Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Annan 2 mil€ karsiliginda Schalke'de.

---

Wolfsburg bugün hamle yaparak 3 tane transfer yapti, Tuncay sanli dahil.
    Biri Japon ve Venezuela'li iki yetenek daha almislar.

Kahlenberg transferi simdi olabilir.

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kafayı yememek elde değil Annan 2,5 milyon euroya transfer olmuş. Dünkü maçta sahada Annan olsaydı görürdüm ben rakip takımın presini.

Yorum

• mbokani yi de kiralamislar. adamlara bak, lige 12. sirada paraya acimayarak okadar transfer yaptilar. Biz ligin birincisi, yaptigimiz transferlere bakin.
        Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mbokani yi de kiralamislar. adamlara bak, lige 12. sirada paraya acimayarak okadar transfer yaptilar. Biz ligin birincisi, yaptigimiz transferlere bakin.
          Ligin 1.si olduğumuz için zaten kadroya çok güveniliyor ve transfer yapılmıyor her ülkede böyledir bu.Hangi ligin zirvesindeki takım çok transfer yaptı ara transfer döneminde? Bir tane söyleyin adam gibi liglerden bir şey demeyeceğim.

Yorum

• feybe maçından 1 gün önce (29 Ocak) transfer döneminin bitmesine 4 gün kala "Transferi tamamladık" diyen yönetimden bir demeç geldi: "Şenol hoca isterse transfer yaparız" Yani iş yine Şenol hocaya yıkıldı. O istemiyor oldu. Buna kim inanır? İyi futbolcu aldınız da Şenol hoca itiraz mı etti?

Sanıyorum bu biraz da kaynak meselesi. Borsa birincil hedef gibime geliyor. Yine de hala eksiklerin tamamlanması için transferde ufak da olsa umudum sürüyor. Stoper, ortasaha, geleceğin kalite oyuncuları. Stoper ve ortasaha için alternatif istemiyorum. 11'e ağırlığını koyacak oyuncular alın
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligin 1.si olduğumuz için zaten kadroya çok güveniliyor ve transfer yapılmıyor her ülkede böyledir bu.Hangi ligin zirvesindeki takım çok transfer yaptı ara transfer döneminde? Bir tane söyleyin adam gibi liglerden bir şey demeyeceğim.
              ben gidin yeni kadro kurun demiyorum. Transfer yapacaksan nokta transfer olacak. Direk katki saglayacak, tribünden maci izlemiyecek.
              Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Wilfried Bony 4 milyona vitesse de
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Freddy Adu İstanbul'a geldi şu anda. Transfer kesin yani.

http://www.sporx.com/futbol/bankasya...SXHBQ221522SXQ
                  saka gibi

Yorum

• Ara transfer dönemi sona eriyor !..

Futbolda 2010-2011 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek.

Sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından 5 Ocak Çarşamba günü başlayan "Ara transfer" olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi, Salı akşamı 17.30'da sona erecek.

Yorum

• halil şanlıya trabzonspor düşmanı diye küfrederler.adamın lafına geldik.transfer yapmak lazım mış demekki, işler kötüde gidebilirmiş.egemen sakat,glowaçki hafta cezalı(Allah a şükürler olsun tayfun kart cezalısı )selçuk colman bi havalarda kim oynayacak takımda.bin bilsende bir bilene danış demişler....
                      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Allah aşkına aklınızı başınıza alında iki iyi adam alın.

Solbek-ortasaha-stoper-sol açık hatta Emenike gibi bir santrafor.

Her transfer döneminde aynı bölgeler hep hep...

Yorum

• Şimdi gidip Robinho'yu da alsak, hoca onu oynatmadıktan sonra ne anlamı var yaptığın transferin?.. Van Bommel transfer oldu 2 gün sonra ilk onbirde başladı Milan takımında, keza Aston Villa'nın Bent transferi de öyle.. Sidikli Bursa bile yeni transferinin golüyle aldı 3 puanı.. Bizimkiler nerede?.. Tribünde..

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Wilfried Bony 4 milyona vitesse de
                            Eğer gelişimini sürdürür ve çok kaliteli bir oyuncu olursa oradan da Chelsea'ye geçer. Vitesse Chelsea'nin pilot kulübü gibi bişey. Büyük ihtimalle bu transferi de maddi olarak Chelsea karşılamıştır.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi gidip Robinho'yu da alsak, hoca onu oynatmadıktan sonra ne anlamı var yaptığın transferin?.. Van Bommel transfer oldu 2 gün sonra ilk onbirde başladı Milan takımında, keza Aston Villa'nın Bent transferi de öyle.. Sidikli Bursa bile yeni transferinin golüyle aldı 3 puanı.. Bizimkiler nerede?.. Tribünde..
                              İnter Pazzini'ye Cuma imzalattı.Pazar günü İnter 2-0 yenikken oyuna girdi 2 gol attı birde penaltı yaptırdı.İnter 3-2 kazandı...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnter Pazzini'ye Cuma imzalattı.Pazar günü İnter 2-0 yenikken oyuna girdi 2 gol attı birde penaltı yaptırdı.İnter 3-2 kazandı...
                                Evet. Buna birçok örnek var.. Hani İnter dedik, Milan dedik bizi onlarla birmi tutuyorsunuz diyenler olabilir.

Yakınlardan örnekler verelim;
                                - Manisaspor en son transferi Iwanski'yi oynattı Ankara maçında.. Asist felan yaptı galibiyette payı vardı.. Kayseri'de 2 haftadır Amrabat ve Kujovic 90 dakika sahadalardı.. Daha neler var neler..

Ama bizde ben kendimi bildim bileli böyle bir durum var.. Alınan oyuncu sahada olmuyor.. Dank diye takıma koy demiyoruz ki.. En azından kulübede tut, son on dakika da olsa şans ver.. Bu adam yeni geldi diye topa da vuramayacak değil ya?..

Yorum

Çalışıyor...
                                X