeye koyalım gitsin. Nasıl olsa Fener maçı bizim için en önemli maç gibi duruyor...

Adam harcaman bu kadar kolay olmamalı.

En disiplinsiz adam Teo bile, hala kazanılmaya çalışılıyorsa, Jaja'nın direkt ilk onbir oynaması lazım...
                                Düşüncelerine katılıyorum. Sadece hocanın Engin'i hatasının ardındanki dönemde yedek bırakmasından böyle bi tahminde bulundum. Eğer hocanın jaja kadar fayda sağlayacağına inandığı bir futbolcu olursa tercihini diğer futbolcudan yana kullanacaktır. Bunu kendi de beyan etmişti zaten. Kaldı ki doğrusu da bu bence.

Tatilinden feragat edip Jaja'dan 5 gün önce yağmur altında çalışmaya başlayan futbolcuya gidip de hakkaniyetten bahsedemezsin sonra.
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X