İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
-
Takımımıza güveniyoruz demek, giderek endişeyle futbolcuların üstüne sarılmak manasına gelmeye başladı. Bu futbolcular belli bir yere kadar yükü taşıyorlar. Devir-daim hem takım için hem de camia için canlandırıcı olabilir. Yeter ki üstün futbolcular alalım. Artık hikaye anlatmayın! Şampiyon olalım transfer yaparız demek akıllı işi değil. Aklımızı başımıza alalımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
baskan senol hocaya sormadan fikrini dahi almadan transfer yap yoksa seneye senol hocayi kovacaksin arkasindan sen gideceksin bizde bir 20 yil daha bekliyecegiz
Senol hoca iyidir hostur ama transferden anlamaz demekten dilimde tuy bitti Allah Askina bizde realmadrid veya milan modeli gibi calissak bir kereligine al jovanovic al kahlenberg al kanoute desek olmazmi jaja da yaptiniz hayirmi dedi bunlari takima katsak senol hoca hayirmi der ama senol gunese sorarsan alinacak en kaliteli topcu brozek kardesler olur onlarda umuta yedek olarak digeride caleye yedek
Hala sampiyonlugun en buyuk adayiyiz ve ben hocayada takimada guveniyorum ama kesinlikle umut ve burakla gol ararsak bu gunlerimizide cok arariz giray her macta iki hata yapar glowacki yavas kalir ama gol atarsak acigi kapatiriz ben net soyluyorum umut bu takimda oynar ama gol umudu olarak degil caliskan forvet olarak yanina biri alinsin sol acigada bence jovanovic alinsin yattarada sag aciga oturtulsun zaten sozlesme zamani geldigi icin yirtinacaktir
feybeye istanbulda ilk kez yenilmiyoruz fakat bu sefer bundan ders cikarip takimi guclendirelimsensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
attığımız golde millet 3p gelecek diye seviniyor ben 750 bin TL gelecek diye seviniyorum diyordun sadri başkanım...
2 maçtır 750 bin TL alamıyoruz, daha kötüsü rakiplerle puan farkı eridi ? para girmiyor kasaya başkanım...
ilk devre kasaya giren 12-13m TL(yaklaşık 7m €) para ile bir niang da biz alamaz mıydık başkanım ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
sistem yalnış 4-2-3-1 oynayamıyoruz.oynamak için forvet adamı top tutacak önceliğimiz siteni değiştirmek olmalı ve 4-3-3 oynamalıyız.Jajadan 4-2-3-1 de verim almamız çok zor[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
--------- Onur----------------------
Serkan---Ogün----Egemen---Abdullah
-------Selçuk--Szymkoviak---Ünal----
-------Hami-----------Jaja---------
------------Şota--------------------
Üstteki kadro hep şampiyonluğa en çok yaklaşmış kadrolarımızdan ilk aklıma gelenlerden seçtiği kadro. Hep de bir şeyler eksik kalıp bu adamla (yani bu tipte adamlar diyelim) bir araya gelemediği için kaçırdık şampiyonlukları!#7 King of Kings
Yorum
-
--------------Onur-----------------
Serkan-Egemen-Stephanov-Wederson
--------------Selçuk----------------
-------Kahlenberg-Engin-------------
--------------Jaja------------------
----------Umut--Jovanovic----------
Solbek aklıma Wederson geldi onu yazdım.Yabancı liglerde çok ünlü yıldızlar hariç bize gelebilecek solbek tanımıyorum.
Yorum
-
B.Munih'in Ze Roberto'su gibi bir futbolcu iyi olurduTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum