Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cenki istiyorum cenki

adnan sezgin cenke demiski

sen galatasarayda oynayamazsin sen git gaziantepte oyna

Yorum

• dün san lorenzo-racing maçını izledim teo 2 golle iyi bir açılış yaptı.
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Metin Tekin Eski BJKli Futbolcu Metin Tekin mi??
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cenki istiyorum cenki

adnan sezgin cenke demiski

sen galatasarayda oynayamazsin sen git gaziantepte oyna
          Doğru demiş.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Biraz ilgi ve alaka (Özellikle) genç futbolculara, eğer akılları havada değilse, paradan ve şöhretten daha cazip geliyor. Son örnek Cenk Tosun. Trabzonspor takımı nasıl ayağa kalktı? İlgi ve alakayla. feybe Zico döneminde Avrupa'da nasıl başarılı oldu? İlgi ve alakayla. Araştırma tespit ilgi alaka. Çok mu zor transfer edeceğin futbolcunun telefonunu çaldırmak? Ailesini bilgilendirmek? Futbolcuya gidip konuşmak sohbet etmek vizyonu anlatmak hayallere ortak etmek? Bizde sistem nasıl işliyor? Trabzonluysa gelsin yolu biliyor. Değilse of müthiş futbolcu alın pişman olmazsınız
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metin Tekin Eski BJKli Futbolcu Metin Tekin mi??
              Trabzonspor'un anlaştığı Metin Tekin'in Beşiktaşlı olmadığı ve sadece isim benzerliği olduğu da belirtildi.

Bir dönem Trabzonspor'da yardımcı antrenörlük görevi yapan Tekin'in bundan sonraki süreçte Avrupa'daki gurbetçi oyuncuları yakından izleyeceği ve bu konuda bordo mavili kulübe bilgi vereceği öğrenildi. Son olarak Gaziantepspor'da Cenk Tosun'un yıldızının
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cenk gerçekten çok klas bir oyuncu.A kalite bir golcü olması yüksek ihtimal.Onu ve diğer oyuncuları izlerken şöyle hafızayı geri sardım biraz:

Tony Sylva,Glowacki,Cale,Piotr Brozek,Moawad,Colman,Papy,Gabric,Alan,Jaja,Zafer Yelen,Pawel Brozek,Teofilo
                Son 3 yıldaki dış transferlerimiz,

Tjikuzu,Song,Isaac iç piyasada alınan yabancılar,

Gelecek vaadeden kaleci Boffin ve Christian Brüls.
                aga bu oyunculara harcanan para 30 milyon € değil ki sen hangi zarardan bahsediyorsun ? tamam transfer ve kulüp için yaşayan bir komite konusuna yani alanında daha başarılı bir transfer izleme komitesi kurulmasına bende destekçiyim ama yönetim de böyle bir hata yapmadı.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Metin Tekin BJK li metin degil. Milli Takim alt yapilarinda oyuncu izleme komitesinde vardi bisürü yillar.

Hannoverde oldugu zaman Kahvede maclari izler orda gördügüm kadariyla insan olarak iyi birisi ama nekadar faydali olur bilemem.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Christian Noboa cift yönlü orta saha elemani...yasi 25...rubin kazanda oynuyor...31.12.2011 mukavelesi sona eriyor yazin ucuz bir rakama alabiliriz belki.

Kaliteli adam.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Christian Noboa cift yönlü orta saha elemani...yasi 25...rubin kazanda oynuyor...31.12.2011 mukavelesi sona eriyor yazin ucuz bir rakama alabiliriz belki.

Kaliteli adam.
                      sanirim colmanin yerine düsünülüp anlasilamayan futbolcu noboa olmasi gerek.

Yorum

• allah transfer komitesindekilerin belasını vermesin bugün bir takımın ara transfer döneminde doğru hamleleri yapıp bir takımın nasıl değişebileceğini gene bize göstermiş oldular beyin yok mu bu insanlarda 17 maç lık bizi kurtaracak adam alamadılarmı gittiler brozek getirdiler oynamıyorlar da amrabat ziani tek başına bitirdiler bizi alamazmıydınız emenike yi sol kanada da adam gibi birini ya bu trabzonun paralarını bir şerefsiz yiyor yada bu işin arkasında bir güç var trabzonun başarılı olmasını istemiyor ben her zaman 2. sine inandım yeter artık burnumuzun dibine geldi şampiyonluk reddettik benim daha fazla tahammülüm kalmadı bu ne biçim bir takımdır yılın başında ne kadar güzel oynuyorlardı şimdi 2 pas yapamıyorlar yeni transferleriyle kayseri nasıl alt edebiliyor 3 yıldır beraber olan takımı demek ki x gazetesininde dediği iyi futbol iyi futbolcuyla oynanırmış o x gazetesinide haklı çıkarttınız ya ben daha bir şey demiyorum paraya kıyamadınız alamadınız 10 milyonluk transfer getiremediniz bize yıldızlar gökdenizi fatihi aldınız bizden paralarını yediniz bir tek yattaramız kaldı onuda sakatladılar bu takımı dağıttınız ama hiçbir zamanda şu takıma bir yıldız alalım demediniz inşallah haksız yere yediğiniz o paraları Allah öbür dünyaya bırakmasın bü dünyada karşınıza çıkarsın şu takım buralara gelmişken paraya kıymadınız seneye de artık burundili bir yıldız getirin kandırın bizim gibi safları doğru ya kim var bizim kadar saf taraftar nereden bulacaksın gurbette mağazasına adınızı versin hersene tsclublardan gereksiz eşya alsın yeter ki katkı olsun diye hersene peşinizden koşarız belki bu maç yüzümüz güler diye her transfer döneminde heyecanlanırız belki bizde güzel bir transfer yaparız derslerimi bırakır gelir desteklerim her ne kadar bizi üzsenizde ama artık yeter Allahınızdan bulursunuz inşallah
                        İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                        bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• ne gerek var iyi oyuncu almaya sampiyonmu olacaz sanki....kinkladze zurawskiye selam karnimizi sikmaya devam

Yorum

• Amrabat&Ziani&Kujovic üçlüsünü Kayseri yerine biz alsaydık kesin şampiyonduk. Kayseri kadar olamadık transferde. Tranfer heyeti, yönetim ve Şenol Güneş transfer konusunda sınıfta kalmış,tarihi bir fırsat kaçırmışlardır.

Devre arası adı geçen Kahlenberg, Jovanovic, Cleo gibi adamlar kadroya dahil edilseydi ki, çok zor olduğunu zannetmiyorum, şu an en az 5-6 puan farkla liderliği devam ettiriyor olurduk.

Yorum

• Çoğu takımı yeni transferi kurtardı ve kurtarmaya da devam ediyor. Amrabat , Kujovic. Sonra Grosicki hat-trick yapmış. Cenk Tosun'u söylemiyorum. Bunu beceremiyoruzki işte. Yerinde transfer yapmayı..

Yorum

• Ara transferde kesinlikle basarimiz yok tamam stres,baski,hakem,aziz falan fistanda... eee zaten bunlar yasanacakti ama biz yine gaflet icinde eksik yerlerimizi tamamlamadik.Bu sene sampiyonluk bizim icin donum noktasi sadece yillardir sampiyon olamamanin magdurlugu icin degil ekonomik olarak bizi ihya edecek insallah tarih tekerrur etmezde sampiyon oluruz bagira bagira kacmaz insallah...

Yorum

Yükleniyor...
                                X