Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alanzinho ve ceyhunadönüş başlamalı jajaya bugün 3 kişi bastı aykut bizi çözmüş jajayı bas trabzon dursun öylede oldu ama jaja 1 eksiltti feneri trabzon ne yaptı polonyalı avanytajımızı yedi jajaya bastığında iki oyuncu jaja topu alanzinhoya atabilir alanzihnho rakipgeçebilir bugün bunlar olmadı bunlrın yerine bugün jajaya bastılar jaja topu selçuğa attı yada burağa yada colmana yada engine sonuç ne oldu ileri jaja harici ortadan gidebilecek iki oyuncumuz var biri jaja diğeri alanzinho burak yanlışoyuncu güçlü takımlar için
    jaja tamamda alanzinho ya katılmıyorum alanzinho da burak gibi büyük takımlara karşı oynayamıyor bugün o çalımlarına bayıldığımız yattara bile zorlandı alanzinho nun hiç şansı yok alanzinho seneye kesinlikle gönderilmeli
    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• vittek salzburga gitmek üzereymis. Keske ordan Boghossian alsaydik, gözden düsmüs
      Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Zaman varken bence gerekli yerlere takviyeler yapmamız lazım
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Burda boş yere kendinizi yıpratmayın. .

Alınan adamlar tribünde tribün için adam arayın oynamak için değil. .

Yıllardır forvet ve sol açık istiyoruz her ne kısmetse kinderden yumurta alıyoruz sanki her biri başka bişey çıkıyor

Yorum

• Takımımıza güveniyoruz demek, giderek endişeyle futbolcuların üstüne sarılmak manasına gelmeye başladı. Bu futbolcular belli bir yere kadar yükü taşıyorlar. Devir-daim hem takım için hem de camia için canlandırıcı olabilir. Yeter ki üstün futbolcular alalım. Artık hikaye anlatmayın! Şampiyon olalım transfer yaparız demek akıllı işi değil. Aklımızı başımıza alalım
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transfer Pazzini'dir...

Pazzini'yi istiyorum anlamında değil aldıgın adam çıkacak 10dk'da 2 gol.. bu transferdir..

Aston Villa'nın Darren Bent'i alması trasnferdir..

Simao transferdir. .

anlayana. .

Yorum

• baskan senol hocaya sormadan fikrini dahi almadan transfer yap yoksa seneye senol hocayi kovacaksin arkasindan sen gideceksin bizde bir 20 yil daha bekliyecegiz
                Senol hoca iyidir hostur ama transferden anlamaz demekten dilimde tuy bitti Allah Askina bizde realmadrid veya milan modeli gibi calissak bir kereligine al jovanovic al kahlenberg al kanoute desek olmazmi jaja da yaptiniz hayirmi dedi bunlari takima katsak senol hoca hayirmi der ama senol gunese sorarsan alinacak en kaliteli topcu brozek kardesler olur onlarda umuta yedek olarak digeride caleye yedek
                Hala sampiyonlugun en buyuk adayiyiz ve ben hocayada takimada guveniyorum ama kesinlikle umut ve burakla gol ararsak bu gunlerimizide cok arariz giray her macta iki hata yapar glowacki yavas kalir ama gol atarsak acigi kapatiriz ben net soyluyorum umut bu takimda oynar ama gol umudu olarak degil caliskan forvet olarak yanina biri alinsin sol acigada bence jovanovic alinsin yattarada sag aciga oturtulsun zaten sozlesme zamani geldigi icin yirtinacaktir
                feybeye istanbulda ilk kez yenilmiyoruz fakat bu sefer bundan ders cikarip takimi guclendirelim
                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• attığımız golde millet 3p gelecek diye seviniyor ben 750 bin TL gelecek diye seviniyorum diyordun sadri başkanım...

2 maçtır 750 bin TL alamıyoruz, daha kötüsü rakiplerle puan farkı eridi ? para girmiyor kasaya başkanım...

ilk devre kasaya giren 12-13m TL(yaklaşık 7m €) para ile bir niang da biz alamaz mıydık başkanım ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sistem yalnış 4-2-3-1 oynayamıyoruz.oynamak için forvet adamı top tutacak önceliğimiz siteni değiştirmek olmalı ve 4-3-3 oynamalıyız.Jajadan 4-2-3-1 de verim almamız çok zor
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Stoper ???
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• --------- Onur----------------------

Serkan---Ogün----Egemen---Abdullah

-------Selçuk--Szymkoviak---Ünal----

-------Hami-----------Jaja---------

------------Şota--------------------

Üstteki kadro hep şampiyonluğa en çok yaklaşmış kadrolarımızdan ilk aklıma gelenlerden seçtiği kadro. Hep de bir şeyler eksik kalıp bu adamla (yani bu tipte adamlar diyelim) bir araya gelemediği için kaçırdık şampiyonlukları!
                        #7 King of Kings

Yorum

• Jovanoviç...
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• --------------Onur-----------------
                            Serkan-Egemen-Stephanov-Wederson
                            --------------Selçuk----------------
                            -------Kahlenberg-Engin-------------
                            --------------Jaja------------------
                            ----------Umut--Jovanovic----------
                            Solbek aklıma Wederson geldi onu yazdım.Yabancı liglerde çok ünlü yıldızlar hariç bize gelebilecek solbek tanımıyorum.

Yorum

• B.Munih'in Ze Roberto'su gibi bir futbolcu iyi olurdu
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Devre arasında bu takıma üst düzey bir sol bek,bir ortasaha ve sol kanat forvet oynayacak bir oyuncu kazandıramayan ve ucuz yolu seçen yönetim şampiyonluk önündeki en büyük engeldir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X