Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali güzeldal gidipte geri dönmesini istediğim futbolculardan bir tanesi faydalı olur gerçekten takımda
    ( bence )
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• sezon sonu hamburg dan nistelrooy yu alinir aslinda. Sözlesmesini uzatmiyacakmis daha, SL icin bence bulabilecegimiz en tecrübeli oyuncu
      Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Real'in teklifini redettiler.
        Més Que Un Club

Yorum

• Almanya Bundesliga takımlarından St. Pauli'de oynayan Türk kökenli oyuncu Deniz Naki, Türkiye'de herhangi bir takımda forma giymek istemediğini ancak Türk Milli Takımı'ndan teklif gelmesi halinde hiç düşünmeden kabul edeceğini söyledi.St. Pauli kulübünün

Iste gelecegin Yildizi
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Gelecek sene Kayserili Selim Teber transfer edilse iyi olmaz mı orta sahaya ?

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut Bulut'un tirnagi olamaz!

Batuhan gibi genc yasta simaran bir "yildiz" adayi.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut Bulut'un tirnagi olamaz!

Batuhan gibi genc yasta simaran bir "yildiz" adayi.
                Deniz Sag Kanatda oynuyor ve Teknigi cok iyi.Umut ile ne alakasi var? Umutu gördük zaten Ankara Macinda.Deniz Rostock deplasmaninda o Hareketi yapmisti diye Simarik demek yanlis.Belki cok hirsli ama Simarik degil

Yorum

Nerde okudugumu daha bilmiyorum ama bir kac ay önce Türk Milli Takiminda oynamak istemedigini söylemisti..
                  Herkes onu Türk diye tanimasi kendisini rahatsiz ediyormus ve bu yüzdende koluna "DERSIM 62" dövmesi yaptirmis.
                  Yetenekli bir oyuncu ama bizim icin yeterli degil. Yanilmiyorsam, St. Pauli'de ilk 11'e giremiyor.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nerde okudugumu daha bilmiyorum ama bir kac ay önce Türk Milli Takiminda oynamak istemedigini söylemisti..
                    Herkes onu Türk diye tanimasi kendisini rahatsiz ediyormus ve bu yüzdende koluna "DERSIM 62" dövmesi yaptirmis.
                    Yetenekli bir oyuncu ama bizim icin yeterli degil. Yanilmiyorsam, St. Pauli'de ilk 11'e giremiyor.
                    Ben bize gelsin demedim ki.
                    Denizi daha 1-2 Ay önce Discoda görmüstüm Türkiye icin oynamak istiyorum dedi ve galatasarayliymis

Yorum

Ben bize gelsin demedim ki.
                      Denizi daha 1-2 Ay önce Discoda görmüstüm Türkiye icin oynamak istiyorum dedi ve galatasarayliymis
                      Diskoda?

Kalsın.. Bizim onu barındıracağımız diskomuz yok maalesef Trabzon'da..

Dövme hakkında gerekeni hemen üstte 21 22 23 söylemiş zaten.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ya ben Denizin Türkiye icin oynamak istedigini biliyorum daha neyi tartisiyorsunuz.Biz alalim da demedim ama bizim icin yeterli degil diyenler Adami takip edin diyorum

Yorum

• Bu Deniz, Deniz Naki mi?
                          Més Que Un Club

Yorum

• Ceyhunu Umutu begenmeyen adam
                            Deniz Nakiyi bize yakisdiriyor ya..
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ceyhunu Umutu begenmeyen adam
                              Deniz Nakiyi bize yakisdiriyor ya..
                              Yahu kac defa söyleyemem lazim? ben Denizi Alalim DEMEDIM.
                              Istersem de yakistiririm sanane? allala

Yorum

• İkili tartışmalara girmeyelim arkadaşlar lütfen.
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X