Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orta sahada ikili mücadeleleri kazanma oranı yüksek bir oyuncu almamız lazım.
    Landry N'Guemo veya Nigel Reo-Coker bonservis bedeli ödemeden alınabilir.

edu üstü futbolcu bunlar
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

edu üstü futbolcu bunlar
      bunlarda ilave olsun

Andreas Ottl
      Sidi Keita
      Aron Einar Gunnarsson
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• hop üç iki bir...

şampiyon oluyoruz yıl ikibin onbir...
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

edu üstü futbolcu bunlar

yıllık alacakları para birazcık fazla olur ee nede olsa bonservis bedeli ödenmeyecek, beleş topçular ama kral topçu alacam diyorsanda cebindeki akrebi çıkaracaksın.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• illaki para harcanacaksa
            Radosav Petrovic
            Serigne Modou Kara Mbodji
            Dariusz Dudka
            Pontus Wernbloom
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Bir sol bek bir sağ bek...Bir orta saha...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir sol bek bir sağ bek...Bir orta saha...
                Erdal Abi, GOLCÜ?
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

bir stoper, bir forvet
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Şampiyon oliyiruk sağa diyirum sağa...
                    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                    ------------

Yorum

bir stoper, bir forvet
                      Şampiyon oliyiruk az biraz sabret...
                      ------------

Yorum

• Ben Umut tan vazgeçemiyorum uşaklar ....Artık golcü alalım demiyorum uğur deniyorum
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyon oliyiruk sağa diyirum sağa...
                          Hayırlısı ile inşallah....İnşallah inşallah...

Yorum

• Transferlerden önce en önemlisi Selçuk ve Egemen'in sözleşmesini uzatması. Eğer Selçuk giderse orta sahaya Xavi'yi bile koysak takımda bu kadar iyi oynayacağının garantisi yok.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transferlerden önce en önemlisi Selçuk ve Egemen'in sözleşmesini uzatması. Eğer Selçuk giderse orta sahaya Xavi'yi bile koysak takımda bu kadar iyi oynayacağının garantisi yok.
                              katılıyorum ilk önce elimizdeki tutalım sonra diğerlerini hallederiz.

Yorum

• avrupada başarı istiyosak 1 stoper 1 defansif ortasaha ve sürat+bitiriciliği olan 1 forvet.. ve bunların gerçekten kaliteli oyuncular olması gerek avrupa deneyimli kaliteli oyuncular.. ekstra olarak sol bek de fena olmaz hani..
                                TRABZON SPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X