Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yöneticilerin kafasında transfer varmış.Bugün gelişme yaşanabilirmiş.
    Geçti borun pazarı..... Bunlar bugün konsolosluk bulamaz, onu bulsa futbolcuyu kaldığı kentte bulamaz...Transfer tam bir fiyasko ile kapatılmıştır.

Yorum

• Transfer zamanı bugün mü bitiyor yoksa yarın mı ?
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Demy de Zeeuw fener 8 milyon euro teklif etmiş
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Türk galiba.Tam anlayamadım ama.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yöneticilerin kafasında transfer varmış.Bugün gelişme yaşanabilirmiş.
            Jeton köşeli galiba
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demy de Zeeuw fener 8 milyon euro teklif etmiş
              Çok isabetli bir futbolcu olur.

Keşke biz alabilsek...

Yorum

• kesinlikle takviye yapılmalı selçuk kendini hiç vermiyor yaksa başkan bu işin altından kalkamaz

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok isabetli bir futbolcu olur.

Keşke biz alabilsek...

büyük ihtimalle fener bu adamı alacak diğerleri gelmek istemiyor sanırım
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Yöneticilerin kafasında transfer varmış görüşmeler yapılıyormuş ama kimler neler olduğunu anlayamadım.Yanlış olmasın ama genç Türk oyuncu dedi sanırım.

Orhan Çavuşoğlu söyledi bu arada.

Yorum

• Olmalı zaten,görünen köy kılavuz istemez geç bile kaldık,transfere gerek yok demeleri hataydı zaten, şükür devreye puan farkıyla girdikte hala lideriz,biran önce toparlanmalıyız ve kadromuza takviye yapmalıyız bence 2 tane hemde kaliteli öyle alternatif felan değil,gerçi elinde böyle bir takibin yoksa kalan 1 günde çok zor gibi kaliteli transfer, olursa kahlenberg olur gibi, onada hayır demeyiz her nekadar hakkında tam fikir sahibi olmasakta.
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Transfer
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Tecrübe,fizik güç.

İhtiyacımız olanlar bunlar...

Yorum

• Trabzonspor Patronu Şener, Fenerbahçe maçı sonrası ilk haber61.net’e konuştu.

Haber61.net’in telefonla görüşme yaptığı başkan Sadri Şener, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından önemli mesajlar verirken, yola devam ettiklerini ve takıma sonsuz destek olunması çağrısında bulundu.

Şener, şunları söyledi: “Yolumuza devam ediyoruz. İş kazası oldu. Eksikliklerimizi de gördük böylece bu maçta. Daha kaybedilmiş bir şey yok. Bunlar geçer, bunları unutalım. Biz yolumuza bakıyoruz. Gayet de iyi gidiyoruz, sıkıntı olmasın, olmayacakta. Bu takım bu yıl şampiyon olacak herkes ona göre takımını desteklesin”

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

Yorum

• Genç Türk oyuncu alınırsa sittin sene oynatmayız,yahu bize direk 11 oyuncusu lazım kaliteli neden anlamıyorlar neden ayağımıza gelen fırsatı tepme konusunda inatçıyız neden geçmişten ders çıkarmıyoruz.
                              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• bu arada yeni bişi bukdum

Hakem Bünyamin Gezer, Fenerbahçe-Trabzonspor maçında kart görmeyen futbolcuların kartlarını maçtan sonra evlerine postaladı...

Yorum

Çalışıyor...
                                X