Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada, Schalke'nin teknik direktörü Felix Magath, Jermaine Jones ve Ivan Rakitic'i gözden cikarmis. Schalke ile macimiz var 2 hafta sonra. Yönetim isterse firsati kacirmaz..
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• " Hey amigo.! Buenas noches. You are thinking of leaving Germany for a new transfer? May be Turkey ? " böyle sorun bari..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu arkadaşlar sizi üzmek istemem ama öyle iki mesajla olacak işler değil bunlar bizi aşar yani biz yönetimin hamlelerine kulak verelim boşverin bu işleri kafamız karışmasın.
        Maksat vakit geçirmek dostum, elbette biliyoruz bir etkimizin olmadığını. Karadeniz damarımız var, müdehale etmeden duramıyoruz işte.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Argadaşlar futbolcuları taciz edip transferimizi zora sokmayalım bu sene çok önemli bir sene forvet almamız gerekli gerçekten.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adamlara kuru kuruya Trabzonspor'dan teklif var mı diye sormayın...

Kuymak resmi,Hamsi resmi,Mısır ekmeği resmi falan yollayın belki bi tanesi etkilenip gelir

Yorum

• eger bizim aradigimiz forvet güclü olmasi gerekiyorsa
              hava toplarinda etkili
              ileride topu tutabilen
              sert sutlari olan
              cok mücadeleci birisi
              pogrebnyak adamimizdir
              belki kendisi cok fazla gol atmiyor ama takimini acayip rahatlatiyor

aradigimiz özellikler bunlarsa bizim adam o dur

ama son vuruslarda cok iyi birini istiyorsak baska bir isime yönelmemiz gerekir

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maksat vakit geçirmek dostum, elbette biliyoruz bir etkimizin olmadığını. Karadeniz damarımız var, müdehale etmeden duramıyoruz işte.

Eyvallah
                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  " Hey amigo.! Buenas noches. You are thinking of leaving Germany for a new transfer? May be Turkey ? " böyle sorun bari..
                  çok kaprisli bir tipe benziyor amigo'ya cevap vermez bence
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    metinnnnnnn stuttgart kümeye oynuor bilmem anlata bildim mi

Anladimda Forvetin ne sucu var ya orda onu anlamis degilim, konustumuz adam Uefa Kupasini almis o seneye bak bide, sen Stuttgart diyorsun allah askina Stuttgartin difer ropculari kim 2Ligden toplanmis oyuncular, futbol bir adamla degil 11 kisi ile oynaniyor bunlari sende biliyorsun, daha gecen hafta Bayern Stuttgarti yendi acin bakin bakalim Adam nasil tek basina Bayerna karsi savasiyor

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      any dogru
                      "a" de yanlis degil merak etme...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• neyse sabah 7 de kalkacam nöbet sizde gencler hayırlı sabahlar

Yorum

• Fred'in twitter sayfası Bordo Mavi =)=)=) acaba o gelmiş olabilir mi
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar orta sahaya ANNAN ilk tercih.
                            O olmazsa ikinci tercih KAHLENBERG.

http://onside.dk/nyheder/bundesliga-...-i-trabzonspor
                            İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada, Schalke'nin teknik direktörü Felix Magath, Jermaine Jones ve Ivan Rakitic'i gözden cikarmis. Schalke ile macimiz var 2 hafta sonra. Yönetim isterse firsati kacirmaz..
                            Annan, Rakitic hadi yavrum kopunda gelin..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Grafite'nin sayfasına girip yazın..Ya bizimsin ya kara toprağın..Alanzinho'da baya etkili olmuştu ççç

of koptum lşsdkaskdasşlkdadka Müslüm gürses Kimsem Kalmadı parçası da çok güzel olur.
                              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "a" de yanlis degil merak etme...
                                "a" olumlu bir yapıdır. Soru cümleleri yada olumsuz cümleler içinde kullanılamaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X